Eind geleden oneplus 8pro carbon case gekocht (pre order) was binnen op de datum die beloofd was. Ook de verzending ging supervlot, volgende dag lag deze al in de bus ! Vandaag 08/07 de bullet... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
One plus 11 Progard screenprotector mat gekocht. Helaas bleek deze sceenprotector geen vingerafdruk ontgrendeling toe te staan. Maar weer eraf gehaald en een andere moeten kopen. Had graag gezien dat... もっと見る
企業が回答しました
Habe mehrere Artikel bestellt gehabt, bekam eine Bestellbestätigung und wollte einen Teil nach ein paar Wochen stornieren, da ich u.a. Zubehör für ein Handy (eines anderen Händlers) bestellt hatte, da... もっと見る
Bestelling werd snel opgestuurd. Het telefoonhoesje is super. De screenprotectors kwamen beschadigd toe doordat alles gewoon in een plastiek zakje opgestuurd was. Via WhatsApp een foto gestuurd me... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Wij zijn gek van OnePlus en zoeken alleen het beste voor jouw device. Verzonden vanuit Nederland uit eigen voorraad.Samenwerkingen met kwalitatief mooie merken en alles razendsnel geleverd door heel Europa! Grootste assortiment en perfecte aftersales service!
連絡先
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Product review niet gepubliceerd.
Voorraad indicatie gevolgd en bestelling netjes de volgende dag ontvangen.
Echte niet tevreden met de matte 7t pro screenprotector. Past niet goed in de hoeken en daarom een negatieve product review achtergelaten. Is een week later nog niet zichtbaar op de website. Beetje dubieus?
Na meerdere telefoontjes
Na meerdere telefoontjes, mailtjes, berichten op Facebook en chat krijg ik niemand te pakken. Voor 23.59 besteld de volgende dag binnen klopt niet. Wacht nu al een aantal dagen op mijn bestelling of mijn geld terug. Kan niet aanraden om hier een bestelling te plaatsen.
Graag hoor ik van one plus shop.
Van een muur krijg je meer reactie dan van de klantenservice
Ik heb 30 april een hoesje besteld, omdat hier wel stond dat het de volgende dag bezorgd zou worden. Vervolgens niets meer gehoord. Op mail wordt niet gereageerd en telefoon wordt niet beantwoord.
Heb er eigenlijk weinig vertrouwen meer in dat ik het nog ga krijgen.
Als het zou kunnen dan zou ik graag mijn order willen annuleren en mijn geld terug willen krijgen, maar helaas krijg ik met geen mogelijkheid contact.
heel behulpzaam
Ik vind oneplus-shop.nl een hele goede webshop, het zijn ook hele behulpzame mensen. als ik nog een keer iets bestel dan doe ik het zowieso weer bij oneplus-shop :)
Oplichters
Kort na mijn bestelling verschillende onheilspellende reviews ontdekt op internet. Uit voorzorg contact proberen op te nemen in de hoop toch positief antwoord te ontvangen m.b.t. mijn bestelling. Chat, telefoon, mail, Instagram, ... Via geen enkel kanaal ontving ik ook maar enige respons. Nachtmerrie blijkt uiteindelijk toch waar te zijn. Vreemd genoeg wordt jullie website nog steeds aangepast wat er duidelijk op wijst dat jullie nog steeds actief zijn. Wat de reden ook mag wezen m.b.t. deze gang van zaken, jullie manier van werken is amateurisme ten top! Hele zaakje begint in mijn ogen steeds meer naar een vorm van oplichting te ruiken. OnePlus-shop, hierbij geef ik jullie nog een laatste kans en stel ik een laatste eis zoals ik ook reeds via mail heb aangevraagd. Gelieve per direct (uiterlijk maandag 04/05 - 23:59u) mijn gemaakte bestelling te annuleren en het betaalde bedrag terug te storten! Indien niet het geval zie ik me genoodzaakt verdere stappen tegen jullie te ondernemen.
Edit: Credietnota ontvangen na annulatie, helaas nog steeds mijn geldbedrag NIET ontvangen!!! Daniël, gelieve dit asap na te kijken en uit te voeren!!!

OnePlus-shop.nl からの回答
Lang wachten op een reactie
Oortjes kapot geleverd en reageren niet op mails en telefoontjes!
Edit: Na de chef het negatieve bericht op trustpilot opmerkte zijn we alsnog geholpen!
Daniel, ga leveren en reageren!
Daniel,
Na het lezen van de slechte recensies van de laatste dagen, begin ik mij zorgen te maken over mijn bestelling. Je neemt geen contact op en reageert niet. Ik denk er sterk over om ook aangifte tegen je te gaan doen! Laat AUB snel wat van je horen. Ik geef je tot het einde van deze week (week 18).
Mark
Slechtste ervaring ooit.
Het heeft ongeveer 3 weken geduurd tegen dat mijn bestelling toegekomen is.
Daarnaast is het ook nog eens slechte kwaliteit.
Mijn hoesje is al overal beschadigd en de screenprotector komt langs alle kanten los.
Pure geld verspilling en slechte
klantenservice.
Als ik minder dan 1 ster kon geven dan zou ik het doen.
OPGELOST!! Na 2 maanden nog steeds NIKS ontvangen...
Op 25 februari wat besteld. Twee artikelen in totaal. Na twee weken niks ontvangen en gemaild met de vraag wanneer ik het kon verwachten. Ik kreeg op 11 maart te horen dat er één artikel niet voorradig was en in nabestelling stond.
Maar het is inmiddels nog steeds niet binnen. Ik heb ze 4 april een mail gestuurd, maar helaas helemaal geen reactie.
Vandaag twee maanden later nog maar twee keer gebeld. Ook geen reactie...
Zeer slechte service! Graag kom ik met ze in contact om dit op te lossen. Heel jammer, want voorheen wel altijd tevreden geweest met deze webwinkel.
UPDATE:
Contact met ze gehad en het is opgelost. Daarom verhoogd naar 3 sterren van de 5. Voordeel van de twijfel.
Op 2 april een bestelling geplaatst, 3 weken later nog niets ontvangen!
Op 2 april een bestelling geplaatst. Op 7 april contact gehad over de bestelling of het al verzonden was en zo niet of dan het adres gewijzigd kon worden i.v.m. dat ons kantoor gesloten is door het corona virus. Dit was geen probleem want de bestelling was nog niet verzonden omdat ze verhuisd waren en er wat mis was met de voorraad. Prima, kan gebeuren. Ik zou diezelfde middag teruggebeld worden zodat ik het nieuwe verzendadres kon doorgeven. Het is nu 22 april en ben tot op heden nog niet teruggebeld. Zelf nog meerdere malen geprobeerd contact op te nemen, maar dat is tot op heden nog niet gelukt. Krijg telkens de voicemail van een zekere Daniël.
Als ondernemer begrijp ik dat een verhuizing en deze tijd hectisch kan zijn, maar hou op z'n minst je klanten op de hoogte!! Dat is echt het minste wat je kunt doen..
Graag ontvang ik mijn geld terug.
Hier bestel ik in ieder geval niet meer, en zal deze webshop bij niemand aanraden.
Eigenlijk is één ster nog teveel.
Eigenlijk is één ster nog teveel.
OnePlus 7 pro screenprotector ruim twee weken geleden besteld, maar er is niets afgeleverd. Mailen: geen antwoord. Bellen; wordt niet opgenomen. Voicemail (van een zekere Daniël) ingesproken maar geen reactie. Het is dat ik te ver woon anders was ik even langsgegaan. Ik overweeg aangifte.
De link die op de website wordt gebruikt om naar Trustpilot te verwijzen zorgt ervoor dat slechte reviews niet aangevinkt en dus zichtbaar zijn.
Update (2 dagen later): Oneplus-shop.nl heeft de order geannuleerd en het geld teruggestort. Geen aangifte dus!

OnePlus-shop.nl からの回答
Aangifte gedaan tegen deze webshop!
2 weken geleden 2 telefoonhouders besteld voor mijn oneplus telefoon en niet ontvangen. Deze zouden de dag erop geleverd worden. Ook zou ik hiervoor een track en trace van ontvangen. Deze heb ik ook niet ontvangen.
Ik heb de webshop proberen te bereiken via de chat, mail en telefonisch, maar geen antwoord gekregen. Als je belt krijg je na 3 minuten de voicemail.
Uiteindelijk een mail gestuurd met het verzoek om binnen 24 uur te reageren, omdat ik anders aangifte zou doen. Hier dus geen reactie op gekregen en dus aangifte gedaan.
Na de aangifte reactie gehad en geld terug gekregen.
Het moge duidelijk zijn dat je hier niet je spullen moet kopen.

OnePlus-shop.nl からの回答
Goede hulp via de live chat!
De beschrijving van de duur van de koptelefoontjes kwam niet overeen met het geleverde product. Juist de lange accuduur, waar ik ze voor had besteld, bleek inclusief oplaadcase te zijn, terwijl de beschrijving duidelijk aangaf dat je de hele dag je oortjes kon gebruiken zonder lege oortjes te komen zitten. Ik kan helaas geen vijf sterren geven omdat mijn mailtje in eerste instantie lang onbeantwoord bleef, maar na een begripvol gesprek via de live chat kreeg ik mijn geld terug. Heel fijn!

OnePlus-shop.nl からの回答
Op 25-03-2020 heb ik een bestelling…
Op 25-03-2020 heb ik een bestelling geplaatst bij OnePlus-shop.nl. Ik had per ongeluk een verkeerd huisnummer ingevoerd, dus het pakketje ging retour naar de winkel. Ik heb meteen gebeld en kreeg als antwoord dat zij het pakketje meteen weer naar mij toe zouden verzenden als zij het retour hadden ontvangen (Ik heb het juiste adres via Whatsapp naar hun verstuurd, zie foto's dit was op 3 maart) Na 1 week had ik nog steeds niets gehoord of het pakketje als weer terug naar mij onderweg was. Ik heb weer een aantal keer proberen te bellen en te mailen, helaas zonder reactie. Ik besloot om weer via Whatsapp contact op te nemen, dit was immers de enige plek waar zij nog reageerden. Ik kreeg als reactie dat zij druk waren met verbouwen en dat PostNL het druk heeft i.v.m. het Corona Virus. Ik heb meerdere malen gevraagd of ik op de hoogte kon worden gehouden van de verzending, maar op deze berichten werd niet geantwoord. Ik ben bijna 1 maand aan het wachten op mijn pakketje dus heb maar besloten dat ik mijn geld terug wil, dus ik heb weer gebeld, geen antwoord. Weer een Whatsapp gestuurd met een ultimatum dat ik mijn geld terug wil voor 17 april 2020 op mijn rekening. Helaas heb ik mijn geld nog niet terug ontvangen en zet ik dit nu op Facebook neer, omdat ik niet vind dat je zo met een klant omgaat.

goed geholpen
Bestelling gedaan van één van de duurste screenprotectors in hun gamma. Bij de installatie is er het één en ander fout gelopen waardoor deze niet goed lukte. Ik heb er al zeer veel geplaatst maar deze was net iets anders. Werkte met uv licht en aparte lijm. Veel luchtbellen en loslaten aan de zijkanten waar je dus zelf niks aan kan doen. Telefonisch ontact opgenomen met de klantendienst en dan doorverwezen naar de chat op de website. Ze hebben mij keurig geholpen en waren zeer behulpzaam. Geen lange wachttijden of iets dergelijks. Alles heel vlot verlopen. Top voor mijn part.

Topservice!
Koop al eind bij hen. Steeds vriendelijk en de klant te woord staan. Topservice zoals hier vind je niet gauw meer!

Defect product gekregen
Defect product gekregen, betrof een screenprotector met gel welke je activeert met een uv lampje. Het uv lampje stopte tijdens het aanbrengen, waardoor ik niet het proces af kon maken. Eindresultaat zit hier met een stukje glas van 20 euro waar ik niets aan heb.
Kan altijd gebeuren natuurlijk defect product. Maar 12 dagen na contact zowel via de chat als de mail van oneplus shop geen enkel contact.
Dit is niet netjes en ga hier dus ook niet meer kopen.
Laat je niet verleiden door interessante uv lampjes de kwaliteit hiervan is ver onder de maat.
Oplichters
Oplichters! Niet bestellen!
Ruim drie week geleden een usb c naar aux kabel besteld. Nog steeds niks ontvangen en nergens wordt op gereageerd.
OnePlus shop is a huge scam!
Hideous service!
I ordered a case for jogging for my OnePlus 7 Pro. Despite the website claiming the case being universal my phone did not fit in it! What a joke. Naturally, I went to return it. Here another joke: it cost me 7 euros to return the package because the case came in a huge box! However, the biggest disappointment was when after a week I haven't heard anything from the store. I'm still waiting for my money even though I followed the return policy described on the website. OnePlus Shop does not reply to messages, I tried to call but had to leave a message! Imagine that: no one is even answering calls! Unbelievable! This is my last time ordering anything from this store. What a scam! I've lost over 20 euros!
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。