Vi giver de varmeste anbefalinger til Pandekagekompagniet Vi brugte dem til vores datters konfirmation, og det var simpelthen en fantastisk oplevelse fra start til slut. Maden var virkelig l... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi er meget tilfredse. Havde en ung kvinde ude og lave pandekager til datterens konfirmation 3 (4) retter, frisk og utrolig lÊkker mad - hun var super service mindet - alt blev lavet med et smil og ti... ãã£ãšèŠã
Jeg vil gi 10 âïž Sikke en fantastisk dejlig oplevelse, lige fra fÞrste telefonsamtale, til den sÞde pige kÞrte ind i indkÞrslen, betjeningen, og maden. Vi er ovenud tilfreds med alt fra jer. Og de... ãã£ãšèŠã
Fantastisk service, dejligt pandekager. Jeg holde min sÞns fÞdselsdag, pÃ¥ et bofÊllesskab for handicap mennesker. SÃ¥ kom pandekager pige sÞd, smilende, hun var Fantastisk snakke med alle pÃ¥ lige fod.... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
God pandekage med lÊkkert fyld
Virkelig lÊkre pandekager med godeâŠ
Virkelig lÊkre pandekager med gode valgmuligheder!
LÊkker pandekage ved arrangementet pÃ¥âŠ
LÊkker pandekage ved arrangementet pÃ¥ Tetra Pak ð€©ð€©
LÊkker pandekager⊠ved Tetra PakâsâŠ
LÊkker pandekager⊠ved Tetra Pakâs familie dagð
Tak for madð¥
SÃ¥ lÊkkertð€©
LÊkker mad
LÊkker mad. Dejlige valgmuligheder i forhold til fyld. Fantastisk service fra Cecilie og Laura.
Vil klart anbefale âïžâïžâïžâïžâïž
âïžâïžâïžâïžâïžâïž
Det er absolut ikke sidste gang vi har benyttet os af pandekagekompagniet.
Maden var super lÊkker - alle gÊsterne var vilde med menuen.
Den unge pige der kom ud til vores bryllup og lavede maden, var virkelig sÞd, forstående og serviceminded. KÊmpe ros til hende!
Vi har fået en vildt god service af René lige fra starten af. Vi har snakket med ham nogle gange fÞr og efter arrangementet, og han er så imÞdekommende, fleksibel og betÊnksom - TAK!
Vi kommer helt sikkert til at bruge jer igen.
Byens bedste!
De dejligste pandekager med lÊkkert fyld. Superfrisk og venlig servering. Klart anbefalelsesvÊrdigt!!
Super gode pandekager
Super gode pandekager, både som mad og dessert. Samt god service
Mega gode pandekageð€©
Det smagte rigtig godt og godâŠ
Det smagte rigtig godt og god betjeningððŒððŒ
BesÞg af pandekage kompagniet til 30Ã¥rsâŠ
BesÞg af pandekage kompagniet til 30års fÞdselsdag, vanvittig gode pandekager - det smagte så godt! Klart anbefaling herfra! :)
Fantastisk smagsfuld oplevelseð
Vi fik afholdt familiesommerfest. Vi fik 3-retters menu, og det smagte helt fantastisk, og det var utrolig hyggeligt ð
Vi fik pandekager til vores 50+20 Ã¥rsâŠ
Vi fik pandekager til vores 50+20 års fÞdselsdag, og det var nogle virkelig dejlige og velsmagende pandekager vi fik.
Vi havde Laura ude fra pandekage kompagniet og hun var dygtigt og serviceminded.
Hun var hurtig til at fange, da jeg nÊvne at en af vores gÊster var gluten allergier, og var henne og snakke med ham efterfÞlgende.
Jeg vil varmt anbefale firmaet.
Hilsen Jeanette
Utrolig gode pandekager og sÞdâŠ
Utrolig gode pandekager og sÞd pandekage bager
Bedste pandekage
SkÞnne Vivien gjorde vores pandekageoplevelse helt uforglemmelig. Der var godt humÞr, kompetent betjening og vigtigst af alt en mega god pandekage ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã