Wederom uiterst goed geholpen met de keuze voor een nieuwe set velgen voor mn nieuwe auto. Velgen +banden waren binnen een paar dagen beschikbaar voor montage. Fijne zaak en allemaal super aardige med... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Place to be! Zoek niet verder. Top bedrijf. Goede snelle service. Afspraken mogelijk en worden nagehouden. Kwaliteit wielen fantastisch. Prijs Kwaliteit op orde. Levering zeer netjes. Al met al een... ãã£ãšèŠã
Wat een top bedrijf en topservice. Vanaf het eerste contact wist ik meteen; dit is een bedrijf die het snapt. Gino (en uiteraard collega) is prettig en snel in contact, denkt mee en komt afspraken n... ãã£ãšèŠã
Dit bedrijf verdient een pluim. Alhoewel het âspitsuurâ was in bandenwereld, waren mijn velgen met winterbanden binnen een paar dagen klaar om opgehaald te worden. Voor deze prijs wilde ik graag vanui... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã€ãŒã«å°éåº
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåžæ¥è
- ã«ãŒ ã¢ã¯ã»ãµãªãŒåº
- èªåè»ååã»ã¢ã¯ã»ãµãªãŒå°éåº
- ã¿ã€ã€å°éåº
- ãã¥ãŒã³ã¢ãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Meer dan 3000 modellen lichtmetalen velgen en sportvelgen. Wolfrace, AEZ, Borbet, Lenso, SWH lichtmetalen wielen. Superscherp geprijsd en uit voorraad leverbaar.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Aankoop velgen met winterbanden
Na afspraak in showroom juiste keuze gemaakt en goed geholpen ivm keuze winterbanden alles zeer vlot verlopen
Echt een aanrader
Topð
Klasse shop
Vanaf het eerste contact tot aflevering naar zin geholpen
Deskundig gemonteerd
Vriendelijk ontvangen
Zeker een aanrader
Zeer groot assortiment
Netjes en vlot geholpen
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen, nieuwe banden en tpms sensors laten monteren, Amerikaans/Canadese auto dus sensors was even moeilijk maar zoals verwacht uitstekend opgelost.
Good job!
Ik schrijf normaal gesproken geen reviews, maar nu was het echt verdiend! Ik heb de velgen gekocht en ze hier ze op de auto laten zetten. We waren er iets eerder maar werden direct geholpen, echt een top service jongens!
Ik heb velgen met banden gekocht,zijnâŠ
Ik heb velgen met banden gekocht,zijn vlug geleverd en op mijn auto gezet,de service was uitstekend,heel vriendelijke medewerkers!
Goeie service
Perfecte service
Ruime keuze velgen. Davey denkt mee, goede informatie en duidelijke communicatie.
Zoals al jaren ⊠top ðð»ðð»
Helemaal tevreden!!
Enorm veel aanbod, bijna teveel, en zeer goed advies. Daarnaast goede prijzen en en snelle reactie op mails.
Ik had na lang denken een keuze gemaakt. Bleek het dus niet de beste keuze te zijn. Wat maatvoering betreft.
Keurig advies over ET- waardes en breedte van de velg en vooral uitleg waarom het anders moest.
Ook bij de keuze van banden keurig meegedacht over de beste keuze.
Ga ik hier nogmaals terug?
JA!
Onbalans in de wielen
Vandaag de wielen laten uitbalanceren, ik voelde wat onbalans tijdens het rijden. Contact gehad met online-velgen. De factuur mocht naar hun gestuurd worden. Wat een service.
Klasse service
Zeer ruim assortiment velgen. Nette prijzen. En een hele fijne service. Ook als je een jaar later nog langs komt omdat je wagen iets trilt. Het team gaat gelijk aan de slag om dit te verhelpen. In mijn geval was het kosten loos. Top bedrijf!
Set velgen + banden
3de keer al intussen dat ik hier een set velgen+banden heb besteld... Niks op aan te merken, alles perfect in orde ððð»
Velgen ford transit custom
Met een nieuw model custom (met nieuwe steekmaat) binnengekomen voor nieuwe velgen. Steeds enorm goed geholpen in elke fase van de aankoop en montage. 5000km verder nog steeds enorm blij mee.
Mooie velgen goede service goede uitleg
Mooie velgen goede service goede uitleg
Kortom wordt hier goed behandeld mooie prijs voor velgen en snel geleverd
Op alle vlakken TOP!
Correcte prijzen, vlotte levering en zeer snelle en goede service (zowel tijdens voor als na de levering).
Ik ben ENORM tevreden met de mooie velgen.
Een top ervaring
Ik ben hier naartoe gegaan door een verwijzing van een andere garage, dit omdat ik opzoek was naar mooie velgen.
Nou ik kan jullie vertellen, die hebben ze zeker!! In alle kleuren, maten en materialen. Kortom dus echt de moeite waard om even binnen te lopen en wat moois uit te zoeken, met professionele hulp en montage als je een keuze hebt kunnen maken.
geweldige service
geweldige service, zeer veel verschillende velgen. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt worden ze zeer snel geleverd en gemonteerd.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã