Hey det her sted de gÞr alt for god kundeservice, kom med toget fra Jylland og lige i nÊrheden, sÃ¥ passer perfekt, nÃ¥r man ik har tid til at nÃ¥ at blive klippet i Jylland inden barnedÃ¥b. Og fi... ãã£ãšèŠã
Jeg dukkede op uanmeldt, sent sÞndag eftermiddag og butikken var i elevernes hÊnder. Jeg blev mÞdt af en respektfuld, venlig og professionel ung, rÞdhÃ¥ret mand i mesterlÊre (jeg fangede desvÊrre a... ãã£ãšèŠã
Min sÞn pÃ¥ 12 Ã¥r bliver klippet af Malthe i SÞndergade Odense. Han er som altid, vildt dygtig, grundig og giver sig tid, er meget imÞdekomende og han fÃ¥r vores fulde anbefalinger. Absolut den bedste f... ãã£ãšèŠã
Vlad var en god frisÞr, behagelig at snakke med under behandlingen. Jeg blev tilbudt noget at drikke, fik en klipning af bÃ¥de hÃ¥r og skÊg samt en ansigts behandling. Mit eneste minus var der va... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Oâs Barbershop er en unik barbershop og herrefrisÞr med lokation i Vejle, Odense og KÞbenhavn. Vi har speciale i herreklip, barbering og skÊgtrim. Alle vores medarbejdere lÊgger deres sjÊl i at gÞre et godt stykke arbejde. Sammen med vores hyggelige atmosfÊre giver vi gÊsterne en fÞlelse af en enestÃ¥ende barbershop. Her kan du lÊne dig tilbage og nyde et skÊgtrim i hÞj kvalitet i de skÞnne rammer i
SÞndergade 8 , 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
- Kontakt@osbarbershop.dk
- osbarbershop.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 16ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Bedste barber i Odense
Bedste barber i Odense, kan varmt anbefales!
Always high class from Daniel ððŸ
Omar er grundig og super dygtig ogâŠ
Omar er grundig og super dygtig og behagelig og snakke med. Kommer helt sikkert igen.
Det var mega godt fik god rÃ¥dgivningâŠ
Det var mega godt fik god rådgivning til hvordan jeg skulle klippes og er rigtig glad for resultatet kommer helt klart tilbage
Man bliver altid mÞdt med et smil
Man bliver altid mÞdt med et smil, god service og byens dygtigste personale.
Kunder igennem knap 10 Ã¥rð¥³ððð»
Oâs kan pÃ¥ alle mÃ¥der anbefales!
Oâs kan pÃ¥ alle mÃ¥der anbefales!
Der er fed stemning og kompetente barbers - fÞrste gang jeg kom til Oâs var det i hÃ¥b om at fÃ¥ noget input til hvordan mit hÃ¥r kunne klippes anderledes og de leverede til UGðªðœ
Overvejer du at give dem et forsÞg sÃ¥ kan du trygt gÞre det⊠du bliver nok fast kunde derfrað
God oplevelseð
Kunde ved O's i over 5 år.
Jeg er blevet baberet ved O's i mange, mange Ã¥r nu. Det har jeg tÊnkt mig at blive ved med, fordi man altid bliver mÞdt af glade smil og en iskold gratis drink nÃ¥r man kommer ind ð
Deres hÃ¥ndvÊrk fejler bestemt heller ingenting og de bliver godt udannet ð
PrÞv O's og i bliver ikke skuffet ð€
Klassisk & Professionel
Vi havde en fantastisk oplevelse hos Daniel O's Barbershop - SÞndergade.
FrisÞren var utrolig professionel, lyttede virkelig til vores Þnsker og kom med gode rÃ¥d undervejs. Resultatet blev prÊcis, som Vi hÃ¥bede â mÃ¥ske endda bedre!
Servicen var i top fra start til slut, og vi fÞlte os tryg og godt tilpas hele vejen igennem. Man kan virkelig mÊrke, at her er fokus på kvalitet og kundetilfredshed.
Kan varmt anbefales â Vores sÞn og jeg har fÃ¥et en ny fast frisÞr.
Super sÞde
Super sÞde, klipper godt.
God stemning og sodavand.
Vi er kommet der i 1 års tid hver mdr.
Everything went cool
Everything went cool, Vlad is a real master of his craft, we had a heart-to-heart talk, very nice guy. Recommended!!!!!
Altid stor kvalitet af klipning
God service, de er dygtige til deres arbejde.
Fade Game Strong!
Loving the fresh cut! The shading effect adds such a clean, stylish touch â looks super sharp and well-blended!
Bedste barber
Jeppe er en vild barber og altid god service med ham og man smutter altid med et smil på lÊben.
Good service
God, behagelig og professionel behandling!
Det var sjovt og fedt
Det var en god klipning og de er rigtigâŠ
Det var en god klipning og de er rigtig snaksalige
Super god service igen og igen..........
Super god service igen og igen..........
Vlad var en god frisÞr
Vlad var en god frisÞr, behagelig at snakke med under behandlingen.
Jeg blev tilbudt noget at drikke, fik en klipning af både hår og skÊg samt en ansigts behandling.
Mit eneste minus var der var lige drenget nok stemning med nogle af de helt unge kunder og deres sammenspil med nogle af de yngre frisÞrer, men der glemte man hurtigt med Vlads fine arbejde.
Regner med at jeg vil komme tilbage og blive klippet når jeg er i Odense, selvom jeg normalt bor i HelsingÞr.