Omlet KÊledyr レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Omlet Pro hÞnsehus. Rust over alt, efter kun 4 mÃ¥neder - og det stÃ¥r i en helt almindelig have. Genialt koncept. Lidt svÊrt at samle. Kombination af bÃ¥de plastklemmer, strips, mÞtrikker osv. Det... もっず芋る

Har kÞbt et cube2 hÞnse bur med 4 meter hegn og hjul. Tog os 2 dage af ca 3 timer hver at bygge, men syntes manualen var lidt svÊr, sÃ¥ mÃ¥tte pille op 2 gange 🙈 men nu det stÃ¥r fÊrdigt er jeg super t... もっず芋る

䌁業情報

1. ペット甚品店

圓該䌁業による蚘述

Omlet er brandet bag verdensberÞmte produkter til kÊledyr såsom Eglu hÞnsehuse, Geo fugleburet, Zippi kanintunneler, Topology hundesengen og mange flere.

ほが満足

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Peace of mind for my cats even when in a rental

Having had to moved countries for work, we took our animals with us from Australia to France then Denmark. They were used to roaming freely in big stretches of land. Now, for the lack of places available, we are living in a house near a busy road. As it is a rental property, we were looking for a catio that was self standing and that did not require any fixing to walls. As the windows open outwards from the bottom, we were looking for a mesh to fit the gap in the window opening, giving the cats freedom to come in and out.

Omlet met all these requirements. It is high enough to allow a person to walk in, yet still fits under the roofspace. We were able to push the cage right up against the wall. The gap between the poles are spaced exactly to allow a medium size window opening. The whole catio is sturdy enough to withstand very strong wind without the need for extra attachments, but still be able to take apart if needing to move, perfect for rental properties. The roof cover is made from strong heavy material. I feel confident in leaving my cats in their cat run in all safety.

The parts themselves are cleverly designed to make for an easy assembly. It did take two people and more than an hour but most of it could have been done alone if they had a bit of free time.

The packages arrived very promptly, within a couple of days. All the staff that I spoke to were very friendly, helpful and caring. I am very impressed by Omlet as a whole and I am very satisfied with the product.

2026幎7月8日

Gode kattetrÊer og service

Jeg har flere gange kÞbt ved Omlet. I mit tilfÊlde kÞber jeg dele til min indendÞrs kattetrÊ. Jeg kÞber lÞbende, og nyder at det er et produkt man selv kan forme og gÞre til sit eget. Mine katte elsker kattetrÊet og allermest hÊngekÞjerne.
Derudover vil jeg rose kundeservicen. De er venlige og hjÊlpsomme og jeg har kun haft gode oplevelser med dem.

2025幎12月13日

KÞbte en omlet hÞnsedÞr

KÞbte en omlet hÞnsedÞr, men styreenhed virkede ikke.
Kontaktede kundeservice der guidede mig i fejlfinding, og hvirdan jeg manuelt kunne åbne/lukke hÞnsedÞr midlertidigt. Da det ikke var muligt at få enhed til at virke, sendte de straks en ny styreenhed.
Fin service.
Virkelig smart med den tilhÞrende app.

2025幎12月15日

Omlet Pro hÞnsehus

Omlet Pro hÞnsehus. Rust over alt, efter kun 4 måneder - og det står i en helt almindelig have.
Genialt koncept. Lidt svÊrt at samle. Kombination af både plastklemmer, strips, mÞtrikker osv.
Det er muligt der kunne laves en nemmere måde at hÊgte skålene af og på. Og lave de 2 små dÞre mere stabile. BesvÊrligt at skifte batteri i den automatiske dÞr.

2025幎11月9日

Fantastisk kundeservice

Efter at have kÞbt en automatisk hÞnselem fra Omlet havde jeg problemer med at den gik i stykker i tandhjulet, kort efter jeg fik den.....klagede over det, og fik 2 dage senere nye reservedele uden udgifter.
Fik den til at virke igen, men et par måneder senere skete det igen.....klagede igen, og igen fik jeg tilsendt en helt ny hÞnselem uden beregning, og indtil videre virker den som den skal.
HÃ¥ber ikke det er noget der kommer til at ske for ofte, da en hÞnselem er ret dyr, men kundeservicen fra Omlet er tip top......tak 😉.....det er ikke sÃ¥ ofte man fÃ¥r sÃ¥ god behandling 👍👍

2025幎10月1日
自発的なレビュヌ

Jeg har som sådan intet dårligt at sige

Jeg har som sådan intet dårligt at sige om selve Omlet, men deres valg af udbringningsservice ÞdelÊgger deres forretning..
De får leveret med UPS, hvilket er vildt dyrt og servicen hos UPS er til grin. PrÞv at lÊse deres anmeldelser på trustpilot.. Min pakke blev fÞrst leveret 1,5 uge efter seneste forventet leveringsdato, som i forvejen er lang for en almindelig stÞrrelse pakke (5 dage) . Pga personalemangel hos UPS lå den på deres lager i en uge og ventede på at de havde tid til at levere den og da jeg så endelig får besked om at den kan hentes er pakkeboksen tom. Jeg får at vide at den må vÊre blevet stjålet og at jeg skal anmelde det, men 2 dage senere da jeg henvender mig igen fordi jeg stadig ikke kan anmelde det, opdager de at den aldrig er leveret og stadig ligger på deres lager. Det blev en ret trist farsdag i år uden gave. Hvis ikke de skifter udbringsningsservice finder jeg et andet sted at handle..

2025幎6月2日
自発的なレビュヌ

HÞnsehus til 6 store hÞns.

HÞnsehus til 6 store hÞns.
Jeg kÞbte et Omlet hÞnsehus til 6 store hÞns, men vil sige mine 4 hÞns kan kun lige vÊre der.
Den nye plastikstige er meget glat, men jeg håber det er en tilvÊnning for hÞnsene.
Det var nemt at samle enekvinde, vejledningen var nem og intuitiv. Dog tror jeg, jeg udskifter vingemÞtrikkerne med alm. mÞtrikker, da de ikke kan spÊndes godt nok.

2025幎3月13日
自発的なレビュヌ

Venter stadig på min ordre

Venter stadig på min ordre, en Eglu Pro, som jeg bestilte da der var Black Friday for nÊsten 2 måneder siden! Pengene er for lÊngst nappet, og jeg venter og venter. Opdatering på hjemmesiden skifter og siger nu levering 20. januar 2025. Ser nu at de kÞrer tilbud igen - hvorfor blive ved med at reklamere når I ikke kan levere? Dårlig oplevelse herfra.

2025幎1月1日
自発的なレビュヌ

Perfekt - indtil der opstår problemer, så er der ingen svar

Jeg har handlet flere gange og generelt vÊret tilfreds. Sidst bestilte jeg dog et grÊsningsbur til mine kaniner og det blev desvÊrre beskadiget (bÞjet meget i det ene hjÞrne og lidt et andet sted) under transport. Pappet det var sendt i var for tyndt og det stak ud flere steder, PostNord havde forsÞgt at sikre det med tape. Jeg gjorde kundeservice opmÊrksom på problemet men sagde også at jeg regnede med at kunne rette det ud. Det viste sig desvÊrre ikke at vÊre muligt - dels er det kraftigt trådnet som ikke lige lader sig rette ud og dels skallede malingen af. Og allerede dagen efter var det begyndt at ruste hvor malingen manglede. Jeg skrev derfor igen og spurgte om de kunne sende mig et par nye sider (det er to sider ud af fire). Men har ikke fået noget svar (det er 10 dage siden jeg skrev). Så jeg har endnu ikke kunne tage gården i brug da jeg ikke vil klippe hul i dÞr hvis den skal byttes. Gården koster 11-1200 kr og jeg har ialt handlet der for ca. 6.000 kr bare i år. Synes godt man kunne forvente en bedre service.
Men bortset fra trådnettet så er de andre produkter (rÞr og huse til kaniner) i rigtig god kvalitet. Trådnettet er jeg skeptisk overfor fordi malingen nemt skaller af og det så ruster med det samme.

2023幎9月5日

Hej Bettina,

Vi er meget kede af forsinkelsen i vores svar til dig.

LÞberen er lavet af fuldt belagt svejset stålnet. Det betyder, at hvis du har modtaget et beskadiget produkt, hvor belÊgningen er skallet af, vil metallet blive udsat for vind og vejr og vÊre mere tilbÞjeligt til at ruste.

Alle vores lÞbegårde er lavet af fuldt belagt svejset stålnet med polyethylen (plast) pulverlakering for en holdbar, korrosionsbeskyttende finish, men som alle produkter, der bruges udendÞrs og udsÊttes for skiftende vejrforhold, er det vigtigt, at du passer godt på det. Hvis du bor ved havet, og din lÞber bliver ridset, skal du forvente, at det udsatte stål ruster. Lad os vide, hvis du har brug for hjÊlp til at vedligeholde dine produkter for at undgå dette.

Vi svarer på din e-mail, så snart vi kan, så vi kan få styr på situationen.

Tak for din tålmodighed,

Team Omlet

Omlet walk in hÞnsegÃ¥rd ruster og malingen skaller sf

UPDATE:
Har nu fået et professionelt svar fra Omlet, og jeg har fået en god kundeservice. Omlet vil gerne ombytte panelerne til nye. Hvorfor mailsene ikke er kommet frem er dog ikke opklaret.

Vores familie har handlet ved Omlet flere gange da vi overordnet set er super tilfredse med deres produkter.
Men jeg er Êrgerlig over, at mine mails til kundeservice ignoreres når det drejer sig om deres produkter der ikke fungerer. Jeg har Omlet hÞnsehus som er fantastisk og kan varmt anbefales. Men den store walk in hÞnsegård er ekstremt rustent og lågen er ret medtaget. Den grÞnne maling skaller og hÞnsene spiser det i troen på det er salat. Da mit kÞb er ude over garantien skrev jeg blot til kundeservice for at gÞre dem opmÊrksom på hvordan buret ser ud efter nogle år. Det kunne jo vÊre de kunne Êndre produktionen fremadrettet. Så det var kun velment. Dog syntes jeg det er Êrgerligt når jeg gav så mange penge for det. Troede pris og kvalitet hang sammen. Men jeg er nu blevet ignoreret 3 gange hvilket er Êrgerligt. Jeg skrev til info mailen den 23/4 - 3/5 - 26/5 hvor jeg medsendte billeder.
Jeg håber Omlet lÊser denne besked. Egentlig ville jeg gerne give flere stjerner fordi deres produkter er gode, lige bortset fra walk in hÞnsegården som jeg er ked af at have kÞbt.

2023幎7月3日

Hej Carina,

Tak for din feedback.

DesvÊrre kunne vi ikke finde nogen tidligere e-mails, som du måtte have sendt til os.

Din oplevelse lyder usÊdvanlig og afspejler ikke vores kvalitetsstandarder.
Vi vil gerne hÞre mere om, hvad der skete, så vi kan give dig en passende lÞsning.

Vi forsÞgte at ringe til dig på telefon i morges og har efterladt en telefonsvarerbesked til dig. Vi har også sendt dig en e-mail til den adresse, der er registreret på din ordre.

Tak for din tålmodighed, og vi ser frem til at hÞre fra dig igen snart.

Clemence,
Omlets kundeserviceteam

Var lidt skeptisk men posektiv overrasket :)

Har kÞbt et cube2 hÞnse bur med 4 meter hegn og hjul.
Tog os 2 dage af ca 3 timer hver at bygge, men syntes manualen var lidt svÊr, sÃ¥ mÃ¥tte pille op 2 gange 🙈 men nu det stÃ¥r fÊrdigt er jeg super tilfreds, er super nemt at kÞre rundt (trods det er 4 meter) alt i alt dejligt nemt ;) overvejer at kÞbe et walk in bur senere og bygge pÃ¥ :)

2022幎8月23日
自発的なレビュヌ

Har kÞbt en hundeseng med bund og ben

Har kÞbt en hundeseng med bund og ben til 1600kr. FÞrst var den nÊrmest umulig at samle, den pÞlse som skal ind som kant, var et mas at få på plads. Derefter er bunden skÊv og madrassen er stadig fladere i den ene side. Ikke lige hvad jeg forventede, og ikke value for de mange penge. Meget skuffet!

2022幎7月25日

Hej Filippa.

Tak for din henvendelse.

Vi forstår, at du stÞdte på nogle vanskeligheder da du ville placere stÞttepuden i dens betrÊk.
Den måde, sengen er designet på, vil give en vis fasthed, som hunde sÊtter pris på, samtidig med at det er muligt at afmontere puden for nem rengÞring.

Madrassen kan tage op til 48 timer at finde sin endelige form.

Jeg kunne ikke finde din ordre ud fra dit fornavn alene. Hvis du har modtaget en beskadiget base, bedes du sende os en e-mail til: info@omlet.dk.
Vi vil krÊve fotos for at kunne hjÊlpe dig videre med denne forespÞrgsel.

Tak for din tålmodighed.
Vi ser frem til at hÞre tilbage fra dig snart.

Omlet kundeserviceteam

Virkelig Êrgerligt!

Virkelig Êrgerligt!!
Jeg har modtaget en hundeseng til 1000 kr fra jer.
Jeg bliver utrolig skuffet når jeg pakker ud og ser at varen er med huller der er syet!!! Jeg troede ikke mine egne Þjne og det er jeg meget ked af. Hvordan lÞser vi det?
Ud over det syet hul ses tydelige slidmÊrker ved siden af. Har jeg givet 1000 kr. for en brugt seng? Eller brugt indhold ???
Hvordan vil I håndtere det?
Dokumentation har jeg mailet til jer.

2022幎6月7日

Hej Anne,

Tak for din feedback.

Dette er usÊdvanligt, så vi kontaktede dig for at tilbyde dig en lÞsning.

Vi beklager ulejligheden, og vi ser frem til at hÞre fra dig snarest.

Omlet kundeservice team