Outdoorhaven レビュヌ

1,664
TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Hold dig langt fra at kÞbe produkter her. Falske beskrivelser. Dyrere priser end de de varer de Þjensynligt kopierer. Kundeservice ser ud til at befinde sig i Kina. Ingen hjÊlp at hente her. Reklame... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Prima service en de customer support reageert snel op vragen. Je moet er alleen rekening mee houden dat het niet zoals bij de meeste online shops vandaag bestellen morgen ontvangen is. Het duurt echt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ik wilde hier 3 paar serieus leuke water schoenen kopen (40€ per paar) . Helaas kwam ik erachter dat deze te koop zijn bij Temu voor 3€ per paar, ik moet niets weten van Temu omdat de mensen daar fli... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Jullie webshop heeft veel goede producten om uit te kiezen, met volop informatie erbij, wat ik erg waardeer. Als ik meer informatie nodig heb, vraag ik ernaar en krijg ik die altijd vriendelijk en sne... もっず芋る

連絡先

(1,664)

過去12か月のレビュヌ数: 533ä»¶

レビュヌを曞く

2 jassen besteld

2 jassen besteld, zien er totaal anders uit als op de afbeelding. Ook krijg je dan nog te maken met enorme retourkosten! Voelt als bedrogen!

2026幎4月30日

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat de jassen niet aan uw verwachtingen voldoen en dat ze anders zijn dan u had verwacht op basis van de afbeeldingen. We begrijpen dat dit teleurstellend is.

Ook begrijpen we dat de retourkosten als vervelend worden ervaren. Deze informatie staat vooraf vermeld in ons retourbeleid op de website, zodat dit bekend is vóór het plaatsen van een bestelling.

We willen dit graag samen met u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat we uw situatie kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Veel te lange levertijd

Veel te lange levertijd. Retour zenden is geen optie. Verzendkosten voor eigen kosten en het artikel moet naar China. Themu heeft dit echt beter geregeld. Om dat de website nederlands en professioneel uitzag ben ik erin getuind. Heel dom! Dit is echt oplichting

2026幎4月16日

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat u zo ontevreden bent over de levertijd en het retourproces. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor u is.

We willen benadrukken dat onze retourvoorwaarden en eventuele kosten vooraf duidelijk vermeld staan op onze website, zodat dit bekend is vóór het plaatsen van een bestelling.

Desondanks vinden we het jammer dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen uw feedback serieus en willen dit graag samen met u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we uw situatie kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Levering

Ondanks dat ik even moest wachten op de bestelling ben ik tevreden over communicatie omtrent wachttijd en levering. Het product voldoet aan mijn wensen.

2026幎4月17日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie tijdens de wachttijd en levering.

Daarnaast is het goed om te lezen dat het product aan uw wensen voldoet. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Fiets onderbroeken besteld

Fiets onderbroeken besteld. Redelijke levertijd en goed product.

2026幎4月28日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levertijd en dat het product goed bevalt.

We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Op 7 april wat besteld en tot heden

Op 7 april wat besteld en tot heden (26 april)niet geleverd!!!
Bij telefonisch contact werd gemeld is onderweg ?
Geen track&trace dus niet verzonden!!
Klopt dus niet😡

2026幎4月26日

Beste,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog niet is geleverd en dat u hierover onduidelijkheid ervaart.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling langer duurt dan verwacht en er vragen zijn over de trackinginformatie. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij willen dit graag direct voor u uitzoeken. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat we de status van uw zending kunnen controleren en u duidelijkheid kunnen geven.

Dobre ale długi czas oczekiwania

Dobre ale długi czas oczekiwania

2026幎4月18日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product.

Onze excuses dat de levertijd langer was dan u had verwacht. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en werken er voortdurend aan om onze verzendingen te verbeteren.

We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Prima product!

Prima product, wat er ook nog eens goed uitziet, dus helemaal tevreden!

2026幎4月23日

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u zo tevreden bent en dat het product niet alleen goed functioneert, maar er ook nog eens goed uitziet.

5぀星のうち4の評䟡

De meeste artikelen zijn relatief snel

De meeste artikelen zijn relatief snel bezorgd. Sommige laten iets langer op zich wachten. Een levertijd van 2 weken was er voor sommige artikelen. Echter de kwaliteit van de artikelen is prima.

2026幎4月17日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de meeste artikelen snel zijn bezorgd en dat u tevreden bent over de kwaliteit van de producten.

We begrijpen dat sommige leveringen iets langer kunnen duren en waarderen uw begrip hierover. We blijven ons inzetten om onze levertijden verder te verbeteren.

Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

5぀星のうち4の評䟡

Het geleverde product is goed.

Het geleverde product is goed.
Levertijd was vanaf bestelling 2 weken.
Dat is voor tegenwoordig best lang.
Heb nog eens per mail gevraagd waar mijn bestelling bleef en kreeg netjes snel antwoord wanneer het geleverd zou worden en dat klopte precies.

2026幎4月14日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het geleverde product en dat u snel en correct antwoord heeft ontvangen op uw vraag.

We begrijpen dat een levertijd van twee weken tegenwoordig lang kan aanvoelen. Bedankt voor uw begrip en uw eerlijke feedback hierover.

Correcte info

2026幎4月7日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de correcte en duidelijke informatie.

5぀星のうち1の評䟡

Outdoorhaven komt leveringsplicht niet na.

In januari bestelde en betaalde loopstokken nog steeds niet ontvangen. Na contact via mail kreeg ik te horen dat ze onderweg zijn. Nu nog steeds niet ontvangen ondanks de toegezegde levertijd tussen 6 en 10 dagen plus de verwerkingstijd van 3 dagen.

2026幎1月27日

Beste Grace,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons oprecht te horen dat u uw loopstokken nog steeds niet heeft ontvangen en dat de levering niet binnen de aangegeven termijn is verlopen. We begrijpen dat dit erg frustrerend is.

Onze excuses dat u wel een update heeft ontvangen dat het pakket onderweg is, maar deze nog niet bij u is aangekomen. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij de status van uw bestelling kunnen controleren en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Koop hier niets

Koop hier niets! Waardeloze service, spullen komen uit China. Retour levering wordt je zeer lastig gemaakt en is heel duur. Klachten worden door een chatbot afgehandeld en niet goed opgelost . Zeer slecht!

2026幎4月2日

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons dat u ontevreden bent over onze service.

We begrijpen dat de retourkosten als vervelend worden ervaren. Deze staan echter vooraf duidelijk vermeld in ons retourbeleid op onze website, zodat dit bekend is vóór het plaatsen van een bestelling.

We helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken.

snel en goede kwaliteit

2026幎3月31日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en de goede kwaliteit.

Horrible scam

Horrible scam
- no refund, falsee address, false tel number
Avoidd by any way this scam.
Lowest quality ever possible

2025幎11月1日

Dear,

Thank you for your message. We are sorry to hear that you had such a negative experience and that you feel we are not reliable. We take this very seriously.

We would like to emphasize that we do not provide misleading information and that we do our best to assist our customers properly. It is unfortunate to hear that you experienced issues with a refund, our contact details, as well as the quality of the product.

We would like to personally look into this for you and resolve it together. Please contact us with your order details so we can assist you as quickly as possible and find an appropriate solution.

Kind regards,

zomer broeken alvast gekocht

De broek die ik besteld heb, ziet er in het echt beter uit dan op de foto. De prijs-kwaliteitverhouding lijkt me goed en de pasvorm is prima. Nu is het alleen nog wachten op warmer weer om mijn aankoop echt te kunnen testen.

2026幎3月21日

Beste Mick,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de broek er in het echt zelfs beter uitziet dan op de foto en dat u tevreden bent over de pasvorm en prijs-kwaliteitverhouding.

We hopen dat het warme weer snel komt, zodat u volop van uw aankoop kunt genieten. Mocht u in de tussentijd nog vragen hebben, dan staan we natuurlijk graag voor u klaar.

5぀星のうち2の評䟡

De verzending duurt super lang

De verzending duurt super lang. 1 pakje ontvangen inmiddels, de 2e laat helaas nog steeds op zich wachten.

2026幎3月26日

Beste Anna,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat de verzending langer duurt dan verwacht en dat u nog wacht op uw tweede pakket.

Fijn dat het eerste pakket inmiddels is aangekomen. We begrijpen dat het vervelend is dat de rest nog op zich laat wachten. We kijken dit graag voor u na en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk duidelijkheid krijgt over de status van uw tweede zending.

Neem gerust contact met ons op, dan helpen we u direct verder.

Bestellingen niet geleverd

Bestellingen worden aangegeven als geleverd terwijl ze niet geleverd werden. Wij wachten nog altijd op een reactie.

2026幎3月16日

Beste Paul,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat er onduidelijkheid is over de levering van uw bestelling.

Wij hebben uw bestelling nagekeken in ons systeem en zien dat wij u op 13 maart hebben geïnformeerd dat uw pakket klaar lag op de afhaallocatie. We willen u vriendelijk vragen om ook uw spam- of archiefmap in uw e-mail te controleren, aangezien onze berichten soms daar terechtkomen.

Daarnaast zien wij dat het pakket inmiddels als geleverd aan de ontvanger in de winkel (afhaallocatie) is geregistreerd.

Mocht u het pakket niet hebben opgehaald of verdere vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag om dit verder op te lossen.

5぀星のうち1の評䟡

Jeg var ikke glad for at vente sÃ¥ lÊnge

Jeg var ikke glad for at vente sÃ¥ lÊnge som jeg skulle inden produktet kom (flera uger). Sen var skoen for smÃ¥ og det kunde inle betale sig at fÃ¥ de byttet, fordi jeg skulle betale frakten til Kina. SÃ¥ jeg fik en rabatkod at kÞbe nye. Jeg kÞbte en storlek stÞrre, men jeg syns ikke skoene er sÊrligt gode. Kvaliten er ikke super og de fÞles ikke rare at gÃ¥ i. Det hele har varit et fiasko. 😚

2026幎3月21日

KÊre Rickard,

Mange tak for din Êrlige feedback. Det gÞr os oprigtigt kede af at hÞre, at din oplevelse har vÊret skuffende fra start til slut.

Vi forstår din frustration over den lange leveringstid, stÞrrelsen der ikke passede, samt udfordringerne med ombytning og returfragt. Det er heller ikke acceptabelt, at kvaliteten og komforten ikke lever op til dine forventninger.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig videre og finde en lÞsning, der er fair for dig. Du er altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan se nÊrmere på din sag og gÞre vores bedste for at rette op på oplevelsen.

Tak fordi du deler din oplevelse, det hjÊlper os med at forbedre os.

Med venlig hilsen,

Product goed

Product goed. Levertijd wel lang doordat deze vanuit China komt.

2026幎3月20日

Beste,

We begrijpen dat de levertijd als lang kan worden ervaren. Zoals vermeld op onze website worden sommige bestellingen verzonden vanuit ons centrale magazijn, wat invloed kan hebben op de levertijd.

Geen betrouwbaar bedrijf.

Je krijgt vaak e-mails dat ze met je bestelling bezig zijn en dat het wat langer kan duren. Vervolgens krijg je track en trace link die weinig info geeft.
Ik heb meerder mails gedaan met welk vervoer bedrijf het pakket komt. Ze zeggen dan dat ze dat niet kunnen zien. Je wordt constant aan het lijntje gehouden door ene Zoë die hele standaard mails stuurt en niet echt antwoord geeft op je vraag.
Na ruim 30 dagen heb ik het bedrijf in gebreke gesteld omdat ik mijn pakket nog steeds niet had ontvangen. Uiteindelijk heb ik het pakket gekregen, maar raadt het zeker niet aan.
Ik krijg een naar en vreemd gevoel bij dit bedrijf.

2026幎3月11日

Beste,

Dank voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons te horen dat u onze service als onduidelijk en niet prettig heeft ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij begrijpen dat het vervelend is wanneer updates in de e-mails en trackinginformatie onvoldoende duidelijkheid geven, en dat u geen helder antwoord heeft gekregen op uw vragen over de verzending. Onze excuses dat dit zo is verlopen en dat u dit als frustrerend heeft ervaren.

Fijn om te horen dat u uw pakket uiteindelijk wel heeft ontvangen, maar we nemen uw feedback zeer serieus en gebruiken dit om onze communicatie en service te verbeteren.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan helpen we u graag verder.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。