Ik heb de witte compressiesokken & deze zitten fijn. Ze geven veel ondersteuning rond de enkel/de voet. Voor mij zou er meer compressie mogen zitten rondom de schenen/kuiten, maar verder top sokken. H... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle levering, duidelijke communicatie via de mail en ook een uitleg erbij hoe de sokken aangedaan moesten worden. Ik had een vraag gesteld mbt welke maat ik moest bestellen en kreeg dezelfde dag no... ãã£ãšèŠã
Prettige dunne sok. dankzij de instructievideo om de hak binnenstebuiten te doen en dan de sok aan heeft me geholpen. Gedurende een lange vlucht ( 11 uur) zorgden de sokken ervoor dat ik geen opgezet... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik was aanvankelijk wat sceptisch. Ik gebruik al jaren compressiekousen van andere "bekende" merken. Niet steeds met evenveel tevredenheid en toch steeds duur. Osock toch maar eens proberen, dacht ik... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
OSOCK bouwt aan de toekomst van sport uitrusting van hoge kwaliteit. Ontworpen om jouw prestaties te verbeteren en herstel te versnellen. Met Italiaans vakmanschap en geavanceerde compressietechnologie biedt OSOCK uitrusting met de perfecte balans tussen ondersteuning en draagcomfort. Of je nu je eerste 5 km loopt, een marathon traint of gewoon lange werkdagen maakt, OSOCK helpt je verder.
Druivenstraat 47, 4816kb, Breda, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Vandaag binnen gekregen zitten goed en je merk gelijk verschil top sokken

Osock ããã®åç
Erg fijne sokken, ik heb zelf last van spataderen dus snel vermoeide benen met hardlopen, vandaag de 1e keer deze sokken aan gehad nou ik merk echt verschil, heel erg blij mee! De levering was ook super snel
Bedankt Osock.nl !

Osock ããã®åç
Zag ze voorbij komen en voor dat geld zeker het testen waard. Prima kwaliteit en betaalbaar, de maten vallen goed. Ik gebruik ze vooral als recovery sok na mijn hardlooptraining. Tijdens de training zijn ze voor mij net niet stevig genoeg.

Osock ããã®åç
Ik heb de Dam tot Damloop gelopen met de sokken en totaal geen last gehad en hem met een mooie tijd uitgelopen! Bedankt!

Osock ããã®åç
Hele fijne sokken die soepel zitten en fijn zijn om mee te lopen.
Ook snel en direct contact over de levering, etc.
Aanrader !

Osock ããã®åç
Super fijne sokken. De sokken geven echt goede compressie en ik zal ze zeker vaker bestellen en aanraden aan anderen!

Osock ããã®åç
Delivered perfectly in time and fits very well! Pain in my legs disappeared almost immediately.

Osock ããã®åç
Snelle bezorging, fijne sokken, maat klopt, zijn compressie sokken dus het aantrekken is nog wel even een uitdaging, maar als ze eenmaal aan zitten dan zitten ze erg fijn. Mooie kleur. Ook zijn deze compressie sokken betaalbaar wat een groot voordeel is

Osock ããã®åç
Deze sokken geven mij zoveel support! Na mijn blessure ben ik weer met veel zekerheid het lopen op gaan pakken :)

Osock ããã®åç
De sokken zitten mooi aangesloten en tijdens het rennen voel ik niet eens of ik de sokken aan heb. Ik heb voor mijn eigen maat gekozen en die zitten perfect!

Osock ããã®åç
I recently tried Osock compression socks, and I'm genuinely impressed! The fit is snug yet comfortable, providing excellent support during long hours of running or exercising.
The material is breathable, which kept my feet feeling fresh throughout the day. I particularly appreciated the stylish designsâthey're not just functional but also look great!
After wearing them, I noticed a reduction in leg fatigue and improved circulation. Overall, Osock compression socks are a fantastic investment for anyone looking for comfort and support. Highly recommended!

Osock ããã®åç
Super fijne compressiesokken; goede kwaliteit en ze zien er ook nog eens leuk uit!

Osock ããã®åç
Hele fijne sokken! Wist niet wat ik moest verwachten, maar heel fijn. Ook goede service. Doorgaan!

Osock ããã®åç
Top product, merk gelijk verschil bij het hardlopen! Levering was ook snel.

Osock ããã®åç
Geweldige kwaliteit compressie sokken waardoor ik veel minder last heb van blessures en vermoeide benen tijdens en na het sporten!

Osock ããã®åç
Goede service en snel verzonden. Ze zijn ook van hoge kwaliteit en ondersteunen me goed bij het sporten. Aanrader!

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã