Super dejligt sted med god mad og behageligt personale! Jeg spurgte om jeg mÃ¥tte fÃ¥ en flag pÃ¥ bordet til min mand, og til vores store overraskelse begynder robotten der levere maden at spille fÞdsel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
En fantastisk oplevelse hos Omy Sushi! Vi besÞgte stedet i gÃ¥r, og bÃ¥de sushien og betjeningen var helt sublim. Friske rÃ¥varer, flotte anretninger og smag i topklasse â kombineret med en imÞdekommend... ãã£ãšèŠã
Vi havde bestilt mÃ¥nedens tilbud som takeaway til en fÞdselsdag frokost for 2. Alt var klart da jeg hentede kl 12, venlig tjener og maden sÃ¥ mega lÊkker ud. Smagen svarede til udseendet og vi kan he... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Rigtig god take-away lÞsning
Vi kÞber jÊvnligt take-away måltider hos Omysushi i SkÊlskÞr og er endnu aldrig blevet skuffede.
Friskt, lÊkkert og veltillavet og - ikke mindst; anstÊndige priser.
Jeg havde fÃ¥et at vide af nogle vennerâŠ
Jeg havde fået at vide af nogle venner at Omy sushi i SkelskÞr var godt, og det må jeg sige. Vi var 3 pers. som havde lyst til sushi, og vi blev bestemt ikke skuffet, veltillavet og smagfuldt. hilsen Jan
Virkelig dÃ¥rlig oplevelse hos omy sushiâŠ
Virkelig dÃ¥rlig oplevelse hos omy sushi SkÊlskÞr. Vi sad med to bÞrn og ventede i over 40 minutter pÃ¥ vores mad. Derudover fik vi undervejs ikke halvdelen af det mad vi havde bestilt og nÃ¥r vi pÃ¥talte det, sagde de at det ikke var bestilt pÃ¥trods af at vi kunne fremvise det pÃ¥ iPadâen. Vi hÞrte flere kunder brokke sig over manglende mad.
Deres sÃ¥kaldte âisbarâ var sÃ¥ beskidt. Toiletterne mÞj ulÊkre med papir overalt pÃ¥ gulvet og affÞring pÃ¥ brÊttet.
En stor omgang sjusk. Vi sÊtter aldrig vores ben der igen.
Vi fejrede vores drengs 5 Ã¥rsâŠ
Vi fejrede vores drengs 5 års fÞdselsdag og han blev mega forkÊlet med flag og sang og gaver.
Maden var skÞn og personalet var så sÞde.
Vi kommer helt sikkert igen âºïž
Virkelig god sushi og hurtig betjeningâŠ
Virkelig god sushi og hurtig betjening i SkÊlskÞr. Samme gode kvalitet hver gang.
DÃ¥rlig service og sur ungarbejder
ForfÊrdelig oplevelse. Restauranten i skÊlskÞr!
Vi ventede på vores mad i 35 minutter.
Folk blev rykket rundt, takeaway blev glemt.
Der var 1 ansat pÃ¥ gulv til og servere drikke osv! Meget sur ungarbejder der ikke vidste noget. Hun blev sur nÃ¥r man fortalte der var noget i vejen. Vi fandt 2 stykker hÃ¥r i chilimayo og soya. Vores vand var der grums i, som personalet sagde var isterningerne. Og de serverede sushi pÃ¥ de forkerte borde. Og glemte hvad de havde serveret sÃ¥ man fik det samme 2 gange, og blev mÞdt af â jamen det har du bestiltâ ð meget skuffet ikke et sted for mig!
DÃ¥rlig wasabi
Oplevelsen, kundeservice og sushien i sig selv fortjener 5 stjerner. MEN wasabien kan spises rent og det er et utrolig vigtigt element. Få noget bedre wasabi eller peberrod. Det at det ikke er stÊrk er enten kvaliteten, det er blevet fortyndet eller den vÊrste mulighed, at det har stået i for lang tid. Derfor 3 stjerner.
Super dejligt sted med god mad ogâŠ
Super dejligt sted med god mad og behageligt personale! Jeg spurgte om jeg måtte få en flag på bordet til min mand, og til vores store overraskelse begynder robotten der levere maden at spille fÞdselsdagssang og personalet at klappe og Þnske tillykke, samt med små flag i maden. Det var bare et super sÞdt indslag der bragte så mange grin og smil. Kun varmt at sige om vores fÞrste oplevelse på det nye sted!
Virkelig god mad
Virkelig god mad. Men husk varmt tÞj i de kolde mÃ¥neder. For der er altid skide koldt âïžð¥¶âïž
En af de bedste steder blev godt nokâŠ
En af de bedste steder blev godt nok overrasket over en sådan en lille by kunne have så god sushi kan kun anbefale det her sted dejlig frisk og meget hurtig servering efter vi havde bestilt gik der ikke mere end 10 minutter fik vi vores mad
En fantastisk oplevelse hos Omy Sushi!
En fantastisk oplevelse hos Omy Sushi!
Vi besÞgte stedet i gÃ¥r, og bÃ¥de sushien og betjeningen var helt sublim. Friske rÃ¥varer, flotte anretninger og smag i topklasse â kombineret med en imÞdekommende og opmÊrksom service. En restaurant, der virkelig forstÃ¥r at levere en helhedsoplevelse. Vi kommer helt sikkert igen!
Bedste sushi.
Vi Elsker at komme der, og det er blevet det eneste sted vi spiser sushi.
Der er hyggeligt i restauranten, venlige tjenere, og Maden er ALTID i top.
Super sushi og god service!
Langt langt over gennemsnittet og en virkelig god oplevelse.
Restauranten er hyggelig og robot serveringen er virkelig sjov, isÊr når man har bÞrn med.
Det eneste problem er at vi bor 100 meter fra stedet, det kan godt blive farligt ðâ€ïž
Madens udsÞgte kvalitet!
To gange har vi fået den bedste sushi vi nogen sinde har prÞvet og det er gennem mange år. Rejs gerne fra Kbh for at opleve dette. Fantastiske råvarer og udsÞgt tilberedning.
OBS!!! Drikkepenge
OBS!!!
NÃ¥r man kommer ind i restauranten bliver man taget rigtig godt imod og med et smil. Maden er super god og deres service er tip top.
Deres medarbejdere er rigtig gode til deres job og sÞrger altid for at man som kunde har alt hvad man skal bruge.
Men desvÊrre har jeg nu flere gange bemÊrket at når man giver drikkepenge til medarbejderne/servitricerne efter man har betalt sin regning, så har ejeren af restauranten taget drikkepengene og fordelt mellem medarbejderene/servitricerne og restaurantens ejer.
Jeg vil derfor opfordre dig som kunde til at UNDERSTREGE at de drikkepenge går direkte til den medarbejder/servitrice man Þnsker.
På forhånd mange tak
Bedste sushi og betjening ever.
Fantastisk sted. Det lÊkreste sushi og de sÞdeste sÞdeste mennesker. Maden kom hurtigt. Mit absolutte ynglingsspisested, kan varmt anbefales. Jeg ville give dem 10 gange så mange stjerner hvis jeg kunne.
Ualmindelig lÊkker sushi!!
Ualmindelig lÊkker sushi!!! SpÊndende varianter. Rent og pÊnt, nÊsten hyggeligt :-). Utroligt sÞdt, smilende og autentisk personale. Kommer helt sikkert igen!
Super lÊkkert mad
Super lÊkkert mad, vi kommer helt sikkert igen
Fantastisk mad og sublim service og sÃ¥âŠ
Fantastisk mad og sublim service og så flot og elegant sushi
Fantastisk sted
Fantastisk sted. Maden smager skÞnt! Dog lidt Êrgerligt at dem som henter take away skal igennem restauranten. Det giver lidt pÃ¥styr. NÃ¥r man er den som henter, fÃ¥r jeg ogsÃ¥ dÃ¥rlig samvittighed overfor dem som sidder ved bordene som âforstyrresâ af trafikken ð
Men maden er det hele vÊrd ðª
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ