レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Supert firma Fikk fantastisk hjelp på kort tid. Huset skinte. Evig takknemlig for jobben jentene deres gjorde. Tusen hjertelig takk Sander og August for magisk service. Anbefales på det sterkeste.
企業が回答しました
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Smuss, flekker og støv
Jeg og min samboer var kjøper av et rekkehuset der vaskeladden var blitt engasjert til å vaske ut. Huset var på 190kvm. Vi hadde termin 1 uke etter overtakelse, og var veldig fornøyd med at vi fikk flyttet inn uten at det endte i fødsel. Under overtagelsen ble vi enige med selger at vi skulle dokumentere vaske-avvik. Dette gjorde vi. Vi tok rundt 20 bilder og sendte dette til eierne. De gamle eierne ønsket at vi tok dette fornekte med vaskeladden, men vårt kontraktuelle forhold var med de gamle eierne. Bildene vi tok var ment til å vise et utdrag av smuss, støv og annet for å vise standarden på det som ble overlevert. Bildene var ikke det totale omfanget. I tillegg var det revet ned en lampe som nå hang i en skrue i gipsen. Dette ble kun kommunisert skriftlig med eierne. Ettersom termin nærmet seg, så ønsket vi ikke at vaskeladden sendte noen tilbake for å utbedre dette. Vi ønsket å få en kompensasjon får dårlig utført arbeid. Lampen kunne jeg håndtere selv da jeg har fagbrev. Nå, 8mnd etter vi flyttet inn, så har jeg vasket hver gang jeg har kommet over smuss. Og det har vært en betydelig mengde av smuss. Mye, og synlig. Jeg kan ikke skjønne hvordan noen profesjonelle kan stå inne for så svakt arbeid. Dette er utrolig dårlig. Kompensasjon vi ble tilbudt var 600kr. De gamle eierne valgte å legge på 200kr på toppen. Hvis jeg hadde regnet om det antall timer jeg har brukt så blir det en lav timespris. Vaskeladden anbefales ikke. Styr unna.

Vaskeladden AS からの回答
Rask
Rask, hyggelig og skikkelig service! Vaskeladden leverer alltid som avtalt, og det er tydelig at de bryr seg om kvalitet. Anbefales uten tvil.
Rent og pent 👌🏻
God vask til rimelig pris!
Meget god utføring av oppgaven
Meget fornøyd med tjenesten som Vaskeladden AS leverte. De var profesjonelle, effektive og vennlige, og resultatet var over all forventning. Anbefales!
Ryddig og oversiktlig nettside
Ryddig og oversiktlig nettside. For riktig veiledning hvis man ringer.
Vaskeladden AS leverer fantastisk…
Vaskeladden AS leverer fantastisk service! Rask kommunikasjon, høy kvalitet og et team som virkelig bryr seg om resultatet. Lokalene ble skinnende rene, og kundeservicen er i toppklasse. Profesjonelle, pålitelige og alltid hyggelige – anbefales på det varmeste! 🌟
Endelig Vaskeladden i Trondheim!
Endelig Vaskeladden i Trondheim!
Veldig fornøyd, hjalp oss med flyttevask:)
God og rask service!
Vaskeladden har imøtekommende personale og god kundebehandling. Prosessen gikk fort, og sluttresultatet ble fantastisk!
Meget dyktige mennesker med driv
Meget dyktige mennesker med driv, disse kommer til og nå langt!
Fremtidens vaskehelter
Opp igjennom årene har vi hatt en del ulike vaske firmaer, men ingen har klart å gjøre det like bra som vaskeladden. Jeg må også legge til å si at alt fra punktligheten til firmaet og selve servicen var upåklagelig. Tusen takk for en fantastisk jobb til dere og deres ansatte. Og en spesiell takk til august som tok kontakt og gjorde samarbeidet mulig.
To unge karer som kan å drive butikk
To unge karer som kan å drive butikk. Profesjonelle, pålitelige og med skinnende RENE🧼 resultater.
Meget god vask til god pris!
Meget god vask til god pris!
Flink bemanning med fokus på å gi det beste til kunden 👍🏼
Anbefaler
Supert firma