Tabte min mobil, sÃ¥ glasset skulle skiftes. Venlig og imÞdekommende da jeg kom ind i butikken. Forklarede med forstÃ¥elige ord, hvilke muligheder der er, og med fordele og ulemper. 1 time senere kunne... ãã£ãšèŠã
Indleverede min telefon hos One repair (Horsens Bytorv) tirsdag ved 14 tiden og kunne hente den igen torsdag ved middagstid. Super effektiv service. Og skÊrmen fÞles bedre end den foregÃ¥ende... ãã£ãšèŠã
Utrolig, seriÞs, omhyggelig, og fÞrst og fremmest en oplÊring af en meget besvÊrlig kunde. Har man mobiltlf. problemer skal man gÃ¥ til Onerepair Horsens. Jeg blev henvist dertil af Power Horsens,... ãã£ãšèŠã
Fik sidste Ã¥r lavet min datters iPhone X i Skanderborg, som ikke lÊngere findes, hvorfor vi kÞrte til Horsens i stedet, da skÊrmen var begyndt og lÞsne sig. Vi fik af vide at det selvfÞlgelig var en... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Altid rigtig god service ð
Super butik
Kan virkelig anbefales. Jeg fik en rigtig god og hurtig reparation af min iPad, der havde vÊret en tur på gulvet.
SkÊrm udskiftet til aftalt tid ogâŠ
SkÊrm udskiftet til aftalt tid og virker perfekt..ð
Fik skiftet min tÊnd og slukke knap pÃ¥âŠ
Fik skiftet min tÊnd og slukke knap på min telefon. Min telefon er blevet som ny. Betjeningen i butikken ( Horsens ) var helt i top.
Reddet af Onerepair
Min mobil var dÞdsdÞmt ved elgiganten. Men ville lige forsÞge med en ny skÊrm ved onerepair og godt jeg gjore det! Har nu min mobil igen med alt indhold! Er sÃ¥ taknemlig ð
Sorg blev til glÊde vendt ð
Fik ny skÊrm på min IPhone hos en anden reparatÞr i byen. Det var en rigtig dårlig erfaring rigere.
Heldigvis hjalp OneRepair med at montere en ny skÊrm på den rigtige måde.
En virkelig god oplevelse.
Alt virker som det skal, 1000 tak for hjÊlpen. ð€ðð€
Super glad for min nye skÊrm pÃ¥ iPadâŠ
Super glad for min nye skÊrm på iPad pro.
Desuden er der den bedste service i butikken i Horsens.
Udskiftning af skÊrm på iPad
Udskiftning af skÊrm på iPad. Alt gik perfekt.
God, hurtig og kompetent service
Utrolig
kunde. Har man mobiltlf. problemer skal man
gå til Onerepair Horsens. Jeg blev henvist dertil af Power Horsens, idet jeg var overbevist om, at jeg måtte investere i en ny
Iphone. Istedet fik jeg installeret i nyt batteri og opdateret men tlf. pÃ¥ alle leder og kanterð1 time og et kvarter rep. og opdatering for
399 DKK
Good and fast service!
Good and fast service!! Amoled screen for iphone 13 is indistinguishable from original screen! Can recommend them to everyone.
God service og dygtige til deres job.
Hurtig og god service
Da det er en iphone der snart skal skiftes var glÊdelig at der kom foreslog hvorda de mest akutte problemer blev lÞst profesionelt og hurtigt
Reparation af iPhone
Der blev givet en meget trovÊrdig forklaring på mit problem og frarådet en reparation. Derudover blev der meget hurtigt udskiftet skÊrm på telefonen.
Alt i alt en god oplevelse at besÞge OneRepair.
Fik en god og trovÊrdig oplevelse ifm
Fik en god og trovÊrdig oplevelse ifm. reparation af min mobil tlf.
Det gik hurtigt og telefonen fungererâŠ
Det gik hurtigt og telefonen fungerer fint
Fin service og hurtig betjening ð
Fin service, men dårligt produkt
Fik skiftet skÊrm på iPhone 11. Rigtig fin service, men desvÊrre fungere den nye skÊrm ikke optimalt og reagere langsommere og svagere end tidligere
Var hos Onerepair i Horsens og fÃ¥âŠ
Var hos Onerepair i Horsens og få skiftet skÊrm på min I pad Virkelig god service og venlig ekspedient Kan anbefales
God oplevelse
God oplevelse. Flink betjening.
Reservedel hurtigt skaffet hjem.
Montering af reservedel udfÞrt på under en time.