Outlet Fashion レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Fantastisk service. Jeg ville give flere stjerner hvis jeg kunne. Bestilte varer pÃ¥ nettet og ved betaling fandt jeg ud af at vi ikke bor sÃ¥ langt fra lageret. Skriver en mail og fÃ¥r et svar tilbag... もっず芋る

Jeg bestiller en Ball Hammer hoodie i str. L,men opdagede et par dage sender, at jeg egentlig skulle have haft en XL. Jeg ringer ind en fredag eftermiddag og talte med Dennis, som var rigtig flink og... もっず芋る

Jeg er i dag blevet modtaget af den venligste og mest hjÊlpsomme medarbejder hos Outlet Fashion. Jeg manglede afventegaver til mine sÞnner pÃ¥ sÞndag og den venlige medarbejder, tilbÞd at sende med Dao... もっず芋る

Har bestilt tÞj flere gange hos Nordic Fashion Group, har vÊret super godt tilfreds, fine produkter der fuldt ud svarer til forventningerne. Senest bestilte jeg et par julegaver i november, som jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 玳士衣料店
  2. 子䟛服店
  3. 靎屋
  4. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Salg af tÞj og sko via vores 2 hjemmesider www.NordicFashionOutlet.dk og www.OutletFashion.dk eller vores fysiske butik pÃ¥ StrÞget i Varde 😊

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

SUPER.

Rigtig god outlet butik i Varde...fandt et par bukser til halv pris....de har mange spÊndende ting, vist også til bÞrn. Bestemt et besÞg vÊrd også for dig!!!!!!!!
Handler gerne der igen.

2021幎3月5日

Hej Laila 😊
Tusind tak for denne fine anmeldelse, vi glÊder os til at se dig igen 😊
Rigtig god weekend til dig og familien ☀

Hurtig levering, og selvfÞlgelig deres priser

2021幎2月7日

Outlet Fashion からの回答

Mange tak for den fine anmeldelse, vi Þnsker at gÞre det lige sÃ¥ godt hver gang, men din anmeldelse betyder ekstra meget for os i denne specielle Corona tid 😃

Fin tilbagemelding fra dem - jeg havde anmeldt et forkert "firma"

kom til at anmelde en forkert side fÞr Sorry.

2021幎1月6日

Hej Mette 😃
Tak for din henvendelse, vi sender altid inden for en dag eller to. Kan jeg få dig til at sende ordrebekrÊftelsen på salg@outletfashion.dk så kigger vi på det straks.
Vi har detsvÊrre en del kunder fra Dansk Fashion Outlet der spÞrger os, jeg er ikke sikker på du har handlet hos os nemlig www.outletfashion.dk men vi skal nok forsÞge at hjÊlpe dig.
Mvh Outlet Fashion

Super oplevelse :)

Jeg bestilte mine sko igår aftes og fik allerede mine sko idag.
En fra firmaet leverede dem selv, da han alligevel var i området. Jeg blev helt overrasket - det er super god service! :)
Skoene lever også op til mine forventninger.

2020幎12月29日
自発的なレビュヌ

Jeg er skuffe jeg har kun tá skoen på

Jeg er skuffe jeg har kun tá skoen på en gang og jeg skal spÊnde snÞrebånd og der går skoen i stykker ned den der holder snÞrebånd

2020幎10月16日

Hej silas sÞrensen,

Det jeg ked af at hÞre. Det undre mig dog at du hopper på Truspilot som det fÞrste istedet for at kontakte os? Det lÞser jo ikke ligefrem problemerne :)

Du velkommen til at sende os en mail med billede af det du mener er fejlen, så kigger vi på det.
salg@outletfashion.dk

Fin vare

Fin vare
Dog dårlig kundeservice uden svar på spÞrgsmål

2020幎9月17日

Outlet Fashion からの回答

Hej Susanne Hasselbalch Barbesgaard.

Du bestilt dine vare: 2020-09-14 14:52:37
Vi lave fragt label og du modtager T&T : 14/09/2020 15:49:06
Din ordre Êndre status til afsendt: 2020-09-14 18:02:28
Du skriver til os D. 16/09/2020 07:21 Om hvor din pakke bliver af?
Din pakke er på vej 16/09/2020 14:21:15 GLS Taastrup Danmark
Vi ser din e-mail 16/09/2020 21:21 hvor vi ikke besvare den grundet vi kan se pakken er på vej. Er det fordi vi ikke skriver til dig at din pakke er på vej? du syntes vi skal ha 2 stjerner mindre.
På trods af du har fået T&T nummer. Vi gik selv ud fra du havde sporte din pakke, via T&T.

Men vi beklager vi ikke skriver til dig lige så snart din pakke rykker sig.

Vi kan dog også se GLS har vÊret en dag forsinket, hvilket vi dog ikke har set fÞr :)

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering 👏🏻
Og selvom at de sendt mig de forkerte sko, skal de have 5 stjerner fordi de tilbÞd at sende pengene retur og at jeg kunne stadg beholde skoene..
👍🏻😁

2020幎9月11日

Virkelig dårlig kvalitet

Har kÞbt et par sko med pels. Skoen er virkelig dårlig kvalitet. Derudover er pelsen også ved at ryge af, skriver til outletfashion omkring reklamation, sender dem et billede hvor man kan se at syningen/ tråden har givet slip på halvdelen af skoen, de svarer at sådan ser alle deres sko ud, så jeg kan ikke returnere dem.

2020幎6月29日

Hej Katerina Brisson.
Hvis du skal klage, så gÞr det i det mindste ordenligt, og Êrligt.
Vi skrev vi ikke kunne vurdere det udfra billeder, for det billede du sendte sås det ikke sÊrlig tydeligt. Men du skulle sendes dem retur så kiggede vi på det. Men mig bekendt, fik du mere tilbage end hvad du reelt betalte for sandalerne. GLEMTE du jo så også lige og skrive ik ;) + Du beholdte de sandaler, og slap for at sende dem retur.

Super!!!!

Det fÞrste gang jeg vÊlger at kÞbe pÃ¥ en side, jeg ikke er super bekendt med men bestilte 2 par sko & fik dem allerede dagen efter 😍 helt sikkert et sted jeg vil handle igen, er allerede igang med at bestille 2 par mere 😜

2020幎4月22日