Jeg har gennem lÊngere tid handlet hos OâTAY, og jeg vil gerne understrege, at denne anmeldelse udelukkende handler om min oplevelse med kundeservicen â ikke om tÞjet, som er af hÞj kvalitet. J... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til OâTAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sÞd dame om de stadig havde en blazer pÃ¥ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lÞrdag. Fredag... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lÊkker/ kvaliteten ð Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes sÊrligt godt om, nÃ¥r mor/ datter prÊsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har fulgt O'TAY lige siden LÞvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for fÞrste gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Jeg sendte en cardigan retur til ombytning, da stÞrrelsen desvÊrre var for lille. Efter lÊngere tid uden at hÞre noget kontaktede jeg dem pÃ¥ mail. Da der fortsat ikke kom svar, skrev jeg igen, ringede flere gange og forsÞgte til sidst via deres chat. Her fik jeg blot besked pÃ¥ at sende en mail â selvom jeg allerede havde gjort det flere gange. Jeg forklarede desuden, at jeg skulle rejse fÃ¥ dage senere og derfor var afhÊngig af en hurtig afklaring, men det virkede desvÊrre ikke til at gÞre nogen forskel.
FÞrst derefter fik jeg oplyst, at der havde vÊret en fejl i deres retursystem, og at min ombytning derfor aldrig var blevet behandlet. Fejlen lå dermed hos dem, men konsekvensen var, at jeg sad tilbage uden nogen information og selv måtte bruge tid på gentagne henvendelser for at få et svar.
Imens var cardiganen blevet sat yderligere 270 kr. ned i pris. Da jeg stadig ikke havde modtaget varen, spurgte jeg om jeg kunne få den til den nye, lavere pris. Det blev dog afvist. I stedet fik jeg tilbudt et gavekort på 100 kr. som kompensation, hvilket jeg Êrligt talt ikke mener stod mål med hverken prisforskellen eller den samlede oplevelse.

OâTAY ããã®åç
LÊkre varer i flot design og rigtig god kvalitet

OâTAY ããã®åç
Hurtig levering af min nye super lÊkre sommer sweater

OâTAY ããã®åç
Ren svindel. Sender ikke varer som avtalt. Svarer ikke på telefon heller.

OâTAY ããã®åç
Service, kvalitet og design er helt i top.
Ringede til OâTAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sÞd dame om de stadig havde en blazer pÃ¥ lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lÞrdag. Fredag over middag var den pÃ¥ min adresse.Det er som alle andre ting man kÞber hos OâTAY totalt i orden lÊkker design, fantastisk kvalitet.
Jeg havde aldrig set blazeren psykisk, kun pÃ¥ deres hjemmeside og den levede bare op til alle mine forventninger, som altid. Tak for OâTAY.

OâTAY ããã®åç
Jeg synes I er fantasi hurtige til at levere varen, men jeres hjemmeside er meget besvÊrlig at finde ud af

OâTAY ããã®åç
Jeg har vÊret trofast kunde og kÞbt så mange trÞjer, bukser,plejeprodukter mm fra otay, men synes deres kundeservice er elendig,jeg bestilte en Victoria cardigan d 1/4, ( fair nok fra d 1/4-7/4 pga påske)og d 7/4 får jeg mail om at min pakke er klar til afsendelse, d 15/4 ringer jeg til otay og får vivian i rÞret, som ikke engang beklager at min vare ikke er afsendt endnu,hun vil dog undersÞge nÊrmere og vende tilbage.Da jeg ikke har fået tilbagemelding d 16/4, vÊlger jeg at skrive til dem, og her d 17/4 har jeg fortsat intet svar fået, og pengene er trukket på min konto d 8/4.( hvilket butikker ikke må fÞr pakken er sendt afsted i fÞlge ForbrugerklagenÊvnet)Det synes jeg ikke er ordentlig kundeservice, og ikke en god måde at behandle sine trofaste kunder på.Det er Êrgerligt at jeg skal rykke otay flere gange for et svar uden at få det og at leveringstiden som de ellers reklamerer med er hurtig, er noget af det slÞveste jeg har oplevet.Jeg får ikke lysten til at stÞtte et så dyrt mÊrke fremadrettet, når kundeservicen ikke er i orden på nogen måde.

OâTAY ããã®åç
Altid gode varer og kvalitet
Dejligt når man kan så kan få rabat
SÃ¥ det bare med at handle. Hurtig ekspedition - tak for jer ð
à rh, hvis man blot kunne sende 10 stjerne afsted.. Min kÊreste er snart trÊt af at hÞre på mig, for jeg snakker ikke om andet end deres strik. Jeg har kÞbt herfra et par gange, og kan kun anbefale deres vidunderlige produkter! Jeg skriver aldrig (som i aldrig) anmeldelser, hverken dårlige eller gode, men jeg så mig nÞdsaget til at sende en afsted her.
Atter en lÊkker strik og med lyn hurtig leveringð

OâTAY ããã®åç
SkÞn uld/ kamelhårsjakke. BlÞd og skÞn

OâTAY ããã®åç
Har kÞbt både strÞmper, cardigans, hårelastikker, hue og halstÞrklÊde igennem tiden. LÊkre produkter og god kvalitet. Har også haft gode oplevelser med vaskemiddel, stainremover og freshen up - de virker godt! Kan anbefales.

OâTAY ããã®åç
Jeg har kÞbt mange ting hos jer men den sidste dyre bluse abelon var i en noget ringre kvalitet end den mange bluser jeg har kÞbt.
Overvejer at sende den retur
Mvh Birgith ekman

Fantastisk service!
Jeg har kÞbt ved Otay flere gange, og servicen er altid i top. Jeg har en enkelt gang ogsÃ¥ fÃ¥et en vare refunderet, og derefter byttet til en anden stÞrrelse efter varen var sendt retur. Her var servicen simpelthen fantastisk. Kan kun anbefale at kÞbe derfraâ€ïž

OâTAY ããã®åç
Mit kÞb var forsinket - blev informeret godt undervejs og fik en fin gave som kompensation- det var ogsÃ¥ et dyrt kÞb, men jeg fÞlte det var ok ðð»