Levering ging goed. Maar omdat de headsets niet compatible waren met onze hardware terug gestuurd. Inmiddels zijn we 4 maanden verder maar nog steeds geen geld ontvangen. Steeds excuses en beloftes ma... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Eerst werd er naar ons per abuis een 2e kans telefoon toegestuurd terwijl er een nieuwe besteld was. Na contact met de klantenservice werd EXCUSES gemaakt en hadden wij binnen een paar dagen alsnog ee... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onedirect is een correct bedrijf wat iets extra doet voor de klant. Levering daarentegen is niet goed verlopen, maar hiervoor is DPD verantwoordelijk. Levering heeft ruim 2,5 week geduurd. Tip:... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meteen probleem opgelost, dankzij het telefoontje met one direct wist ik dat het pakket geleverd was, jammer dat DPD niet zo veel moeite doet, zelfs niet aan de deur geweest, gewoon afgezet aan een pa... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onedirect is sterk gegroeid sinds het werd opgericht in 1999 in Frankrijk. We zijn nu onder andere actief in Spanje, Italië, Portugal, Duitsland, Nederland, België, Luxemburg en het Verenigd Koninkrijk. Onedirect is Europa's nummer 1 leverancier van professionele telecommunicatie-apparatuur. We hebben meer dan 2000 producten en accessoires in onze catalogus en meer dan 96% van de bestellingen worden verzonden op dezelfde dag!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Toestel prima.
Toestel prima.
Levering dpd heeft lang op zich laten wachten, vertrok in perpignan naar nuerenberg om tenslotte in centrum belgie te arriveren.

Onedirect ããã®åç
mijn vraag goed en snel opgelost
Voor het eerst wat bij jullie besteld en goed opgelost wat betreft de Nederlandse handleiding waar ik om vroeg

Onedirect ããã®åç
Goede telefoontoestellen voor een redelijke prijs
De levering heeft iets langer geduurd dan vermeld op de site.
De telefoontoestellen werken goed en zijn zoals op de beschrijving op de site.

Onedirect ããã®åç
Cancel order, no money back
Ik heb klantenservice gebeld om order te annuleren, en dit gebeurde ook, ik zou geld terugkrijgen binnen de 7 dagen, dit gebeurde niet
Snel geleverd makkelijk te bestellenâŠ
Snel geleverd makkelijk te bestellen alleen voor 2 kleine batterijen die door de brievenbus kunnen een heel doosje te gebruiken als verpakking materiaal lijkt me wat overbodig.

goede service van Onedirect
het pakket was snel en in goede staat binnen.
ik zou zo weer bestellen als ik iets nodig mocht hebben.

nederlandse proctucten versturen enâŠ
nederlandse proctucten versturen en geen franse

Onedirect ããã®åç
Snelle levering en goede headsetâŠ
Snelle levering en goede headset geleverd gekregen

Onedirect ããã®åç
Bonne explication au départ du chat etâŠ
Bonne explication au départ du chat et livraison rapide.

Goede service!
Goede communicatie over de bestelling. Degelijk product en werd snel geleverd!

goede
goede, snelle levering! jammer dat er geen ned. gebruiksaanwijzing bij was! als je aan ned. leverd verwacht je dat wel!

Onedirect ããã®åç
Klantvriendelijk, snelle en correcte levering
Klantvriendelijk, snelle levering en een goed product voor een eerlijke prijs.

Doen wat ze beloven
Doen wat ze beloven. Goede service helaas was de levering door DPD niet echt een goede ervaring maar daar kan het bedrijf niet veel aan doen misschien een andere keuze maken in de pakketdienst

alcatel temporis 880
Ik kocht bij jullie een alcatel temporis 880 telefoon samen met een jabra biz 1500 duo wideband, wat verkocht werd als een geheel maar er was geen verbindingskabel bij.
Deze kabel heb ik apart moeten kopen en was ook zeer duur.( bijna zelfde prijs als telefoon)
Over de telefoon zelf ben ik wel tevreden.

Onedirect ããã®åç
Verzending en communicatie errond was OK
Communicatie ivm zending was ok. Hou er rekening mee dat (toch mijn bestellingen) uit Frankrijk moest komen. Daardoor duurde de levering enkele dagen. Dit was zoals aangegeven. Dus alles in orde

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã