Fik yderst professionel og ligetil rådgivning fra Jeppe. Behagelig fyr at snakke med, meget forstående for vores behov og bruger god tid på at finde den bedste løsning 🥰 stor anbefaling herfra ;)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Stor tilfredshed herfra med Out of Home Media. Vi har efterhånden brugt dem i noget tid og haft busser kørende med vores budskaber. Jeppe har været en stor hjælp i forbindelse hermed :) home Kertem... もっと見る
Vi har efterhånden haft et længerevarende samarbejde med Out of Home Media - og det har fra start været en rigtig positiv oplevelse. Der er altid godt humør, en konstruktiv tilgang og en oprigtig... もっと見る
Kritisk: Dårlig service !! jeg har ventet rigtig lang tid på en sag hvor de har snydt mig for 2 måneders opkrævning. De har ikke engang sat mit bus reklame op men har opkrævet for det. jeg skrivet og... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Out of Home Media er et outdoor medieselskab fokuseret på at udfordre outdoor markedet med innovation og nytænkning. Out of Home Media er Danmarks største udbyder af busreklamer og har Danmarks bredeste dækning på EurosizePlus. Derudover har Out of Home Media største outdoor digitale netværk med 1.505 facings
Ragnagade 7, 2100, København, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Uetisk i sjælden grad!
Uetisk i sjælden grad!
Først en sælger der presser unødigt meget på for en aftale...
Så køber vores køreskole 2 højresider på en specifik rute. Så langt så godt
Få uger efter har firmaet solgt reklame på NØJAGTIG samme bus-rute til en konkurrerende køreskole i samme by som os. UDEN AT INFORMERE nogen af os. Vi måtte selv opdage at de havde snydt os begge på den måde.
Det gør os naturligvis meget meget vrede, for det var IKKE det vi var blevet lovet af sælgeren. Både os og konkurrenten er rasende. Vi føler os MEGET taget i r.ø.v.e.n
Som følge af den uetiske svinestreg ringer vi til "salgsdirektøren", der meddeler os at det er standard for deres virksomhed, aldrig at oplyse kunderne om at der er eller kan komme konkurrenter på samme busser. HVORFOR MON? Det gør deres business til bondefangeri af værste kaliber.
Kunderne må i følge "salgsdirektøren" selv forudse at der kan komme konkurrenter ligesom i fx i tv-reklamer. Hallo! Vi er KØRESKOLER! Vi sælger et unikt produkt til 14.000 kr, ikke en generisk shampoo til 14,- kr.
Vi ønsker at opsige vores aftale pr. omgående, p.g.a den utilstedelige behandling, men det bliver vi nægtet. I stedet bliver vi tilbudt alternativer hvor de forlanger mindre formuer for at effektuere dem. Mere uetisk kan det ganske enkelt ikke blive.
Brug aldrig denne virksomhed til nogen form for reklame hvis i ikke vil risikere at blive elendigt behandlet og taget noget så grusomt i r.ø.v.e.n.
Vi ville bare ud af den aftale efter deres rædselsfulde behandling af både os og vores kollega. Det nægtede de... så forvent hverken etik, moral eller nogen form for konduite
L O R T E firma
ALDRIG MERE
De bruger mafiametoder og sender rykker, selv om man ikke har fået det man er blevet lovet...
BRUG ALDRIG DEN BIKS!!!!
De er super glade for at sælge deres …
De er super glade for at sælge deres reklamer og lover guld & grønne skove.
"Sætningen - Der er ikke andre omkostninger end dem du har betalt"
Jeg forsøgte i flere dage på mail til forskellige personer i virksomheden efter at de havde sendt mig en mail med en regning jeg skulle betale, hvis jeg ønskede en nu reklame på bussen, da denne var gået i stykker. Jeg fik intet svar i 14 dage. Først da jeg yderligere kontaktede dem igen, så var service manglende og ikke andet end en salgstale om at jeg skal købe endnu mere.
Aldrig er jeg blevet snydt nemmere en højlys dag og kaster ikke så meget som 1 krone efter det firma en anden gang.
Har endnu en gang kontaktet firmaet, da jeg ikke har set vores reklamer på busserne i et stykke tid, og aftalen kører 3 mdr. endnu. Efter 3 dage endnu intet svar. Men det forventede jeg nu heller ikke.
Hold jer langt væk fra de pistolsælgere. Korrupt.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。