䌁業情報

1. スポヌツりェア店
  2. チャリティヌ
  3. ストリヌトりェア店

圓該䌁業による蚘述

ONEWRLD er et dansk streetwear brand, der forener stil med kultur, identitet og fÊllesskab. Brandet startede som PalestineUnited og er i dag udviklet til at reprÊsentere flere nationer, historier og fÊllesskaber gennem fodboldinspirerede designs. Vores produkter er ikke bare tÞj - de er et statement. Hver trÞje bÊrer symbolik, kant og en dybere mening, og giver vores kunder mulighed for at udtrykke deres identitet og vÊrdier gennem deres stil. Hos ONEWRLD tror vi på, at tÞj kan vÊre mere end bare beklÊdning - det kan vÊre en stemme. Derfor donerer vi en del af overskuddet til nÞdhjÊlpsarbejde gennem vores samarbejde med Danish Muslim Aid. Når du handler hos os, er du med til at gÞre en forskel. Vi tilbyder hurtig og sikker levering med GLS til pakkeshops i hele Danmark. Vores webshop er nem at navigere, og vi står altid klar til at hjÊlpe via e-mail eller live chat-support i hverdagene. ONEWRLD er mere end bare en webshop - det er en bevÊgelse. One world. Many identities.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

19件のレビュヌ

顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

Virkelig god kvalitet og hurtig

Virkelig god kvalitet og hurtig levering!!! Det eneste der trÊkke en stjerne ned er at trÞjen er en smule stram der hvor hovedet skal kunne komme igennem, og tog endda en stÞrrelse stÞrre så den var mere stor i stÞrrelsen.

2026幎3月12日

ONEWRLD からの回答

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord! 🙌

Vi har ogsÃ¥ bemÊrket, at halsÃ¥bningen kan fÞles lidt stram. Det har vi allerede taget hÞjde for, og i nÊste batch bliver nakkeÃ¥bningen lidt stÞrre for en endnu bedre pasform 😄

Flot trÞje til en fornuftig pris

Jeg kÞbte en flot hvid FC Palestina t-shirt. Den er allerede prÞvet af, og det kan mÊrkes, at den er af hÞj kvalitet. Kan klart anbefale PalestineUnited til kÞb af kvalitetsprodukter.

2026幎2月6日

ONEWRLD からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner – vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og prisen, og tak for din anbefaling 🀍🙏

Helt vildt god kvalitet

Helt vildt god kvalitet. og derudover mega god service da jeg havde problemer med forsendelse

2026幎1月15日

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og vores service - tak for din stÞtte 🙏

Rigtig god oplevelse!

Godt udvalg og fine beskrivelser, så man vÊlger det rigtige!
Hurtig levering! Dejligt her i juletiden!
Ikke sidste gang, at jeg finde meningsfulde gaver derinde!

2025幎12月10日

ONEWRLD からの回答

Tusind tak for den flotte anmeldelse ⭐
Det glÊder os meget, at du var tilfreds med bÃ¥de udvalg og levering – og at du fandt meningsfulde gaver hos os 🙏

God kundeservice

Virklig flot tÞj. elsker at det stÞtter en god sag, hjemmesiden var nem og leveringen var hurtig og hvis der er et problem så er de virklig hurtige til at svare og komme med en lÞsning fantastisk kundeservice.

2025幎11月25日

ONEWRLD からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Vi er virkelig glade for, at du er tilfreds med tÞjet, vores mission og kundeservice. Din stÞtte betyder meget for os. 💚

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse hos PalestineUnited! Hurtig levering, flotte produkter og dejligt at stÞtte en god sag samtidig. Kan klart anbefales!

2025幎11月1日

ONEWRLD からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er superglade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med bÃ¥de levering og produkter. 🌟

Virkelig god service og top kvalitet!

Virkelig god service og top kvalitet!! KÊrlighed herfra😍😍
I vil ikke fortryde jeres kÞb!! Shop nu🀩🀩🀩

2025幎10月21日

ONEWRLD からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med både service og kvalitet 💚

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Fint produkt til prisen. Alt i alt en god oplevelse bar en skam der er så mange af trÞjerne der er udsolgt.

2025幎9月8日

Tusind tak for de 5 stjerner 🙏
Dejligt at hÞre du er tilfreds – trÞjerne flyver hurtigere afsted end vi kan nÃ¥ at fylde op 😅

Nem side

Nem side , hurtig levering og en flot trÞje

2025幎8月18日

ONEWRLD からの回答

Vi er glade for at hÞre, at du synes vores side er nem at bruge, og at du er tilfreds med bÃ¥de levering og trÞjen. Det betyder meget for os! 🙏💚

10/10 oplevelse

Meget fine produkter, god kvalitet, hurtig levering, overskuelig hjemmeside + man stÞtter en god og vigtig sag! 10/10 oplevelse.

2025幎8月12日

ONEWRLD からの回答

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Det glÊder os enormt meget at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvalitet, levering og hjemmesiden – og at du samtidig stÞtter sagen bag. Din stÞtte betyder alt for os! 🙏💚

Hurtig levering og god kundeservice man

Hurtig levering og god kundeservice man kan ikke be om mere

2025幎8月1日

ONEWRLD からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med bÃ¥de levering og kundeservice. Det betyder meget for os! 🙌

kan klart anbefales

hurtig levering, super service og god kvalitet. elsker designet og deres formål/budskab!

2025幎7月8日

Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Vi er super glade for, at du er tilfreds med bÃ¥de levering, service og kvalitet – og ikke mindst at du sÊtter pris pÃ¥ vores design og budskab 💚
Tak fordi du stÞtter os – det betyder alverden! 🙏🏌

God kvalitet

God kvalitet, flot trÞje

2025幎5月24日

ONEWRLD からの回答

Vi er glade for, at du synes trÞjen er flot og af god kvalitet – det betyder meget for os 🙏🏌
Tak for din stÞtte!

Kunne godt lide trÞjen jeg kÞbte og det var hurtig levering, ingen problemer fra min side af

2025幎6月3日

Tusind tak for de 5 stjerner, Noah! ⭐
Vi er super glade for, at du er tilfreds med trÞjen – og at alt gik hurtigt og problemfrit. Det er lige prÊcis sÃ¥dan, vi Þnsker det skal vÊre 🙌

Tak fordi du stÞtter op om vores projekt!

Super fin materiale og mega godt

Super fin materiale og mega godt formål! KÊmpe anbefaling.

2025幎5月30日

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Nejra! 💚
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med materialet – og det betyder endnu mere, at du bakker op om formÃ¥let bag. Din stÞtte gÞr en forskel! 🍉

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。