Ulovlig markedsfÞring og dårlig service!
Jeg bestilte et produkt fra Cranks & Coffee, som på hjemmesiden stod som vÊrende på lager. Efter flere dage uden afsendelse kontaktede jeg deres kundeservice og fik at vide, at produktet lå på fjernlager og ville blive sendt direkte fra producenten. De sagde samtidig, at de ville kontakte producenten for at få en status.
Der gik igen flere dage uden nogen opdatering, så jeg kontaktede dem på ny. Her fik jeg blot at vide, at de ikke havde hÞrt tilbage fra producenten. Jeg valgte derfor selv at kontakte producenten direkte, som tog telefonen med det samme. Producenten oplyste, at de hverken havde modtaget mail eller telefonisk henvendelse fra Cranks & Coffee, og at de ikke kunne forstå, hvor ordren var gået tabt. Til gengÊld fulgte producenten op med det samme, og kort efter var mit produkt på vej.
Det er virkelig dårlig kundeservice, når man som kunde selv skal lÞse problemet, som forhandleren burde have håndteret. Derudover er det ikke bare problematisk, men efter min opfattelse også ulovligt og vildledende at markedsfÞre et produkt som vÊrende på lager, når det reelt ikke er tilfÊldet. Det giver en meget dårlig og utrovÊrdig kÞbsoplevelse.
Jeg kan desvÊrre ikke anbefale Cranks & Coffee på baggrund af denne oplevelse.