レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

PriÅ¡iel mi podvodnÜ balík na dobierku.Po prevzatí zásielky som sa snaÅŸila stopnúť vyplatenie dobierky odosielateÄŸovi. DoloÅŸila som aj zápisnicu od polície, volala som tam 4krat, nič sa robiÅ¥ podÄŸa ÄŸud... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

🚚WARNING🚚!DONT USE THIS COURIER🫵,(TELL TEMU TO USE OTHER'S)WORSE IN HUNGARY..SENDING PARCEL'S ALL OVER TOWN..NOT RELIABLE,CANNOT HANDLE TRANSPORTING GOODS ..LAST MINUTE CHANGE'S ..TOTAL DISASTER💯ᅵ... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Nie zamawiałam nic a kurier nagle daje znać, ÅŒe jest przesyłka na mój adres i mam zapłacić 220 zł...!!!! Jakieś małe pudełko podaje i czeka na zapłatę. W międzyczasie zrobiłam zdjęcie adresu dostawcy... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Packeta to oszuści i złodzieje, raz z głupoty i naiwności odebrałem od kuriera przesyłkę za pobraniem 199 zł chociaÅŒ nic nie zamawiałem i znalaz łem tam śmieszną za małą bluzę, na pewno nie wa... もっず芋る

1.3

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Worst service ever

Worst service ever

I ordered a Christmas present for my nephew. I left plenty of time for it to arrive before Christmas, they have lost the present 10 days before Christmas and I’ve never got it. It was an expensive present too. I won’t choose Packeta again.

2024幎12月24日
5぀星のうち1の評䟡

I have never witnessed this horrible service

Delivered package 6 days late, to a wrong address.
I contacted customer service, they tried to blame me for it, and told me that I provided them a wrong postcode, and then they tried to make me pay extra fees, if I want to receive my package.

I proved them by email that the post code was correct, and that their courier just made a mistake.
Mind you the package was already 10 days late at this point.

They gave no apology, and insisted that in order for me to receive my order, I still need to pay extra fees to receive it, even if it was their fault that they delivered it to a wrong address😂?

I am not going to pay any extra fees, because they delivered my package to a wrong address, of course not, that is insane.
I might end up doing a refund through Zalando.
Avoid this company, at all costs if you can. I have never witnessed this horrible servive.

2024幎12月20日

Oszuści

Oszuści. Podpięta przesyłka za pobraniem 81 zł. W środku zabawka w cenie 8 zł.
Za brak czujności się płaci...
Bądźcie bardziej ostroÅŒni ode mnie.
Jak najdalej od takich oszustów!

2024幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Truffatori ho fatto un ordine

Truffatori di cacca ho fatto un ordine di 80 euro aprendo il pacco all’ Interno conteneva ben altro ciò che non ho ordinato purtroppo ho letto tardi le altre recensioni.State attenti a questi siti maledetti si fanno dei bei soldoni queste persone

2024幎12月12日

Malísima empresa

Malísima empresa. No solo no entregan el paquete sino que se inventan que lo han entregado, y eso que contraté envío por correo certificado. Y dan un teléfono de pago para contactar con ellos, encima! Lamentable experiencia

2024幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

Ho ordinato un'ottica per fare un

Ho ordinato un'ottica per fare un regalo di natale e mi Ú arrivata una caraffa di plastica al prezzo di 105 euro pagati in contrassegno a brt corriere.avendo letto di tutte le altre truffe,inizio a credere che ci sia connivenza tra azienda e corriere,che incassa .e se si fa notare questa cosa al corriere buttano giù il telefono.a me oggi Ú successo 3 volte.andrò dai carabinieri a fare la denuncia anche se i soldi sono in mano a brt.

2024幎12月10日
5぀星のうち1の評䟡

Po otrzymaniu oszukanej przesyłki kurierskiej Packeta i Pocztex dalej twierdzą ÅŒe nie ingerują w zawartość przesyłki które są wysłane z Rumuni

Po otrzymaniu oszukanej przesyłki napisałem do firmy Packeta podali adres mailowy prawdopodobnie do Rumuni Maile od nichupomialy. się przez 3 tygodnie nr konta adres banku mimo tego ÅŒe przesyłka była za pobraniem W opcjach zwrotu paczki podane jest ÅŒe moÅŒna odesłać przez Packeta pracownica odpisała ÅŒe sklep musi wyrazić zgodę na odesłanie paczki Jak klient. musi
prosić sklep o przyjęcie oszukanej przesyłki ,Jak pracownica Packetymoze pisać taki bzdety o reklamacji

2024幎12月10日
5぀星のうち1の評䟡

Purtroppo ho letto tardi le

Purtroppo ho letto tardi le recensioni......ritirato un pacco costosissimo ma Purtroppo non ricordavo se avessi o non avessi ordinato...cmq truffato da Pacheta e BRT dovrebbe all inizio tutelare i suoi clienti capendo dal peso della scatola, poiché un peso di soli 0,5kg non può costare 200 euro circa....o Ú complice oppure deve salvaguardare di più il suo nome come azienda di trasporto, rifiutandosi di consegnare tali pacchi o trovando un modo per scoprire le truffe.....

2024幎12月3日
5぀星のうち1の評䟡

Ludzie to są oszuści zamawiałam ubrania

Ludzie to są oszuści zamawiałam ubrania na kwotę 174 zł we wrześniu 2024 r dostałam zamieniony towar na koszulki nic nie warte, nie dajcie się oszukać bo ja czuję się oszukana po złoÅŒeniu reklamacji obiecali ÅŒe nadeślą zamówiony asortyment w ciągu 3 tygodni i do dzisiaj nikt się nie odezwał a przesyłka nie została nadana.

2024幎10月11日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ