Tabte min mobil, sÃ¥ glasset skulle skiftes. Venlig og imÞdekommende da jeg kom ind i butikken. Forklarede med forstÃ¥elige ord, hvilke muligheder der er, og med fordele og ulemper. 1 time senere kunne... ãã£ãšèŠã
Indleverede min telefon hos One repair (Horsens Bytorv) tirsdag ved 14 tiden og kunne hente den igen torsdag ved middagstid. Super effektiv service. Og skÊrmen fÞles bedre end den foregÃ¥ende... ãã£ãšèŠã
Utrolig, seriÞs, omhyggelig, og fÞrst og fremmest en oplÊring af en meget besvÊrlig kunde. Har man mobiltlf. problemer skal man gÃ¥ til Onerepair Horsens. Jeg blev henvist dertil af Power Horsens,... ãã£ãšèŠã
Fik sidste Ã¥r lavet min datters iPhone X i Skanderborg, som ikke lÊngere findes, hvorfor vi kÞrte til Horsens i stedet, da skÊrmen var begyndt og lÞsne sig. Vi fik af vide at det selvfÞlgelig var en... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Perfekt oplevelse
Perfekt oplevelse!
God vejledning og rådgivning! Alt fungere som nyt. Kan anbefales!
Super kundeservice og god kvalitet somâŠ
Super kundeservice og god kvalitet som lever op til forventningerne.
God betjening og fine informationer
God betjening og fine informationer. Meget tilfreds med reparationen.
Super service og kvalitet ð
Super service
Fik sat ny front pÃ¥ iPhone 11 pro . Gik en tur kom tilbage 1 time efter og iPhone var fÊrdig . Super service ð
Super betjening og godt arbejde
Super betjening og godt arbejde
Tilmed hurtigt
Jeg er godt tilfreds, MenâŠ
Jeg er godt tilfreds med reparationen, men jeg er trÊt af at I har haft et andet simkort i telefonen så der skulle logges ind igen på diverse tjenster og indstillinger skulle Êndres fÞr telefonen igen virkede.

OneRepair ããã®åç
Fik lavede rep på IPhone 11
Fik lavede rep på IPhone 11, alt som
Forventede og proff håndtering.
Altid en god oplevelse
Har - desvÊrre - vÊret hos dem mange gange Min familie er gode til at smadre deres skÊrme Det er hver gang en god oplevelse og en god service
Fik skiftet glas i iPhone tog ca. 1 time god service
Fik skiftet glas i iPhone
Hurtig og god oplevelse.
Great service and result
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse. Hurtig afhjÊlpning og en ualmindelig god betjening
Super service, konkurrencedygtig pris
Good and honest customer service ð
Good and honest customer service ð
Det tog lidt tid at få ny skÊrm hjem
Det tog lidt tid at få ny skÊrm hjem, men da den var kommet var det god og hurtig betjening, og alt ok med telefonen bagefter.
Glimrende service og hurtig ekspedition