panelariadna.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Panel Ariadna poznałem w styczniu 2019 roku (a więc juÅŒ 7 lat). Spodobało mi się wykonywanie ankiet - traktuję to nie tylko jako sposób na zdobywanie nagród ale teÅŒ jako relaks po pracy. Jestem bardzo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Dzień dobry Nie wiem dlaczego ludzie piszą takie głupoty,ÅŒe nagrody w panelu Ariadna to sama chińszczyzna. Sprzęt AGD,ksiÄ…ÅŒki , niemieckie pojemniki na ÅŒywność to chińczyzna ?! Jestem tu kilka lat, a... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Panel Ariadna jest uczciwym panelem,ma wspaniałe nagrody,szkoda tylko ÅŒe niektóre są niemoÅŒliwe do zdobycia z uwagi na duŌą ilość punktów które trzeba uzyskać. Na tym panelu jest duÅŒo ankiet,nie na ka... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

W PANELU ARIADNA odpowiada się na ankiety dostaje się za to punkty . W zaleÅŒności w zaleÅŒności od ilości punktów odbiera się nagrody. MoÅŒne zdobyć całkowicie za ankiety np. toster ,express do kaw... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 134ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Bardzo słaby portal do ankiet!

Bardzo słaby portal do ankiet! Ankiety premiowane za groszowe stawki, wyścig szczurów jak nie wiem po godzinie od dostania maila zazwyczaj moÅŒna juÅŒ wejść jedynie po nagrodę pocieszenia 1 punkt i co chwilę zwiększają pułap nagród. Jedna wielka poraÅŒka, poprawcie się albo ludzie zaczną odchodzić, bo nieźle lecicie w kulki, z miesiąca na miesiąc jest coraz gorzej. Wybrani tylko dostają dostęp do wszystkich ankiet i jest to mega podejrzane. Bardzo słaby panel ankietowy do BO! Panelu Wam bardzo daleko, uczcie sie od nich. Działam u Was od lipca codziennie wypełniam ankiety i jeszcze nawet na głupie 20zł nie nazbierałem, a ankiet wypełnionych ponad 30, totalna kpina! Przywróćcie dawne poziomy punktów za nagrody przy takich stawkach za ankiety jak 5,10 czy 15 punktów, bo 20 czy 25 to juÅŒ rzadkość ostatnio. Coraz to gorzej, jak tak dalej pójdzie to daje im jeszcze z pół roku i papa z rynku ankiet.

2024幎9月6日

panelariadna.pl からの回答

Dziękujmy za wyraÅŒenie opinii. Rozumiemy, ÅŒe zaleÅŒy Panu na znacznie większym wynagrodzeniu za wykonaną pracę poświęconą na wypełnianie ankiet. W panelu Ariadna gratyfikacja stanowi podziękowanie za wyraÅŒenie opinii i nie jest wynagrodzeniem.

Zwykli manipulanci i naciagacze

Zwykli manipulanci i naciagacze. 20 pytań, uzyskanie odp na kluczowe kwestie, 10 minut i wtedy nagle, ÅŒe nie pasujesz do badania. I ÅŒeby to jedna taka ankieta, ale większość od jakichś 2 tygodni. stracone kilka godzin ÅŒycia i wszystko za darmo. Mam nadzieje, ÅŒe klienci przestana im zlecać cokolwiek widząc, jaka jest rzetelność pozyskiwanych danych. Oszuści i tyle

2024幎8月29日

panelariadna.pl からの回答

Szanowna Pani, uprzejmie dziękujemy za zainteresowanie naszym panelem i wyraÅŒenie opinii. Chcielibyśmy podkreślić, ÅŒe gratyfikacja za wypełnianie ankiet nie jest u nas formą zarabiania pieniędzy, lecz wyrazem wdzięczności za udzielenie opinii. Ponadto zgodnie z regulaminem obowiązuje zasada pierwszeństwa i moÅŒe się zdarzyć, ÅŒe w danym badaniu został juÅŒ osiągnięty limit badanych. Ogólnie im więcej czasu upłynie od otrzymania zaproszenia do ankiety do chwili rozpoczęcia jej wypełniania, tym większa szansa, ÅŒe dane badanie zostało juÅŒ zakończone.

Kpiny

To po prostu kpina jest. Nie dość, ÅŒe ankiety płatne śmieszne pieniądze, dosłownie kilka groszy. To voucher na pieniądze co kilka dni jest coraz droÅŒszy. Miesiąc temu kosztował 1100, potem 1430 teraz 1600punktów. A ankiety płatne 10 punktów, 15, 20 rzadko 30, bardzo rzadko. NIE POLECAM. A na nagrodę czeka się miesiąc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2024幎6月10日

panelariadna.pl からの回答

Szanowna Pani, gratyfikacja za wypełnianie ankiet na pewno nie jest sposobem na zarabianie pieniędzy. Stanowi podziękowanie za wyraÅŒenie opinii.
Jeśli chodzi o nagrody, maksymalny czas ich wysyłki to 30 dni, choć zazwyczaj trwa to krócej, jeÅŒeli są dostępne w magazynie. DłuÅŒszy czas realizacji moÅŒe wynikać z konieczności zamówienia nagrody u dostawcy, jednak zawsze dokładamy starań, aby wysyłka nastąpiła jak najszybciej.

5぀星のうち1の評䟡

JuÅŒ mija miesiąc od otrzymania faktury

JuÅŒ mija miesiąc od otrzymania faktury za zamówioną nagrodę a nagrody nie widać 😡

2024幎6月4日

panelariadna.pl からの回答

Szanowna Pani, zgodnie z regulaminem maksymalny czas wysyłki nagrody od chwili złoÅŒenia zamówienia to 30 dni. Na ogół trwa to jednak znacznie krócej, bo jeśli nagroda jest dostępna w magazynie to wysyłka jest realizowana od ręki. DłuÅŒszy czas realizacji jest związany z koniecznością zamówienia nagrody u naszego dostawcy na co nie mamy bezpośredniego wpływu. Ale dokładamy starań aby wysyłka nastąpiła w jak najszybszym moÅŒliwym terminie.

Ok tydzień temu bon 20 zł za 450

Ok tydzień temu bon 20 zł za 450 punktów, wczoraj za 650 ,dziś rano za 670 punktów a teraz po kilku godzinach jednego dnia juÅŒ potrzeba aÅŒ 800 punktów aby wymienić na bon warty 20 zł.
Takim to sposobem nigdy nie nazbiera się na tą nagrodę.
Kończę zabawę z panelem.

2024幎6月4日

panelariadna.pl からの回答

Szanowny Panie, dziękujemy za wyraÅŒenie swojej opinii. Wartości nagród mogą się zmieniać w zaleÅŒności od róŌnych czynników, jednak zawsze dÄ…ÅŒymy do tego, aby nasza oferta była konkurencyjna i atrakcyjna. Bony są nowym dodatkiem do naszego katalogu, dlatego musieliśmy dostosować ich wartość do reszty nagród.

5぀星のうち2の評䟡

Powinni zmienić jedną rzecz.

Bardzo dobrze, jeden z najlepszych, ale za 15 minut 70/80 groszy??? Wiem, ÅŒe to nie jest zarobek i tak g nie traktuję, ale bez przesady. Kto będzie robił cokolwiek za tak niewiele w tych czasach? Jeśli będzie tak dalej, ludzie zaczną odchodzić.

2024幎5月13日

panelariadna.pl からの回答

Gratyfikacja za wypełnianie ankiet nie jest formą zarobku, lecz wyrazem podziękowania za poświęcony czas i wyraÅŒenie opinii.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。