Pas pÃ¥ der lÞber falske mails rundt fra Ãrsted . Ãrsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har de sidste mÃ¥neder haft mail korrespondence med Ãrsted. Hvert spÞrgsmÃ¥l jeg har haft, er blevet venligt og prÊcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar pÃ¥ her til morgen.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
For dÃ¥rligt at Ãrsted ikke har en app, hvor man kan fÞlge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornÃ¥r strÞmmen er billigst, nÃ¥r det eneste, I kan oplyse, er en forsi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har haft kontakt med Anders A i Ãrsteds kundeservice. Han reagerede pÃ¥ en mail jeg havde skrevet vedrÞrende Êndring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Find en lÞsning til at stoppe kontrakten midlertidigt med Rusland.

Ãrsted ããã®åç
Håber dÊlme der er en aktionÊr eller flere som vÊlger at gå imod griskheden og sÊtter en stop for import af russisk gas

Ãrsted ããã®åç
Handler glÊdeligt med Russisk gas trods invasionen af Ukraine.
MÃ¥ finde et andet selskab, nogen der har en anbefaling?

Ãrsted ããã®åç
FÞj for den lede et elendigt firma..... handler gas med en diktator og krigsgalning.
Min bedste anbefaling vil vÊre at finde et andet energiselskab, der dog har et minimum af moral, etik og selvvÊrd.
Ãrsted ( stakkels Ãrsted i Þvrigt, der skal lÊgge navn til dét krigs kollaboratÞr firma) mener de er bundet af en kontrakt, men man kan vel ikke vÊre bundet af en gal krigsforbryder......

Ãrsted ããã®åç
Handler gerne med Putin uanset hvad!!!! Stop jer selv og ha lidt selvinsigt.
Hvordan er det Ãrsteds slogan er "Lad os skabe en verden, der udelukkende kÞrer pÃ¥ hvor ligeglade vi er"

Ãrsted ããã®åç
Ãrsted vÊlger stadig at stÞtte Rusland! de kalder det et kontraktbrud men GUD hvor en dÃ¥rlig undskyldning! I stÞtter i et folkedrab. fÞj siger jeg bare

Ãrsted ããã®åç
Man får kun en stjerne, når man ikke vil stoppe med at handle gas med Rusland. #Freeukraine

Ãrsted ããã®åç
Ãrsted stÞtter Rusland. De kÞber gas fra Rusland og har meldt ud at de fortsat vil kÞbe gas fra Rusland. PÃ¥ trods af den raserende krig og invasion af Ukraine. Det er dÃ¥rlig stil!

Ãrsted ããã®åç
Ãrsted har trods den meget alvorlige situation og resten af vestens sanktioner mod Rusland, valgt at fortsÊtte handlen med det russisk-ejet selvskab Gazprom. DirektÞr Mads Nipper skjuler undskyldningen om fortsat samarbejde bag at det ville vÊre et kontraktbrud. At indirekte sympatisere med Ruslands invasion af Ukraine er simpelthen under al menneskelig vÊrdighed.
Få noget ryggrad - bryd kontrakten med Rusland og få jeres has fra en anden udbyder.

Ãrsted ããã®åç
I have had Ãrsted.dk as my provider for my yoga & pilates studio, and they have always given great service and friendly advice. Will definitely recommend them to friends and family.

Ãrsted ããã®åç
HÃ¥blÞst selskab - Vi har som erhverv haft behov for en alternativ lÞsning pÃ¥ en betaling pÃ¥ vores el-aftale. Vi har en aftale der er knyttet til et betalingskort. Vi har ikke kunnet bruge det pÃ¥gÊldende kort, og har derfor ledt forgÊves efter kontooplysninger sÃ¥ vi kunne overfÞre via bank i stedet. Ãrsted's kontooplysninger er tilsyneladende fuldstÊndig hemmelige - for de kan IKKE fremsÞges pÃ¥ deres hjemmeside, ej heller findes frem andre steder. Selv via "kundeservice" (ell mangel pÃ¥ samme) nÊgter man simpelthen at modtage vores betaling, med henvisning til, at vi "har en betalingskortaftale". Vi tilbyder sÃ¥gar at betale de gebyrer osv der mÃ¥tte komme for ulejligheden, men Ãrsted nÊgter. - man gÃ¥r altsÃ¥ mere op i hvilken metode kunden benytter til betaling, end i at fÃ¥ betalingen. Vi har naturligvis valgt at skifte selskab.

Ãrsted ããã®åç
Super behagelig samtale og hurtig og fyldestgÞrende ekspedition :-):-):-)

Ãrsted ããã®åç
Meget vanskeligt at fÃ¥ kontakt til Ãrsted
Jeg har behov for at få mine fakturaer tilsendt på mail eller i E-box, da jeg har mange lejemål udlejet til både privat, erhverv og landbrug.
Revisoren har brug for fakturaerne til at adskille afgifter moms osv
Har indtil videre ikke vÊret muligt at fÃ¥ hjÊlp fra Ãrsted.
Sender standart svar på mail og ventet forgÊves i mere en en time i tlf
Ikke tilfredsstillende service

Ãrsted ããã®åç
Professionel og kompetent service.
SUPER god kunde IT-lÞsning.
Kan anbefales!

Ãrsted ããã®åç
BLIV IKKE KUNDE!! Jeg har ikke vÊret kunde hos Ãrsted i 1,5 Ã¥r. De lavede et utal af fejl i deres regninger, som man skulle ringe ind for at fÃ¥ udbedret. Til sidst blev det nok og jeg skiftede til VindstÞd, hvor jeg ingen problemer har oplevet. Men nu kommer det vÊrste:
Jeg modtager nu 1,5 Ã¥r efter opsigelse stadig regninger med 4-6 mÃ¥neders mellemrum. Det resulterer i, at jeg hver gang skal ringe ind og bruge tid pÃ¥ at sÊtte folk ind i sagen og fÃ¥ slettet regninger. Hver gang bliver jeg lovet bod og bedring og bliver forsikret, at NU er min sag blevet lukket endegyldigt, lige indtil at jeg modtager endnu en uforklarlig og ugennemskuelig regning nogle mÃ¥neder senere. Senest har jeg i denne uge modtaget en regning vedr. et forbrug fra marts 2020!?!? Ãrsted og Seas-NVE har komplet rod i deres ting. UNDGÃ
dem for enhver pris!

Ãrsted ããã®åç
Der er ikke sammenhÊngen mellem faktura og betalingsID, hvilket er utrolig dårlig kundeservice!

Fantastisk service:)
Super rask responce og prÊcist svar på alle spÞrgsmål!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã