Outlet Fashion レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service. Jeg ville give flere stjerner hvis jeg kunne. Bestilte varer pÃ¥ nettet og ved betaling fandt jeg ud af at vi ikke bor sÃ¥ langt fra lageret. Skriver en mail og fÃ¥r et svar tilbag... もっず芋る

Jeg bestiller en Ball Hammer hoodie i str. L,men opdagede et par dage sender, at jeg egentlig skulle have haft en XL. Jeg ringer ind en fredag eftermiddag og talte med Dennis, som var rigtig flink og... もっず芋る

Jeg er i dag blevet modtaget af den venligste og mest hjÊlpsomme medarbejder hos Outlet Fashion. Jeg manglede afventegaver til mine sÞnner pÃ¥ sÞndag og den venlige medarbejder, tilbÞd at sende med Dao... もっず芋る

Har bestilt tÞj flere gange hos Nordic Fashion Group, har vÊret super godt tilfreds, fine produkter der fuldt ud svarer til forventningerne. Senest bestilte jeg et par julegaver i november, som jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 玳士衣料店
  2. 子䟛服店
  3. 靎屋
  4. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Salg af tÞj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik pÃ¥ StrÞget i Varde 😊

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Helt igennem god oplevelse

Billige priser, hurtig levering og altid god kundeservice! Altid muligt at skrive til firmaet omkring varerne og hjÊlp til returnering af tÞj bestilt i forkert str.

- KÊmpe anbefalling!

2022幎3月21日

Outlet Fashion からの回答

Mange tak for den fine anbefaling, vi hjÊlper gerne sÃ¥ alle er glade 😊

Hallo

Hallo, habe gestern Ìber die Homepage 2 Fred Perry Poloshirt's bestellt. Es gab dann ein kleines Problem mit der Bezahlung Ìber Paypal, aber die konnten dann sehr schnell am Telefon gelöst werden. Super Service, vielen Dank Dennis
Viele GrÌße von Klaus aus Hamburg

2022幎2月19日

Danke fÃŒr die schöne Anmeldung Klaus ☀
Es bedeutet uns viel den besten Kundenservice zu geben 👌🏻

Super priser og god services

Super priser og god services
KÞbte sko og de ringede og sagde at det ene par havde de desvÊrre ikke, sÃ¥ kan kun sige rigtigt god services👍🏻👍🏻

2022幎2月1日

Outlet Fashion からの回答

Mange tak for anmeldelsen Tania ☀ Netop og sÃ¥ fandt vi sammen et andet godt par 👍🏻

GennemfÞrt god kundeservice

GennemfÞrt god kundeservice
Der har vÊret hurtig responstid på alle mails ang. returnring og levering.
Op til jul glemte jeg, midt i gavemylderet, at hente en pakke fra Nordic Fashion Group, som jeg fÞrst opdagede uger efter. Rasmus var hurtig til at besvare min mail, og sendte kvit og frit pakken retur med det samme. De kan kun anbefales!

2022幎1月13日

Mange tak for den fine anmeldelse Naya ☀ Dejligt vi kunne hjÊlpe 😊

En rigtig god service

En rigtig god service. Bedst kvalitet. God pris. Kan bedst anbefale

2022幎1月11日

Outlet Fashion からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, det glÊder os du kan lide vores varer ☀

Kan kun anbefales

Hurtig levering og super god behandling! Ikke sidste gang jeg kÞber derinde fra 🙏🏜

2022幎1月11日

Outlet Fashion からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse Catrine ☀ Vi glÊder os til at se dig igen nÃ¥r vi har fÃ¥et nye varer hjem igen 😊

Kan varmt anbefales . God service . Hurtig levering

2022幎1月9日

Outlet Fashion からの回答

Mange tak Dorte, det glÊder os hver dag at vores kunder er glade og vi gÃ¥r gerne de ekstra skridt ☀
Rigtig god weekend til dig 😃

Super god service

Super god service, billige priser og hurtig levering 😊 Et sted jeg meget gerne anbefaler og handler igen 😉

2022幎1月8日

Mange tak Dorthe ☀ Det betyder meget for os 👌🏻

Jeg har haft en super god service

Jeg har haft en super god service. Da jeg sÃ¥ varen var jeg i tvivl og valgte at ringe til det nummer. I var mega gode til at vejlede og fortÊlle om produkterne. I fortÊller om jeres nye varer som er pÃ¥ vej og dagen efter ringer I og spÞrger om jeg vil have mere med, sÃ¥ I kunne vente med at sende varen, sÃ¥ jeg ikke skal betale porto to gange. Levering meget hurtig. Super kvalitet af produkter til billige penge. Vil anbefale til alle. Det bliver ikke sidste gang, hvor vi handler fra Nordic outlet fashion😊

2021幎12月21日
自発的なレビュヌ

Senest bestilte jeg et par julegaver i november, som jeg glemte at hente på posthuset pga ferie. Kontaktede firmaet idag, de kunne se varerne var kommet retur, og ville straks returnere så pakkerne kan komme under trÊet. Kan kun anbefale Nordic Fashion Group, gode produkter og super service.
Susanne Hansen

2021幎12月21日

Tak for den fine anmeldelse Susanne ☀ GlÊder os vi lige nÃ¥ede det 😊

Fantastisk service

Fantastisk service! Skulle returnere varerne da de ikke passede str. mÊssigt.

Sublim kundeservice!

2021幎12月20日

Outlet Fashion からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse Catrine ☀ Vi yder gerne god kundeservice selvfÞlgelig ogsÃ¥ ved returvarer 😊

Fin vare til en fin pris

Fin vare til en fin pris. Var lidt bekymret, da jeg kun fik en meddelse om at ordren var gennemfÞrt, men intet omkring afsendelse etc. Men det viste sig at vÊre bekymring uden grund og varen kom efter 2-3 dage, så det var superfint. Så behÞves jeg ikke få en masse info.

2021幎12月6日

Rigtig god service

Pakken var bortkommet hos GLS så jeg ringede til Fashion Outlet. De sendte straks en ny som kom dagen efter.
Tak for rigtig god personlig service.
Franz

2021幎10月16日

Mange tak for den fine anmeldelse Franz ☀

Bedste service

Bedste service. Alt fungerer bare her på Outlet Fashion: Gode produkter, overskuelig hjemmeside og fantastisk service, når man har spÞrgsmål eller andet.

2021幎8月16日

Outlet Fashion からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, vi lever af glade kunder så dette betyder meget for os, mange tak :-)

Hurtig levering og hjÊlpsom kundeservice

Hurtig levering og hjÊlpsom kundeservice. Derudover skarp pris på Fred Perry polo. Kan klart anbefales!

2021幎8月16日

Hej Frederik
Det glÊder os du er glad for vores nye varer, og der er flere på vej hjem, så fÞlg os gerne på Facebook / Instagram så kan du altid se når der kommer nye varer.
Ha' en rigtig god dag :-)

Disse raptor sko de sÊlger

Disse raptor sko de sÊlger, er yderst fantastiske , elsker de forskellige varianter af farver, de er lÊkre og behagelige at gÃ¥ i, og det ses ikke pÃ¥ afstand hvilket mÊrke de har, men jeg elsker dem, 🀩🙏🏌 jeg har kÞbt her fra op til flere gange , og venter nu pÃ¥ lidt ekstra til samlingen. SÃ¥ kan varmt anbefales at kÞbe her inde fra. 😍 og hjÊlpen er ligesÃ¥ meget i top, flinke og hjÊlpsomme🙏🏌

2021幎3月15日
自発的なレビュヌ

Jeg er virkelig glad for mine varme stÞvler fra Outlet Fashion. Jeg går op til 10 km hver dag med min hund og stÞvlerne sikrer varme og tÞrre fÞdder.
Kontaktede Outlet med et spÞrgsmål som blev lÞst til perfektion - tusind tak.

2021幎3月8日