Vaskehjelp, 7044 Trondheim âŠ
Vaskehjelp.no i Trondheim er et firma som tilbyr vaskehjelp, som du kan velge i ditt område. Dette er vanlige folk, som skal betale skatt og avgifter av det de tjener og Vaskehjelpen er et firma som har de i sitt utvalg, men har null kontroll eller ansvar for noe de gjÞr.
Det som er mest irriterende er at hvis en avtale avlyses skjer det gjerne kvelden fÞr eller samme morgen, og da er det ikke mulig Ã¥ fÃ¥ en ny. Vi har booket sÃ¥ mange og jeg sÃ¥ igjennom bookingen jeg har og over halvparten av disse er blitt kansellert. Du blir trukket pÃ¥ kredittkortet dagen fÞr og det tar tid fÞr pengene er tilbakefÞrt pÃ¥ kontoenâŠ
Hvis du trenger stabile folk, som kommer sÃ¥ ikke velg Vaskehjelp. Velg et firma som kan stille med en erstatter. Grunnen til at de avbestiller kan vÊre syke barn, og det kan man ikke for, men det hjelper ikke oss som kunde nÃ¥r du mÃ¥ lete etter en ny, som svÊrt ofte fÞrst er ledig om en uke eller toâŠ. Vi har ogsÃ¥ hatt en dame som tok med seg mannen sin inn uten Ã¥ gi beskjed om det. Ikke greit, men Vaskehjelp tok null ansvar for dette og tilbÞ en rabatt pÃ¥ 10 % ved neste bestilling, og vi mÃ¥tte selv ta saken opp med damen som hadde vÊrt her og kreve pengene tilbake.
NÃ¥r jeg skrev en dÃ¥rlig anmeldelse av vaskingen og at hun hadde med en person inn som overhode ikke var avtalt og brukte en time i steden for 2 1/2 og det var dÃ¥rlig vasket, har det ikke kommet opp pÃ¥ siden til den det gjaldt. Bare de gode anmeldelsene stÃ¥r pÃ¥ siden deres. Dette tok jeg opp med Vaskehjelp, og svaret var at siden deres under ombygging og sikkert ville dukke opp nÃ¥r den var ferdigâŠ.. Det har den ikke gjort. Selskapet er bare ute etter Ã¥ tjene penger pÃ¥ de som er registrert hos de for Ã¥ jobbe. Kundene er de ikke opptatt av i det hele tatt. Jeg ringte de da samme dame avlyste to ganger uten Ã¥ oppgi noen grunn, og spurte om det var vanlig at de avlyste slik. Mannen hos Vaskehjelp.no svarte at «nei, det skjer omtrent aldri». Ha, ha, ha, ha.
Må allikevel si at et par av de vi har hatt er er superflinke, punktlige og hyggelige, - dessverre er de i fåtall.
Ikke bruk Vaskehjelp om du er avhengig av rengjÞring til bestemte tider da det er uforutsigbart, ingen erstatter kommer, du kan ikke stole på vurderingene av de ansatte og firmaet er useriÞst.
2024幎7æ4æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ