Tabte min mobil, sÃ¥ glasset skulle skiftes. Venlig og imÞdekommende da jeg kom ind i butikken. Forklarede med forstÃ¥elige ord, hvilke muligheder der er, og med fordele og ulemper. 1 time senere kunne... ãã£ãšèŠã
Indleverede min telefon hos One repair (Horsens Bytorv) tirsdag ved 14 tiden og kunne hente den igen torsdag ved middagstid. Super effektiv service. Og skÊrmen fÞles bedre end den foregÃ¥ende... ãã£ãšèŠã
Utrolig, seriÞs, omhyggelig, og fÞrst og fremmest en oplÊring af en meget besvÊrlig kunde. Har man mobiltlf. problemer skal man gÃ¥ til Onerepair Horsens. Jeg blev henvist dertil af Power Horsens,... ãã£ãšèŠã
Fik sidste Ã¥r lavet min datters iPhone X i Skanderborg, som ikke lÊngere findes, hvorfor vi kÞrte til Horsens i stedet, da skÊrmen var begyndt og lÞsne sig. Vi fik af vide at det selvfÞlgelig var en... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Hurtig reparation
Hurtig reparation, og med det samme
Resultatet , er måske fortidigt at sige noget om, da batteriet var på 81% og ofte ikke kunne holde en hel dag.
Lille problem med det er med rÞdt er markeret at der et et uoriginalt batteri isat, og at jeg ikke kan fjerne markeringen. Lidt forstyrende st se på. Det er sådanset ok for mig med det batteri der er skiftet til
Ole KjÊr
Fint og fik det lÞst og endte med atâŠ
Fint og fik det lÞst og endte med at han sagde at jeg ikke skulle betale hvor normalt andre steder vil gerne narre folk
Hurtig og god service
Meget venlig betjening
Meget venlig betjening
Min mobil blev klar på en halv time og ikke dyrt vil helt sikkert komme der igen
God og hurtig service
God og hurtig service. Fik skiftet bagskÊrm på en IPhone og det var perfekt udfÞrt.
Ny skÊrm og panzerglas
Gik ned i butikken i horsens. Fik en god vejledning helt i top!.
Skulle have skiftet skÊrm på en iPhone 12, ingen problem det var noget han havde på lager, 1 time senere Ca. Klar til afhentning. Ny skÊrm og panzer glas. Det sku godkendt.
Ikke sidste gang jeg får lavet noget ved Onerepair
Mvh Mikkel

OneRepair ããã®åç
Det tager tre Ã¥r for dem at sende enâŠ
Det tager tre år for dem at sende en besked. Jeg skulle have en ny bagskÊrm fik den aldrig. Tak for dårlig service #dårlig

Hurtig service flink betjening
Hurtig service flink betjening

OneRepair ããã®åç
skiftning af batteri og panserglas
Har fået skiftet batteri og panserglas. Batteriet bliver hurtig fladt og kan ikke holde et dÞgn uden at blive ladet op, selvom jeg ikke bruger den ret meget.
Den er kun lidt bedre end det originale batteri.

OneRepair ããã®åç
Skift af skÊrm, og batteri.
Fik skiftet batteri, skÊrm, (skÊrm var smadret efter at blevet tabt) samt påsat ny panser glas.
Alt virkede umiddelbart fint til en start.
Men opdagede hurtigt at touch ikke virkede så godt, måtte trykke mange gange på skÊrmen inden den reagerede.
Henvendte mig i butikken igen, fik en fin forklaring på hvad der kunne vÊre galt.
Butikken skiftede skÊrmen, for at vÊre sikker, samt nyt panserglas.
Nu ser alt ud til at virke, så fin service.
(Synes dog ikke oem batteriet er sÊrlig godt, telefonen holder umiddelbart mindre strÞm, end det originale som jf. indstillinger var nede på en kapacitet på 76%)

OneRepair ããã®åç
God vejledning og god hurtig reparationâŠ
God vejledning og god hurtig reparation til aftalt pris.
Ipad skÊrm udskiftning
Fik udskifte smadre skÊrm på en Ipad, som var Þdelagt af et slag i hjÞrnet.
Det tog en hel arbejdsdag, da teknikker skulle bruge ekstra tid på få rette bulen i Ipad aluminimum hus.
Hvilket er helt OK, da det var nÞdvendig for at den nye skÊrm kunne blive monteret korrekt.
Vi fik skiftet en skÊrm pÃ¥ en iPhoneâŠ
Vi fik skiftet en skÊrm på en iPhone indenfor 1 time. Virkelig god service og rigtig god hÞflig betjening. Kommer gerne igen
alt ok og til tiden
Jeg fik en fin betjening igen
Jeg fik en fin betjening igen. Var helt tryg ved at aflevere min iPhone til skift af batteri. Var fÊrdig 30 min efter som lovet.
Hurtig og kompetent.
Under 30 min. til udskiftning af batteri til iPhone samt ny skÊrm til iPad på kort tid. Venlig og informativ personale.
God vÊrdi for pengene!
Super god service og hurtig hjÊlp ifmâŠ
Super god service og hurtig hjÊlp ifm udskiftning af skÊrm på iPad. Vil helt sikkert bruge dem igen
Venligt og dygtigt personale
Venligt personale. Dygtige til at vejlede og forklare. Ny skÊrm på en time