Was op zoek naar goedkope wieldoppen omdat de mijne gestolen waren tijdens een dagje Amsterdam. Met de welkomstkorting van 10% erbij was ik 18 eur kwijt voor 4 gloednieuwe 15 inch wieldoppen. De... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Had nieuwe ruitenwissers nodig, Bosch besteld na controle op model via de site. Volgende dag bezorgd en passen perfect. Ook nette omdoos waar de 2 losse dozen in zaten. Kan niet anders dan 5 sterren g... ãã£ãšèŠã
Duidelijke website, vlot besteld en snel bezorgd. In elkaar zetten ging prima. Het zou wel handig zijn om aanhaalmomenten in de handleiding te zetten. Vooral de 8 moertjes van de fietsdraaggoten (holl... ãã£ãšèŠã
Jbl speakers besteld 6 weken gewacht De laatste 2 weken werd de datum steeds verschoven Uiteindelijk ontvangen Doos stuk en beschadigd Lijkt wel of die ergens tussen hebben gezeten speak... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- ã«ãŒ ããããªãŒè²©å£²åº
- ãã¥ãŒã³ã¢ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Winparts is dé online auto onderdelen specialist van Europa. Met ons ruime assortiment doen wij er alles aan om zoveel mogelijk mensen met hun voertuig in beweging te houden. Dagelijks houden wij ons bezig met het uitbreiden van ons assortiment zodat we nog meer kunnen bieden aan de klant. Doordat we vrijwel alle werkzaamheden in house uitvoeren, kunnen wij een snelle levering garanderen. Daarnaast hebben wij een deskundige helpdesk die u graag helpt met al uw vragen. Bij Winparts geloven we dat kwaliteit en toegankelijkheid hand in hand kunnen gaan. Daarom zetten wij ons in voor betrouwbare auto onderdelen voor een betaalbare prijs. Naast originele auto-onderdelen bieden wij ook zogeheten aftermarket-onderdelen, equiparts en producten van ons eigen huismerk, Winparts GO!. Ontdek zelf het gemak van hoogwaardige auto onderdelen voor een betaalbare prijs bij Winparts!
é£çµ¡å
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Winparts is telefonisch goed bereikbaar voor keuzehulp
Winparts is telefonisch goed bereikbaar voor advies en overleg. Men is zeer klantgericht doet veel om te helpen.
Raammechanisme golf plus
Kwalitatief goed product voor acceptabele prijs. Snelle levering.
Alles liep perfect zo goed bedrijfâŠ
Alles liep perfect zo goed bedrijf altijd klantvriendelijk altijd hulpzaam bedankt team Winparts
Goede onderdelen
Snel geleverd. De goede onderdelen aangeraden door de site. Ik ben blij.
Prima informatie en goed op tijd
Goed met service en snelheid vanâŠ
Goed met service en snelheid van bezorgen van het product.
super fijn bedrijf voor auto onderdelen
Goede informatie en de onderdelen zijn makkelijk te vinden.
Snel contact met een medewerker als je extra info nodig hebt.
En de prijs is vaak zeer concurrerend.
De bestelling liep weer perfect.
De bestelling liep weer perfect.
Een stel ruitewissers besteld.
Ik ben al jaren vaste klant.
Prima
Goede onderdelen en goed te selecteren op kenteken op de site. Al jaren tevreden.
In de middag onderdelen besteld en deâŠ
In de middag onderdelen besteld en de volgende dag keurig geleverd voor een marktconforme prijs.
Bestelling niet binnen gekregen
Bestelling niet binnen gekregen, onderzoek naar wat er is gebeurd duurt erg lang, na 2.5 week nogsteeds geen duidelijkheid en/of geld.

Winparts.nl ããã®åç
8april besteld 9april had ik het in huis
Als je voor 22:00uur besteld dan heb je het ook de volgende dag in huis hele maal top
Perfect bedrijf levert op tijd enâŠ
Perfect bedrijf levert op tijd en hebben goede prijzen.
Netjes verpakt en snel verzonden.
Netjes verpakt en snel verzonden.
Zeer goede prijs.
Zelf mijn auto is blij
De auto lampen werden snel geleverd eerst ook nog de bestelling na gekeken of het de goede lampen waren super
Was op zoek naar goedkope wieldoppenâŠ
De wielen zien er weer keurig uit. Ook is er een instructievideo beschikbaar hoe je ze moet aanbrengen. (letten op ventiel, etc)
Bv als je je auto gaat verkopen zijn dit soort uitgaven best lonend. Ook zag ik bv matzwarte bumperbeschermers om evt krassen mee af te dekken.
Mooie en duidelijke site.werkt vlot.
Gemakkelijk, betaalbaar en nooit een verkeerde koop!
Onderdelen en onderhoudsmiddelen koop ik al jaren tot volle tevredenheid bij Winparts. Door het invullen van het kenteken zie ik de voor mijn auto passende onderdelen. Een verkeerde koop is daardoor uitgesloten.
De prijzen zijn ook prima.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ