レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Pas pÃ¥ der lÞber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har de sidste mÃ¥neder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spÞrgsmÃ¥l jeg har haft, er blevet venligt og prÊcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar pÃ¥ her til morgen.... もっず芋る

䌁業が回答したした

For dÃ¥rligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan fÞlge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornÃ¥r strÞmmen er billigst, nÃ¥r det eneste, I kan oplyse, er en forsi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har haft kontakt med Anders A i Ørsteds kundeservice. Han reagerede pÃ¥ en mail jeg havde skrevet vedrÞrende Êndring til aps. Jeg fik en opringning ca 2 timer efter jeg havde sendt mailen og blev s... もっず芋る

䌁業情報

2957件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

Fusker med regninger

Meget dårlig oplevelse gentagne gange fra SEAS-NVE. KundeservicemÊssigt, svarer de udenom spÞrgsmål, når jeg beder om at få uddybet de mange regninger og modregninger. Derudover sÊtter de forudbetalt regning (udregnet fra forrige periode) langt hÞjere end det bÞr vÊre. Fik eksempelvis en regning på 1100 kr, trods alle regninger gennem hele året var 50-60% lavere end, hvad de havde udregnet. Får fornemmelsen, at de forsÞger at hive flere penge hjem gennem regninger. Skift elfirma hvis du kan er min anbefaling.

2020幎10月24日

Hej Lars
SEAS-NVE har overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september.
Hvis du har spÞrgsmål til din elregning, vil de rigtig gerne hjÊlpe dig enten via telefon 7210 3118 eller via deres kundeserviceside på Facebook: https://www.facebook.com/SEASNVEENERGI/.

Ikke klar regning

Hvorfor opkrÊver Ørsted/SEAS- NVE penge til abonnement (der stÃ¥r heller ikke hvormeget, men det mÃ¥ vÊre omkring 65-75 kr og 6,25 kr til BS? Det er ikke lovpligtigt!
Jeg vil skifte til et andet el.selskab.

2020幎10月15日

Hej Katia
SEAS-NVE har overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september.
Hvis du har spÞrgsmål til din elregning, vil de kunne hjÊlpe dig via deres kundeserviceside på Facebook: https://www.facebook.com/SEASNVEENERGI/ eller via telefon 7210 3118.
Bedste hilsener, Anders

Vi skiftet til et andet el selskab og

Vi skiftet til et andet el selskab og skulle så have vores tilgodehavende udbetalt... de blev også frigivet i start af august men de dukket ikke op på konto så ringet vi til dem igen og de oplyste at der vi en fejl i deres it system og at vi tidligst vil få dem i slutningen af september.
Nu er vi i oktober og de oplyser at de ikke ved hvornår jeg få dem retur...
Det er bare så langt fra at vÊre iorden.

2020幎10月7日

Total skodfirma og gyselig

Total skodfirma og gyselig kundebetjening. Blev opkrÊvet flere tusinde kroner ud af det blå, og strÞmmen blev lukket uden varsel. Eneste svar fra fÊhovederne: "Tal med Íntrum", som om det er dem som lukket for strÞmmen og leverer strÞmmen.

PS I kan stikke Jeres faktura skråt op - den kommer til at dÊkke skaderne på frostvarer med mere

2020幎10月7日

Elendig virksomhed

Elendig virksomhed. De har ikke styr pÃ¥ deres opkrÊvninger og sender sager til inkasso som allerede er betalt. KAN PÅ INGEN MÅDE ANBEFALE DETTE SELSKAB!!!!!!

2020幎9月29日

BrÊkker mig

Tak fordi i har solgt mine personfÞlsomme oplysninger til SEAS - NVE uden min accept
Der er ikke fÞrste gang jeg oplever dette da i gentagende gange har solgt min oplysninger til marketings firmaer uden min viden eller tilladelse.
Jeg forlanger at se hvilke lov paragraffer der giver jer tilladelse til videre sÊlge folks oplysninger uden deres viden eller accept.
Er jeres kunder bare en flok malke kÞer som i kan udnytte og videre sÊlge som i har lyst til?
Tror ikke i ville finde det acceptabelt at jeg bare videre solgte jeres firma biler uden jeres tilladelse eller viden

I er ligesÃ¥ beskidte ligesÃ¥ ÊrelÞse som tricktyve der snyder sig ind til Êldre mennesker og frarÞver dem penge og I.D FØJ

2020幎9月23日

Hej Thomas
Vi er kede af, at du som elkunde hos tidligere Ørsted Privatsalg El & Gas A/S fÞler dig dÃ¥rligt behandlet. Vi kan oplyse, at der ikke er sket en overdragelse af kundedata, da Ørsted har solgt selskabet Ørsted Privatsalg El & Gas A/S til SEAS-NVE. Selskabet har efter salget skiftet navn til SEAS-NVE Energi A/S, men du er fortsat kunde i samme selskab blot med et nyt navn.
Bedste hilsener, Anders

Horfor sender i mig en mail om I vil sende mig penge når jeg ikke har noget som helst ved jer

SÃ¥ begynder i igen

2020幎9月11日

Hej Birgit

Der er desvÊrre falske e-mails i omlÞb i Þjeblikket, hvor nogen udgiver sig for at vÊre Ørsted og forsÞger at fÃ¥ dig til at afgive dine personlige oplysninger.

Hvis du har modtaget en af disse e-mails, skal du ikke trykke på links eller afgive personlige oplysninger. Slet i stedet e-mailen med det samme.

Har lige modtaget en regning paa 25,000

Har lige modtaget en regning paa 25,000 ! Den blev trukket igennem BS og jeg naaede ikke at faa den stoppet. Fik at vide at jeg havde vaeret paa forkert tarif de sidste 2 aar og at det var en efterregning. Uacceptabelt!! Dette burde ikke vaere muligt!!

2020幎9月9日

Hej Stine
SEAS-NVE har overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september.
De vil gerne kigge på det, og du kan kontakte dem via deres kundeserviceside på Facebook: https://www.facebook.com/SEASNVEENERGI/ eller via telefon 7210 3118.
Bedste hilsener, Anders

Flytning uden at spÞrge og ingen login-adgang

Denne bedommelse nytter ikke rigtigt mere da Ørsted har fjernet deres privatkunderene til SEAS-NVE fra den 1. sept. Det fik jeg aldrig oplyst af Ørsted eller SEAS-NVE. Jeg har heller ikke fÃ¥et en velkomstmail med login info til det nye login, sÃ¥ jeg kan ikke engang se min regninger, osv. Jeg har i forvejen to gange opsagt min elaftale da jeg flytter sammen med en pÃ¥ hendes adresse og hun er glad for sin leverandÞr. Her blev min aftalen flyttet til at overtage hendes aftalen unden at spÞrge os om lov. ForsÃ¥r ikke hvorfor men ikke kan fÃ¥ en bekrÊftelse af en opsigelse (alle steder kan man fÃ¥ det men ikke her)? Jeg vil stÊrk anbefele at holde dig vÊk fra denne firma.

2020幎9月9日

Hej Richard

Som du skriver, har SEAS-NVE overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september. De har sendt velkomstbreve ud, som lander i disse dage. Har du brug for support, vil SEAS-NVE gerne hjÊlpe dig via telefon 7210 3118 eller via deres kundeserviceside pÃ¥ Facebook: https://www.facebook.com/SEASNVEENERGI/.

Hej Monika i Þrestad el

Hej Monika i Þrestad el
Tak for din svare som er helt lÞgn og svineri,
Ja du beskriver min henvendelse vil taget seriÞse, hvordan nÃ¥r Seas-nve har kÞbt Ørestad el, og jeg er ny nu kunde gennem Seas- nve?
I behandler ikke min sag lÊngere, så I har ikke lÊngere behandlingstid.
NÊh nej I skal ikke have dialog med nogen som helst, fordi jeres selskab findes ikke lÊngere. Du kan svare mig korte trÊk her
Så jeg uddybende svare på min klage, min regning fra August er annulleret, efter I har trukket penge, og betaling modregnes, og I vil trÊkke 598,96 kr
Har du andet du vil lyve med, og love helt masse lÞgne ting. I har d. 7 semptemper ikke trukket 598,96 men 1230,26 kr, som står på den regning jeg fik.
I stjÊlt fra min konto, og jeg har prÞvet at slette min dankort fra jeres hjemmeside, men uden held.
Hvis der er mere du vil lyve her i Trustpilot er du meget velkommen at få svare fra mig efter. FÞj hvor er I ÊdfÊrd kundeservice og men skal slet ikke stole på jer. I er den dårligste selskab i dk. FÞj fÞj fÞj

2020幎9月7日

Hej Zahraa
SEAS-NVE har overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september.
De vil gerne hjÊlpe dig, hvis du kontakter dem via deres kundeserviceside på Facebook: https://www.facebook.com/SEASNVEENERGI/.

FUSK

FUSK
De sender regninger flere gange, dårlig kundeservice, bliver lagt på når man ringer.

Imens de griner

2020幎9月4日

Hej Anas
SEAS-NVE har overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september.
De vil gerne hjÊlpe dig, og du kan kontakte dem via deres kundeserviceside på Facebook: https://www.facebook.com/SEASNVEENERGI/ eller via deres hjemmeside: https://energi.seas-nve.dk/.

Ny app-gamle priser

Jeg er meget prisbevidst, men Ørsteds nye app viser ikke priser for det kommende dÞgn, men kun fra i gÃ¥r. Og det er jo allerede lÊnge siden.

2020幎9月2日

Hej Jonna

SEAS-NVE har overtaget Ørsteds private elkunder den 1. september. Oplever du fortsat udfordringer, når du bruger appen, så kan du kontakte SEAS-NVE på:
https://energi.seas-nve.dk/ eller på TLF: 72103118

Bedste hilsener,
Anders

Dårligt fÞrstehåndsindtryk

Vi er flyttet i lejlighed pr. 15/8 og har derfor modtaget en regning fra jer.
I har dog vedlagt et gebyr, fordi vi ikke har oprettet den til PBS betaling, men hvordan skulle vi kunne gÞre det, når i ikke har tilsendt os en regning fÞr, givet os et opkald eller andet?
Jeg har i dag prÞvet både at ringe og sende mails, til to forskellige mail adresser hos jer, men får hvergang besked på, at jeg ikke kan sende mails.
Vi er interesserede i at betale vores regning, men det gÞr jeres systemer godt nok svÊrt for os. Men jeg nÊgter at betale et gebyr for noget, jeg ville have tilmeldt hvis blot vi havde modtaget besked om det fÞrst.

2020幎8月31日

Hej Michéle

Vi vil meget gerne se på det, og jeg er sikker på, at vi kan finde en lÞsning.

Hvis I ringer til os i morgen, når vi igen har åbent, så kan vi hjÊlpe jer.
Telefonnummeret er 72 10 31 18.

Elendigt regnings-system

3 dage fÞr jeg skal aflevere selvangivelse og opgÞrelse af el, sÃ¥ logger jeg ind online, fordi Ørsted ikke sender regninger ud mere og man selv skal ind og finde tingene. SÃ¥ bliver man mÞdt med beskeden, at Ørsted fÞrst har deres systemer opdateret om 3 dage og man ikke kan tilgÃ¥ deres systemer. Det er virkelig kritisk, at deres Þko-system ikke er bedre!

2020幎8月30日

Hej CW

Jeg er ked af at hÞre, at du ikke kan tilgå dine oplysninger, som skal bruges inden en vis tidsfrist.

Havde vi kunne undgå, at lukke vores systemer, havde det vÊret det mest Þnskede scenarie, men det er desvÊrre nÞdvendigt at lukke dem grundet opdateringer.

Tirsdag morgen skulle alt det, du skal bruge, gerne vÊre tilgÊngeligt igen, og ellers er du velkommen til at ringe på telefon 72 10 31 18.

Monika

Ingen strÞm i hele weekenden

Kaos op til weekenden.

I går havde jeg besÞg af min gode nabo gennem 2 år.
Han kommer fra Spanien og underviser på universitetet.
De var fredag eftermiddag kommet hjem fra skole & arbejde med deres 2 små bÞrn og opdager til deres store overraskelse at al strÞm i husstanden er lukket!

Ørsted oplyser bÃ¥de over for familien og jeg i telefonen at de aldrig vil slukke for strÞmmen uden advarsler.
Men familien har ikke modtaget et eneste rigtigt brev eller opringning (som hotline fyren ellers påstår)
Familien Þnsker inderligt at forstÃ¥ fejlen sÃ¥ de kan rette den men bliver mÞdt med nedladende pÃ¥stande om at man kun nÃ¥r dertil uden strÞm, hvis man virkelig ignorerer Ørsteds henvendelser.

Da naboerne er flyttet hertil som et ansÊttelsesled gennem KÞbenhavns universitet er al praktisk er lÞst og håndteret
Samarbejde med 3.part OG de selvfÞlgelig regner med at alt bliver betalt korrekt.
De forstår stadig ikke hvordan de skal finde fejlen eller finde ud af, om de aldrig har betalt i de 2 år de har boet her.....

Den stÞrste fejl nu er at Ørsted hotline pÃ¥stÃ¥r at strÞmmen fÞrst kan komme tilbage mandag! AltsÃ¥ 3 dÞgn senere.....
1 familie, 2 små bÞrn, ingen lys, intet komfur, et kÞle- & fryseskab hvor maden langsomt optÞr. En rigtig dejlig weekend kan alle tÊnke sig til :-(

Jeg spÞrger fÞrst om jeg kan tale med en overordnet, jeg spÞrger om ikke de kan betale og så få strÞmmen tÊnd, det er jo åbenlyst en fejl.
Jeg spÞrger om ikke det ville have ladet sig gÞre hvis det var Amalienborg der havde ringet og til slut truer jeg med at gå til Ekstra Bladet.
Jeg har så ondt af familien og tÊnk hvis det kunne vÊre os eller dig!
Fyren for enden af rÞret påstår at der er intet at gÞre fÞr på mandag.

I 2020......

Da min mand kommer hjem, fortÊller han at han netop i dag har siddet med samme sag, for vores husstand. Og at der er sket en fejl da bygningen overgik til en ny udlejer. Taurus.
Vi Har fået rykkere og inkasso breve dercer blevet vÊk i e-boks men flest rykkere for regninger vi har betalt! Og min mand reagerer selvfÞlgelig.
Heldigvis er han top tjekket.
Men hvad hvis vi ikke kunne forstå dansk?
Hvad hvis vi ikke havde en eboks ?
Hvorfor pÃ¥stÃ¥r Ørsted at de altid ringer fÞr de gÞr det men aldrig har ringet til vores nabo?

Hvad er det for et selskab?
Mafia tilstande i DK?

Vi tager ialfald et aktivt valg nu og vÊlger Ørsted fra.

FÞj

2020幎8月29日

Hej Tanya

Det er en rigtig Êrgerlig situation, du beskriver.

Jeg kan ikke give et konkret svar på det hele, uden at have indblik i sagen.
Men jeg anbefaler, at ringe til os på telefon 70266060, hvis strÞmmen ikke er tilbage i morgen formiddag.

Vi vil hellere end gerne åbne op, så der er strÞm med det samme, når det skyldige er betalt, men vi skal sende anmodningen til netselskabet, som håndterer afbrydelser og genåbninger, og derfor kan vi ikke altid garantere, at strÞmmen er tilbage samme dag, hvis betaling og henvendelse er efter et vist tidspunkt på dagen.

Jeg håber, at det hele lÞser sig, ellers ring som nÊvnt endelig til os i morgen.

De sender en regning på 10.000,- for to

De sender en regning på 10.000,- for to måneders forbrug. Vi er to mennesker, som bor i en 2 vÊrelses lejlighed uden vaskemaskine o.l. Efter vi har skiftet selskab, får vi regninger på max 500,- om måneden.

2020幎8月28日

Hej Marie

Det kan jeg godt forstå, I undrer jer over. Ofte kan vi forklare årsagen til, at regningen er hÞjere med det samme, hvis I kontakter os - også selvom I er skiftet til en anden elleverandÞr nu.

Hvis I ringer til os på telefon 72 10 31 18 , er vi klar til at hjÊlpe.
Vi har åbent igen fra på tirsdag.

Monika

Betalingssystem virker ikke, og min regning er steget med 217% på 3 måneder.

Jeg har 3 gange forsÞgt at opsÊtte en betalingaftale med Ørsted, med det ene formÃ¥l, at undgÃ¥ at betale rykkere. Efter hver gang jeg opsÊtte et betalingsservice abonnement modtager jeg dog stadig girokort, som jeg betaler, men forsÞger efterfÞlgende at tale med Ørsted om hvorfor min automatiske betaling ikke gÃ¥r igennem. Herefter jeg bliver oplyst, at jeg skal opsÊtte en ny Betalingsservice aftale. Da det aldrig lykkedes Ørsted at finde en lÞsning pÃ¥ denne udfordring fÃ¥r jeg endvidere tilmeldt mit kreditkort til automatisk betaling.

Derudover står der på Mit Ørsted at regningen vil blive betalt automatisk, hvorfor jeg ikke har foretaget mig yderligere.

Jeg har nu modtaget en skrivelse fra Intrum om manglende betaling, hvilket jeg selvfÞlgelig ikke forstÃ¥r, eftersom jeg nu har 3 betalingsservice aftaler + tilknyttet mit kreditkort. Regningen var oprindeligt pÃ¥ 1.518 kr, men er nu steget til 3.658 kr., hvilket er en meget voldsom stigning. Ørsted's kundeservice fralÊgger sig alt ansvar, og meddeler at de vil skÊre min strÞm hvis jeg ikke betaler.

Jeg syntes generelt at det har vÊret utrolig svÊrt og tidskrÊvende at arbejde med Ørsted, og jeg syntes de bÞr pÃ¥tage sig noget af ansvaret for deres betalingsystemer ikke virker, frem for at sende en regning med en stigning pÃ¥ 217% (!!!!) pÃ¥ 3 mÃ¥neder, hvilket er totalt urimeligt.

Jeg er virkelig utilfreds med denne hÃ¥ndtering. Det er selvfÞlgelig min hensigt at betale hvad jeg skylder, men mener samtidigt at Ørsted bÞr trÊkke sine mange gebyrer tilbage.

2020幎8月26日

Hej Christopher

Jeg er ked af at hÞre, at du ikke har haft et godt forlÞb.

Hvis du ringer til os fra i morgen og frem, vil vi meget gerne se på sagen.
Du kan ringe på 72 10 31 18.

Monika

If this was America, i would sue.

funny how the sales calls lie and cheat. you call every day, take one hour of my day insisting that I should change and keep telling me I am wrong that I don't want to change electricity. You ensure me that it will be cheaper. I told the person I have a 6-month fix contact with the last el company, you say do not worry we will start after 6 months. You started in 5 months! I had to pay a huge bill to the past company because of your annoying pushy sales calls and IT IS NOT EVEN CHEAPER. If this was America, i would sue.

2020幎8月21日

Hi Gulhyb

I sent you message through Trustpilot a week ago, but haven't heard back from you.

I am happy to look into the matter, if you contact us. We are back Tuesday and you can call us on the following phone number: 72 10 31 18

Best regards

Svindelfirma

Svindelfirma.
Flyttede og havde i forvejen opsagt mit eget elabonnement hos et andet selskab og sÞrget for at det blev rykket med på min nye adresse.
Det stoppede dog ikke Ørsted i dels at opkrÊve penge for el for en periode, hvor jeg ikke boede pÃ¥ adressen og dels at opkrÊve penge for en periode, hvor jeg har betalt el hos et andet selskab. Ørsted nÊgter selvfÞlgelig ansvar, siger de ikke vil gÞre noget ved det og skyder skylden pÃ¥ ejendomsmÊgleren.

Edit: Som fÞlge af Ørsteds svar, mÃ¥ jeg endnu en gang fremhÊve, at de har krÊvet betaling for el for en periode, hvor jeg allerede var kunde hos et andet selskab. Alt var i Þvrigt klaret pÃ¥ forhÃ¥nd i forbindelse med flytningen, blandt andet for at undgÃ¥ at have noget med Ørsted at gÞre.
De vil have at jeg skal lave en intern afregning med de tidligere ejere, men det er ikke muligt for perioden, hvor Ørsted krÊve penge for strÞm, der allerede er betalt hos et andet firma.

2020幎8月21日

Hej Kenney

Jeg kan godt forstå, du er Êrgerlig over at betale for et forbrug, der ikke er dit.

Det er bestemt ikke fordi, vi vil skyde skylden på ejendomsmÊgleren, men der er regler og tidsfrister for til- og afmeldinger på elmarkedet, som alle elhandlere skal fÞlge.

Jeg kan se, at alt er afsluttet på aftalen nu, så der kommer ikke mere fra os.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。