レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Klart min favorit butik! Jeg elsker at komme i butikken i Skagen, der er de lÊkreste varer! YnglingstÞjet denne sommer har vÊret hÞr skjorte med tilhÞrende shorts 🀩 -og en smuk blomst i hÃ¥ret🌞 J... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

䌁業情報

1. 婊人服店
  2. 衣料品店
  3. ファッション アクセサリヌ店
  4. 倧きいサむズの服専門店

圓該䌁業による蚘述

Siden 1995 har Benedikte Utzon designet luksuriÞse kollektioner med lang levetid til stil- og kvalitetsbevidste kvinder i alle aldre. Og det bliver vi ved med.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

"Det er godt nok noget andet end at gå

"Det er godt nok noget andet end at gå i Magasin :-)"
Fantastisk service på alle niveauer <3

2025幎11月28日
Benedikte Utzon ロゎ

Benedikte Utzon からの回答

KÊre Marianne

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😊
Det betyder meget for os at hÞre, at du har oplevet vores service som noget helt sÊrligt – vi gÞr os umage for at skabe en personlig og nÊrvÊrende oplevelse, hver gang.
Vi er utrolig glade for, at du valgte os, og vi håber, du får masser af glÊde af dit kÞb.

De varmeste hilsner,
Team Benedikte Utzon

Klart min favorit butik

Klart min favorit butik!
Jeg har selvfÞlgelig også flere skindbukser og en rulam fra butikken -ren luksus.
Personalet er altid sÞde og imÞdekommende -en skÞn butik at besÞge ❀

2025幎9月2日
5぀星のうち5の評䟡

Jeg har netop haft en helt igennem

Jeg har netop haft en helt igennem fantastisk oplevelse med Benedikte Utzon – og det skyldes isÊr Heidi, som gav en service i absolut topklasse! Selvom jeg handlede online, fÞltes det som om, jeg stod fysisk i butikken. Heidi var imÞdekommende, professionel og yderst engageret i at sikre, at jeg fik den helt rigtige vejledning og oplevelse.

Det er sjÊldent at mÞde sÃ¥ dedikeret en medarbejder i servicebranchen – hendes passion og opmÊrksomhed pÃ¥ detaljer skinner virkelig igennem. Jeg fÞlte mig set og hjulpet hele vejen, og det gjorde en kÊmpe forskel.

Heidi fortjener den stÞrste ros, og jeg kan varmt anbefale hende og Benedikte Utzon – bÃ¥de butikken og servicen er i en klasse for sig!

2025幎4月10日
5぀星のうち1の評䟡

Navnet Benedicte Utzon

Jeg har for mange år siden kÞbt en del fra Benedicte Utzon, men har ikke gjort det lÊnge, da jeg er i tvivl om det virkelig er hende der står bag designet? Det kan virke fjollet, men dette betyder noget for mig.
Hvis man er designer og stolt af det man laver, hvorfor bruger man så ikke sit eget navn i stedet for at overtage en andens navn?
På den måde udnytter man jo bare, at den anden har gjort al benarbejdet. Jeg kan kun tolke det som at det handler om penge, og ikke om stolthed over ens eget design. Derfor er jeg utryg ved at handle på denne side. Det må da også vÊre ubehageligt for den pågÊldende designer... VÊr sÞd at skrive et betryggende svar til mig, og de andre kunder. M.v.h. Lotte

2024幎8月3日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig kvalitet og dårlig kundeservice

Opdatering:
Jeg endte med at kÞre en sag i forbrugerklagenÊvnet, og igennem hele processen har sÊlger vÊret tavs. Han mÞdte ikke op til et indlended online mÊglingsmÞde, og der er ikk blevet svaret skriftligt på nogle af de spÞrgsmål eller kommentarer, som er blevet indgivet ifm. sagen.
Jeg har skulle sende bukserne til en sagkyndig på Fyn, som har lavet en rapport over hvordan skaden kunne vÊre opstået, og som i store trÊk slog fast, at bukserne havde en fabrikationsfejl.
Sidste dag inden fristen for kommentare og indvendinger udlÞb, tilbÞd sÊlger at lade kÞbet gå tilbage. Der var på davÊrende tidspunkt gået langt oevr et år siden jeg startede min klagesag, og sÊlger har på INTET tidspunkt stillet sig til rådighed for dialog af nogen art - der har bare vÊret radiotavshed.

Han ringede mig nu op, og spurgte om jeg så ikke nok ville slette min anmeldelse på Trustpilot - det virkede til at ligge ham mere på sinde end det faktum, at han har solgt mig en defekt vare, og har trukket processen omkring refundering i langdrag til det sidste.
Ikke et ord om processen, ikke et ord om beklagelse eller en undskyldning...

Og jeg opdaterer naturligvis gerne anmeldesen, så den er nuanceret ift. at sagen nu er afsluttet, og jeg har fået mine penge retur.

Min oplevelse af ringe "kundeservice" og et bevidst forsÞg på at undgå at skulle forholde sig til sag, tilbagebetaling eller klage overhovedet, står dog ved magt, og jeg vil klar tanbefale ALLE at gå en stor bue udenom både butik, brand og ejer!
---------------------------------

Originalt indlÊg:

Jeg fik et par lÊderbukser til 4.000 dkk af min mand i julegave.
De startede med at gå i stykker meget hurtigt efter, og ejeren insisterede på personligt at tage dem med tilbage til fabrikken da han alligevel skulle afsted, istedet for at give mig et par nye bukser. Bukserne kom tilbage 3 uger senere, og jeg har brugt dem som man normalt bruger lÊderbukser, dvs. ca. en gang om ugen, og ikke i sommermånederne.
Da jeg tager dem frem til denne sÊson, efter at de har ligget i skabet i et par måneder henover sommerne, gik bukserne i stykker bagpå. Skindet er sprÊkket og bukserne kan ikke bruges som de er.

Jeg indleverer buksern i butikken, men får at vide, at chefen skal kigge på dem.
Herefter bliver jeg ringet op af ekspedienten, og får at vide, at chefen har sagt, at bukserne er for slidte til at de vil refundere kÞbet eller give mig nogle nye.

Det vil jeg naturligvis ikke acceptere, da det er et par meget dyre buker, og de er under 2 år gamle, og de har ikke vÊret brugt udover hvad man kan forvente som normal brug.
Jeg beder derfor om at chefen ringer direkte til mig, så vi kan tale samme.

Han ringer mig op og meddeler mig, at jeg har slidt bukserne for voldsomt, og at det ikke har noget med bukserne at gÞre. Han vil ikke konktretiere hvad "for voldsomt slid" er.
Jeg svarer ham, at så må hans bukser jo vÊre af for ringe kvalitet, hvis almindelig brug vurderes at medfÞrer så voldsomt slid på så kort tid, og at der i så fald ikke er en ordentlig sammenhÊng mellem pris og kvalitet.
Og ift. brugen kan jeg ikke se, hvordan man kan bruge et par skindbukser "forkert"... som alle andre kommer jeg et ben i det ene bukseben, og et ben i det andet bukseben, inden jeg lukker dem.

Status er, at jeg har et par meget dyre skindbukser, som jeg ikke kan bruge, og at butikken nÊgter at refundere kÞbet eller erstatte bukserne med et nyt par, selvom bukserne har vÊrt behÊftet med fejl fra start af, og at bukserne er kÞbt for under 2 år siden.

Super dårlig oplevelse, vil ikke anbefale nogen at kÞbe deres skind-varer der - jeg tager den videre til Forbrugerrådet

2023幎10月25日
Benedikte Utzon ロゎ

Benedikte Utzon からの回答

"Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft denne oplevelse. Vi har allerede behandlet sagen grundigt internt og ud fra vores bedste vurdering afsluttet den. Vi har derfor ikke mulighed for at tilfÞje yderligere.
Vi Þnsker dig alt det bedste fremover."

Uovertruffen service

Jeg bestilte en vest til min hustru i forkert stÞrrelse. Den returnerede jeg efter jul og bad om en anden stÞrrelse. Den var i restordre, men firmaet har fulgt ordren til dÞrs 100% og holdt mig orienteret hele vejen. Kan kun anbefale Benedikte Utzon - også servicen i deres butik på KÞbmagergade er uovertruffen!

2023幎1月14日
5぀星のうち2の評䟡

Kvaliteten Harmonere ikke med pris

KÞbte for et par mÃ¥neder siden et par smukke cashmere strikbukser pÃ¥ hjemmesiden. Bukserne kostede 1800 kr. kvaliteteten lever ikke op til prisen, der er allerde kommet hul i bukserne og de fnuldre rigtig meget. Ærgeligt nÃ¥r man tror man kÞber en god kvalitet

2022幎8月30日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス