Tabte min mobil, sÃ¥ glasset skulle skiftes. Venlig og imÞdekommende da jeg kom ind i butikken. Forklarede med forstÃ¥elige ord, hvilke muligheder der er, og med fordele og ulemper. 1 time senere kunne... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Indleverede min telefon hos One repair (Horsens Bytorv) tirsdag ved 14 tiden og kunne hente den igen torsdag ved middagstid. Super effektiv service. Og skÊrmen fÞles bedre end den foregÃ¥ende... ãã£ãšèŠã
Utrolig, seriÞs, omhyggelig, og fÞrst og fremmest en oplÊring af en meget besvÊrlig kunde. Har man mobiltlf. problemer skal man gÃ¥ til Onerepair Horsens. Jeg blev henvist dertil af Power Horsens,... ãã£ãšèŠã
Fik sidste Ã¥r lavet min datters iPhone X i Skanderborg, som ikke lÊngere findes, hvorfor vi kÞrte til Horsens i stedet, da skÊrmen var begyndt og lÞsne sig. Vi fik af vide at det selvfÞlgelig var en... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Hurtig og effektiv
Hurtig og effektiv, selvom de havde travlt.
Vi fik skiftet en skÊrm pÃ¥ en iPhoneâŠ
Vi fik skiftet en skÊrm på en iPhone indenfor 1 time. Virkelig fin service og god hÞflig betjening. Kommer gerne igen.
Nyt batteri i telefon til aftalte tidâŠ
Nyt batteri i telefon til aftalte tid og pris
Min datter havde tabt sin mobil
Min datter havde tabt sin mobil
og slået skÊrmen i stykker, vi fik det lavet indenfor 1 time. Rigtig god service, og venlig betjening.
Det var i Bryggen i Vejle :-)
I orden. !
Horsens.
Indlevering og skift af batteri på Iphone SE, med det samme og uden aftale. Grunden til at de blev valgt i fÞrste
omgang. Hurtig og billigt.
Hurtig og billigt.
Jeg har i dag vÊret i butikken i Vejle
Jeg har i dag vÊret i butikken i Vejle. Jeg fik skiftet skÊrm og sat panserglas på min iPhone. Teknikeren i butikken var så super serviceminded og dygtig til at fortÊlle og rådgive ifht min telefon og mine hÞretelefoner. 40 min senere var min telefon klar til afhentning. Vil på alle måder anbefale butikken i Vejle. De kan noget
God betjening og godt fixet
Garanti
Fik sidste år lavet min datters iPhone X i Skanderborg, som ikke lÊngere findes, hvorfor vi kÞrte til Horsens i stedet, da skÊrmen var begyndt og lÞsne sig.
Vi fik af vide at det selvfÞlgelig var en garantisag. Det viste sig så at det var fordi batteriet var hÊvet, som jo så ikke var en garantisag, men fik dog stadigvÊk rabat på nyt batteri og et cover.
Reddede min mobil
Fik ny skÊrm efter touch-funktion var dÞd og mobilen ikke var tilgÊngelig- havde ingen kopi uploaded - Onerepair fiksere det!
Fantastisk service og megetâŠ
Fantastisk service og meget professionelle i Horsens afdelingen.
Super god service
Super god service med up-front forventningsafstemning. Fornuftig pris.
Far er glad :)
Far er glad! :)
Min iPhone var lettere vandskadet efter en kÊntring i kajak, hvor den ellers var i et vandtÊt hylster. Telefonen kunne ikke starte eller lade selv efter 3-4 dage.
Det lykkedes på 3-4 timer OneRepair i Vejle at redde alt data, foto og video osv, som jeg jo ikke havde vÊret klog nok til at backe-up. Og ovenikÞbet til en MEGET fair pris.
Tusind tak for en sublim service og en virkelig positiv oplevelse.
Rigtig god og hurtig service
God service og garanti på skÊrm.
Rep. af telefon
Super hjÊlpsomme med opstart af gl. telefon.
Telefon til rep. til en fair pris og hurtig levering.
Kan kun anbefales.
Jeg har hele 2 gange inden for megetâŠ
Jeg har hele 2 gange inden for meget kort tid , vÊret så uheldig at smadre skÊrmen på min telefon . Begge gange har jeg fået den bedste service af manden som arbejder der, hjÊlpsom, imÞdekommen og med et smil på lÊben.-TAK(Bryggen Vejle)
Flink og venlig medarbejder der hjalpâŠ
Flink og venlig medarbejder der hjalp mig ud af en kattepine!
5 store stjerner til Horsens afdelingenâŠ
5 store stjerner til Horsens afdelingen for super god service