レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Rasmus var meget professionel, kompetent og venlig. Vi havde en god dialog hele vejen igennem og der blev lyttet til mine Þnsker som ogsÃ¥ blev indfriet. Resultatet af mit bikefit blev helt perfekt.. k... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

KÊmpe anbefaling af Sophie til bikefit. Sophie er utrolig dygtig, grundig og detaljeorienteret. Det var fedt at opleve, at der var god tid til at fÃ¥ styr pÃ¥ selv de mindste detaljer, og man kan... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jeg fik lavet bikefit hos Sophie, og jeg kunne virkelig ikke have vÊret mere tilfreds med det. Sophie var bÃ¥de super sÞd og virkelig dygtig, og jeg fÞlte mig meget tryg og godt taget hÃ¥nd om hele ve... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

As of my last minute planning before a bikepacking holiday, I only had the option to do a 1-hour fitting. Problem I came in with: lots of saddle pain, even after doing some own adjustments and buying... もっず芋る

䌁業情報

1. ロヌド サむクリング

圓該䌁業による蚘述

PalmarÚs består af tre dele: personlig trÊning, butik og café. Den personlige trÊning indeholder ikke kun vejledning indenfor trÊning, men også alt det dertilhÞrende, som det mentale, kosten, test mv. Butikken deler lokale med caféen og danner ramme for tÞj og udstyr i hÞj kvalitet fra mÊrker som Black Sheep og Wahoo.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 78ä»¶

レビュヌを曞く

Bikefit

Fik lavet et bikefit - jeg blevet taget godt imod og der var god dialog. Jeg fÞler at det har givet et meget stÞrre glÊde at kÞrer på min cykel.

2025幎9月23日

Palmares Bikefit hos Daniel Stampe

Daniel var super imÞdekommende og professionel, og hans hÞje faglighed skinnede virkelig igennem undervejs. Han var gavmild ift. at dele ud af tips og give svar på spÞrgsmål i Þst og vest, derudover var han rigtig flink og behagelig!

Bikefittet foregik inde i et lille vÊrksted, hvilket gjorde at man ikke var i tvivl om, at man fik noget for pengene ved at undgå forstyrrelser. Det er så oveni, at prisen er utrolig rimelig, sammenlignet med andre bikefit udbydere, så der var slet ingen finger at sÊtte på noget som helst.

KÊmpe anbefaling herfra :)

2025幎8月6日
5぀星のうち5の評䟡

Fik lavet et bikefit af Stian

Fik lavet et bikefit af Stian – det var en super god og helt igennem professionel oplevelse. Stian var bÃ¥de flink og meget kompetent, og i lÞbet af den lange tid, der var afsat til bikefittet, gennemgik vi alt i detaljer. Resultatet er, at mine skuldersmerter nu er helt forsvundet, nÃ¥r jeg cykler. Stor anbefaling herfra!

2025幎7月15日

What a BikeFit.

What a BikeFit.
Thanks to Rasmus.
I got a new Sadle. He help me make to sit on it perfekt.
Before i had pain in my knees

Thanks for all the good advice and help.
Now 2 weeks after the BikeFit i am so glad and no pain. I can just reccommend Rasmus and all the staf.

2025幎7月8日

Bikefit hos Daniel

Jeg var forbi til et bikefit hos Daniel Stampe og fÞlte mig godt behandlet fra start til slut. Super cool og behagelig fyr :-)

Professionel oplevelse hele vejen igennem - Jeg glÊder mig allerede til at komme forbi til mit opfÞlgende bikefit og få tilpasset de nye dele jeg får monteret på cyklen.

Rigtig fair pris når mana kigger sig omkring i KÞbenhavn og leder efter et bikefit.

2025幎6月17日
5぀星のうち5の評䟡

Super glad for mit Bike-fit hos PALMARES!

Jeg fik lavet et bike-fit hos PALMARES den 21. marts 2025, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med resultatet. Udstyret virkede umiddelbart ikke specielt avanceret eller teknologisk, men det havde alt, hvad der skulle til for at lave prÊcise og relevante mÃ¥linger. Det vigtigste var jo, at det virkede – og det gjorde det!

Hele oplevelsen var prÊget af en venlig og imÞdekommende atmosfÊre, hvor jeg fÞlte mig godt taget imod. Prisen var også meget rimelig, isÊr når man sammenligner med andre steder.

Siden bike-fittet har jeg cyklet uden de problemer, jeg tidligere dÞjede med: knÊsmerter, ondt i ryggen og sovende kropsdele. De er nu helt vÊk. Min cykel har aldrig fÞltes sÃ¥ komfortabel som nu – det har virkelig gjort en stor forskel!

Jeg kan varmt anbefale PALMARES til alle, der vil forbedre deres cykeloplevelse.

2025幎3月21日
5぀星のうち5の評䟡

Omhyggelig og engageret hjÊlp!

Jeg fik mit fÞrste bikefit udfÞrt for nogle måneder siden af Stian, som var enormt omhyggelig og engageret i sin hjÊlp. Han tog sid tid til at lytte og udviste oprigtig interesse i at hjÊlpe mig.

Cyklen er fuldstÊndig tilpasset og det fÞles nu markant bedre at cykle på den efter udfÞrt bikefit. En klar anbefaling hvis du sÞger komfort, optimering og reduceret skadesrisiko.

2025幎6月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス