Jeg ringede til One Shopping 5 minutter fÞr afsendelse af deres varer (kl. 14:55. Trods snak om min varer og undersÞgelse om min Þnskede varer fandtes i den rigtige farve, pÃ¥ deres lager - og klokke... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi bestilte nogle varer som ellers var noget dyrere end pÃ¥ andre sider. Meget inspirerende besÞg pÃ¥ hjemmesiden og varene kom kort tid efter bestilling (2 dage). Undervejs blev vi orienteret om lev... ãã£ãšèŠã
Nem hjemmeside og god bestillings procedure. Leveret hurtigt og nem at fÞlge via trackid. Meget venlig og positiv overrasket over jeres personlige fÞlgebrev for varen. Super positiv, forsÊt i samme... ãã£ãšèŠã
Jeg har nu flere gange handlet hos BrandAvenue.dk og kan sÃ¥ absolut varmt anbefale denne webbutik. Kendetegnene for denne virksomhed er bl.a. en udprÊget fantastisk god service og en meget hurtig l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã€ãã¡ã€åº
- ã€ã³ããªã¢ ãã¶ã€ããŒ
- ãããã³çšååº
- ãªãã³ã°ã«ãŒã çšå®¶å ·ã®åº
- 济宀ãªãã©ãŒã æ¥
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
OneShopping.dk er dit personlige online shoppingcenter, med 4 webshops der fÞrer et sortiment indenfor bolig, livsstil, hifi/gadgets, kÞkken og kaffe/te. Bag OneShopping.dk står et team af dedikerede og skÞnne mennesker, som du kan fÞlge overalt på shoppen, på Youtube, Facebook, Instagram eller få en snak med på telefon og chat.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Da jeg hentede min bestilling, manglede der desvÊrre en vare, men efter et opkald kom den dagen efter.
Super sÞd og venlig service.
Fantastisk trovÊrdigt
Bestilte mandag og varerne var klar i pakkeshop til afhentning tirsdag.
Vender helt sikkert tilbage igen
Utrolige hjÊlpsomme ved henvendelse. HURTIG levering
Jeg ringede til One Shopping 5 minutter fÞr afsendelse af deres varer (kl. 14:55. Trods snak om min varer og undersÞgelse om min Þnskede varer fandtes i den rigtige farve, på deres lager - og klokken blev 15.10, lovede OneShopping at sende min varer i dagens levering....... Selvom det egentligt VAR for sent. Jeg modtog min varer dagen efter via GLS-levering.
Venlige hjÊlpsomme og hurtig levering.
Jeanette/Skive
Her handler vi gerne igen
Vi bestilte nogle varer som ellers var noget dyrere end på andre sider.
Meget inspirerende besÞg på hjemmesiden og varene kom kort tid efter bestilling (2 dage). Undervejs blev vi orienteret om levering.
Det bedste var at fragten var gratis (vi kÞbte for knap 350 kr)
Super hurtig levering
Min vare blev leveret dagen efter den blev bestilt.
Kun positiv
KÞbte nogle hylder hos brandavenue. Hylderne levede ikke op til forventninger, valgte derfor at benytte min fortrydelsesret. Fik hurtig og kompentent vejledning i returvarer.
Skulle efterfÞlgende i kontakt med dem igen da jeg havde et spÞrgsmål, modtog hurtig svar.
Hurtig levering, og endvidere et lille håndskrevet brev med i pakken.
5 stjerner herfra. :-)
Fantastisk service!
Jeg er meget imponeret over BrandAvenue's service og hurtige levering. De havde haft nogle tekniske problemer på hjemmesiden grundet noget ombygning, men fra jeg ringede og gjorde opmÊrksom på det problem jeg stod i, til det blev lÞst, gik der 15 minutter (!!).
Derudover var leveringen af mit produkt 2 dage fra bestilling til ankomst, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten af det jeg bestilte.
Jeg vil helt klart anbefalen BrandAvenue videre til min omgangskreds!
Super indkÞbsoplevelse
Det hele har bare klappet, fra bestilling over ordrebekrÊftelse og leveringsinfo til emballage og fÞlgeseddel. Og så er der skrevet en personlig hilsen på fÞlgesedlen i kassen!! Der kan vi sagtens handle igen!
Let, enkelt og hurtig levering ð
Rigtig god behandling. Hurtig levering. Kun positivt herfra!
Perfekt
Hurtig levering af det rigtige til den rigtige priser og så indeholdte
pakken en lille sÞd personlig hilsen.
Kan kun anbefales
Perfekt!
Perfekt service. Hurtig levering. Keg fik oven i kÞbet en personlig hilsen, hvilket gjorde mig utrolig glad. 5 stjerner herfra, fordi mindre ikke kan gÞre det!
Super behandling og levering
Jeg kunne dog godt tÊnke mig en dansk opskrift anvisning i stedet for en tysk
Fik svar på en mail kl. 22.30 - må kaldes god service.
Da pakken kom, var der skrevet en personlig hilsen i hånden på fakturaen.
Fremragende service
Meget hurtig levering og fik den sÞdeste håndskrevne besked med, da jeg modtog pakken, som i Þvrigt kom vÊldig hurtig.
Kan kun anbefale at kÞbe hos BrandAvenue.dk!
Super oplevelse :-)
Hurtig respons, varen på lager, god pris og hurtig levering - alt fungerede bare perfekt :-)
Super flot butik - kan klart anbefales
hurtigt og nemt
hurtig levering - hyggeligt med personlig hilsen.
Kan absolut anbefale at handle hos BrandAvenue.dk
Problemfrit
gode priser, god service og varene kom dagen efter bestilling.
Ikke sidste gang jeg handler der ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã