Outdoorhaven レビュー 1,523

TrustScore 5段階評価の3

3.2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Ik was tevreden over de kwaliteit en uitvoering van de hoeden. Precies zoals de afbeelding. De Track & Trace is niet geweldig. Eerste 3 berichten geven absoluut geen informatie

5つ星のうち4の評価

Het geleverde product is goed. Levertijd was vanaf bestelling 2 weken. Dat is voor tegenwoordig best lang. Heb nog eens per mail gevraagd waar mijn bestelling bleef en kreeg netjes snel antwoord w... もっと見る

5つ星のうち5の評価

I recently purchased winter gloves from Outdoorhaven, and they are fantastic. They keep my hands warm even during very cold mornings. The material feels durable and comfortable, and the grip is excell... もっと見る

3.2

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち4の評価

Ik was tevreden over de kwaliteit en…

2026年5月1日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en uitvoering van de hoeden en dat deze precies overeenkomen met de afbeeldingen.

We begrijpen uw opmerking over de Track & Trace en dat de eerste updates niet voldoende duidelijk waren. Onze excuses hiervoor, dit nemen we mee om onze verzendcommunicatie verder te verbeteren.

We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Top kwaliteit

Top kwaliteit

2026年5月2日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de topkwaliteit van het product.

We waarderen uw feedback enorm en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Zeer goede retourvoorwaarden

2026年5月4日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze retourvoorwaarden.

5つ星のうち4の評価

Het artikel wat we besteld hadden was…

Het artikel wat we besteld hadden was te klein, maar na mail contact is het super opgelost om te ruilen

2026年4月29日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het omruilen na contact via e-mail goed en snel is opgelost.

We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus het is erg prettig om te lezen dat u tevreden bent over onze service.

5つ星のうち1の評価

NOOIT bij dit bedrijf kopen!

NOOIT bij dit bedrijf kopen. Beentasje bij Outdoorhaven.nl besteld en betaald via Whop. Nooit geleverd en ook het geld niet terug ontvangen. GROTE OPLICHTERS!
Mariët.

2026年1月15日

Beste Mariët,

Dank u voor uw review. Het spijt ons oprecht te horen dat u uw bestelling niet heeft ontvangen en dat u ontevreden bent over de afhandeling. Dat is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij nemen dit soort meldingen zeer serieus en kijken graag samen met u naar een passende oplossing. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij uw situatie kunnen onderzoeken en u verder kunnen helpen.

5つ星のうち5の評価

Bestelling snel binnen en duidelijke…

Bestelling snel binnen en duidelijke informatie over de bestelling

2026年5月7日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat u tevreden bent over de duidelijke informatie rondom uw bestelling.

Mooie rugzak

De rugzak is precies zoals het op de website is te zien. Ik ben er erg blij mee, het is precies wat ik zocht.

2026年5月6日

Beste,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat de rugzak volledig aan uw verwachtingen voldoet en precies is zoals op de website.

Geweldig dat u er zo blij mee bent – daar doen we het voor! We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Product werd snel geleverd

Product werd snel geleverd, het werkte zoals beschreven

2026年5月1日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat het product naar verwachting werkt.

Prima produkt

Duurde even langer dan verwacht voordat de bestelling er was maar kreeg wel steeds bericht over de voortgang van de bestelling. Produkt zag er prima uit.

2026年5月5日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en dat u goed op de hoogte bent gehouden tijdens de levering.

Onze excuses dat de levering iets langer duurde dan verwacht. We waarderen uw begrip en uw feedback.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Het pakket moet helemaal uit China komen, het duurt weken voordat het arriveert. De kwaliteit is slecht. De maten kloppen ook niet. Terugsturen kost veel geld. Al met al ben je twee keer geld kwijt en je eindigt met lege handen.

Trap hier niet in!

2026年4月15日

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring zo negatief is geweest. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

We begrijpen uw zorgen over de levertijd, de kwaliteit en de pasvorm van het product, evenals de retourkosten. We willen daarbij aangeven dat onze verzend- en retourvoorwaarden vooraf duidelijk vermeld staan op onze website.

Desondanks vinden we het vervelend dat uw bestelling niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen uw feedback serieus en willen dit graag samen met u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat we uw situatie kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Slechste webshop ever

Levering zou volgens de site 6 tot 10 werkdagen in beslag nemen. Helaas hebben wij ongeveer 3 weken moeten wachten op onze bestelling. Na 14 dagen contact opgenomen waar mijn bestelling bleef, het enige antwoord wat ik kreeg was dat het onderweg was en dat ik het maar af moest wachten. De track and trace werkte niet en gaf geen enkele informatie. Verder kwam er van Outdoor Haven ook geen informatie. Ongeveer 20 dagen na bestelling heb ik nogmaals contact opgenomen waar mijn bestelling bleef en dat ik inmiddels geen vertrouwen meer in het bedrijf had, hierop was het antwoord dat er al was gezegd dat het onderweg zou zijn en ik geduld moest hebben. Enkele dagen later werdt het inderdaad bezorgd.
Na ontvangst ben ik gaan zoeken en kwam ik er achter dat de jas op Ali Express bijna 30 euro goedkoper was, achteraf had ik beter daar kunnen bestellen. Dan had ik betere service en snellere verzending gehad.
Eens maar nooit meer. Dus wees gewaarschuwd voordat je daar een bestelling plaatst.

2026年4月20日

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons dat de levering langer duurde dan aangegeven en dat de tracking en communicatie niet duidelijk waren.

Fijn dat uw bestelling inmiddels is geleverd. We nemen uw feedback serieus en werken aan verbetering.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Outdoorhaven.nl staat voor…

Outdoorhaven.nl staat voor georganiseerde levering van Chinese brol, ik bestelde een elektrische auto- en fietspomp, die na een laattijdig levering in het geheel niet bleek te werken. Outdoorhaven.nl weigerde het formulier voor retourzending te sturen en ging evenmin in op de levering van een werkend vervangtoestel. Antwoorden op mails werd niet gedaan, enkel één nietszeggende standaardmail. Conclusie: zo licht men consumenten op. Wees gewaarschuwd en dus op je hoede!

2026年4月13日

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons oprecht te horen dat uw ervaring zo negatief is geweest. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

We begrijpen uw frustratie over de late levering, het defecte product en het uitblijven van duidelijke opvolging op uw e-mails. Ook vinden wij het vervelend dat u geen passende ondersteuning heeft ervaren bij uw retour- of vervangingsverzoek.

Wij nemen dit soort meldingen serieus en willen dit graag voor u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat wij uw situatie opnieuw kunnen bekijken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

2 jassen besteld

2 jassen besteld, zien er totaal anders uit als op de afbeelding. Ook krijg je dan nog te maken met enorme retourkosten! Voelt als bedrogen!

2026年4月30日

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat de jassen niet aan uw verwachtingen voldoen en dat ze anders zijn dan u had verwacht op basis van de afbeeldingen. We begrijpen dat dit teleurstellend is.

Ook begrijpen we dat de retourkosten als vervelend worden ervaren. Deze informatie staat vooraf vermeld in ons retourbeleid op de website, zodat dit bekend is vóór het plaatsen van een bestelling.

We willen dit graag samen met u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat we uw situatie kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Veel te lange levertijd

Veel te lange levertijd. Retour zenden is geen optie. Verzendkosten voor eigen kosten en het artikel moet naar China. Themu heeft dit echt beter geregeld. Om dat de website nederlands en professioneel uitzag ben ik erin getuind. Heel dom! Dit is echt oplichting

2026年4月16日

Beste,

Dank u voor uw review. Het spijt ons te horen dat u zo ontevreden bent over de levertijd en het retourproces. We begrijpen dat dit een vervelende ervaring voor u is.

We willen benadrukken dat onze retourvoorwaarden en eventuele kosten vooraf duidelijk vermeld staan op onze website, zodat dit bekend is vóór het plaatsen van een bestelling.

Desondanks vinden we het jammer dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. We nemen uw feedback serieus en willen dit graag samen met u oplossen. Neem alstublieft contact met ons op, zodat we uw situatie kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Levering

Ondanks dat ik even moest wachten op de bestelling ben ik tevreden over communicatie omtrent wachttijd en levering. Het product voldoet aan mijn wensen.

2026年4月17日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze communicatie tijdens de wachttijd en levering.

Daarnaast is het goed om te lezen dat het product aan uw wensen voldoet. We waarderen uw vertrouwen en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Fiets onderbroeken besteld

Fiets onderbroeken besteld. Redelijke levertijd en goed product.

2026年4月28日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de levertijd en dat het product goed bevalt.

5つ星のうち1の評価

Op 7 april wat besteld en tot heden…

Op 7 april wat besteld en tot heden (26 april)niet geleverd!!!
Bij telefonisch contact werd gemeld is onderweg ?
Geen track&trace dus niet verzonden!!
Klopt dus niet😡

2026年4月26日

Beste,

Dank u wel voor uw bericht. Het spijt ons te horen dat uw bestelling nog niet is geleverd en dat u hierover onduidelijkheid ervaart.

We begrijpen dat het frustrerend is wanneer een bestelling langer duurt dan verwacht en er vragen zijn over de trackinginformatie. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden.

Wij willen dit graag direct voor u uitzoeken. Neem alstublieft contact met ons op met uw bestelgegevens, zodat we de status van uw zending kunnen controleren en u duidelijkheid kunnen geven.

Dobre ale długi czas oczekiwania

Dobre ale długi czas oczekiwania

2026年4月18日

Beste,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het product.

Onze excuses dat de levertijd langer was dan u had verwacht. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en werken er voortdurend aan om onze verzendingen te verbeteren.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。