レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wederom uiterst goed geholpen met de keuze voor een nieuwe set velgen voor mn nieuwe auto. Velgen +banden waren binnen een paar dagen beschikbaar voor montage. Fijne zaak en allemaal super aardige med... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Place to be! Zoek niet verder. Top bedrijf. Goede snelle service. Afspraken mogelijk en worden nagehouden. Kwaliteit wielen fantastisch. Prijs Kwaliteit op orde. Levering zeer netjes. Al met al een... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat een top bedrijf en topservice. Vanaf het eerste contact wist ik meteen; dit is een bedrijf die het snapt. Gino (en uiteraard collega) is prettig en snel in contact, denkt mee en komt afspraken n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dit bedrijf verdient een pluim. Alhoewel het “spitsuur” was in bandenwereld, waren mijn velgen met winterbanden binnen een paar dagen klaar om opgehaald te worden. Voor deze prijs wilde ik graag vanui... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 69ä»¶

レビュヌを曞く

Top service!

Jaydon wist precies welke velg bij mijn auto en wensen paste. Hij luisterde goed, dacht mee en gaf eerlijk advies. Dankzij zijn hulp heb ik snel de juiste keuze kunnen maken. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde me echt goed geholpen. Topservice!

2025幎4月18日

Eerlijk en betrouwbaar

Er is genoeg te kiezen.
Gino heeft veel kennis en kon mij hierdoor snel en goed helpen.
Mijn keuze van velg had lange levertijd. Hier reageerde Gino heel eerlijk op. Hierdoor een vergelijkbare velg gekozen welke met 1 week in huis was.

2025幎3月15日
5぀星のうち5の評䟡

Neemt de tijd en gevoel was goed

Goed gevoel en neemt de tijd voor je. Ik heb zelfs mijn afspraak 2x moeten afzeggen maar werd goed en begripvol mee omgegaan. Kennis van zaken en nogmaals voor mij is het gevoel plek 1. Ik heb zeker bij een concurrent contact gehad maar haastig en passief, snel willen ophangen...ja dan ben ik gauw klaar. Daarom lof voor online velgen

2025幎3月21日

Meedenken met de klant.

Banden met een bandenspanning sensor besteld, echter van mijn type auto was niet bekend hoe die sensoren communiceren met de auto. Dit is netjes gemeld en heb een afspraak gemaakt om de banden ter plekke te laten omwisselen. De sensoren werken prima.

2025幎2月28日

Nette service

Ik heb nieuwe hoogglans zwarte velgen met zomerbanden besteld bij online velgen. Al met al een goede ervaring. Eerst langsgeweest in hun showroom waar ik de auto binnen kon zetten en verschillende soorten velgen kon 'passen' omdat ik nog twijfelde tussen een paar. Daarna nog rustig een nachtje over mogen slapen. Daarna toch besteld en een week later zat alles er al onder. Zwarte velgen, netjes gebalanceerd met zwart wiellood en gemonteerd met zwarte wielbouten.
Als klap op de vuurpijl heeft Gino nog bmw naafkappen voorzien (zelfs netjes gemonteerd met de onderkant richting de ventieldoppen). Waar ze dit bij de meeste merkdealers gewoon losweg in het midden vastdrukken.

Al met al zeer positieve ervaring en voor mijn volgende auto weet ik waar ik moet zijn voor nieuwe velgen.

2025幎2月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス