God struktur, spændende og letlæselige tekster, gode forklarende videoer og rigtig dejligt at man selv kan administrere hvor og hvornår man vil bruge tid på det. Super nemt at få hjælp og altid hurtig... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Som tidligere studerende på Nordic Online Academy, kan jeg skrive under på en oplevelse af fantastisk håndtering af feedback, personlig og hurtig kontakt, stor hjælpsomhed og sublim support. Et akadem... もっと見る
Jeg var meget glad for min uddannelse , altid meget venlig kompetent hjælp, når man har haft brug for det. Fine videoer , med præcise forklaringer . En glad ny uddannet indretningsarkitekt 😊
Dette firma har 8-12 forskellige onlineuddannelser – alle uddannelser, som virker lidt hjemmelavede, og du kan ikke se, hvem der står bag firmaet, medmindre du slår CVR-nummeret op. Hverken kostv... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Nordic Online Academy tilbyder online uddannelser inden for en lang række fagområder. Uddannelserne er udviklet i samarbejde med nøje udvalgte eksperter med fokus på at give dig kompetencer, som du kan bygge din fremtidige karriere på. Oplev et online studieliv, der prioriterer fleksibilitet og læring i praksis. Du bestemmer nemlig selv tidspunkt, tempo og hvorfra du vil studere.
連絡先
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Jeg er meget tilfreds med uddannelsen…
Jeg er meget tilfreds med uddannelsen som var rigtig inspirerende og lærerig. En stor anbefaling fra mig.
Nemt og lærerigt
Rigtig god service på telefon og chat både før og under min B2B Salgsuddannelse. Jeg er meget tilfreds med uddannelsen. Det hele forløb på god pædagogisk vis og det var meget brugbart, at man kunne klikke tilbage og få genopfrisket tidligere moduler.
God og meget motiverende undervisning
God og meget motiverende undervisning. Et stort plus med læring på video som fungerede rigtig fint fra både min tablet, telefon og PC. Anbefaling herfra.
Anbefalelses værdigt
Tog i efteråret 2022 B2B Salgsuddannelsen, som var en meget positiv og brugervenlig oplevelse.
Fik genopfrisket en række relevante ting og også lært meget nyt som jeg med succes har integreret i mit arbejde med både B2B salg og indkøb.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。