Vi har brugt Pantaenius gennem en Ã¥rrÊkke, og til tre forskellige bÃ¥de. I alle tilfÊlde har vi kun oplevet imÞdekommenhed og professionalisme. De har styr pÃ¥ deres dokumenter, og du er i gode hÊnder h... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Forsikringsselskabet er et af de dÃ¥rligste jeg kender. Har netop haft en sag hvor de helt urimeligt bruger bortforklaringer for at undgÃ¥ at betale. I en anden sag hvor en sejler fik hÊvet sit skib... ãã£ãšèŠã
Under havnelÞb med kraftige vindstÞd ramte vi med stor kraft en fortÞjningspÊl hvorved bÃ¥dens gummi fenderliste blev beskadiget. Efter hjemkomst kontaktede vi Walsted vÊrftet pÃ¥ ThurÞ som sÃ¥ pÃ¥ ska... ãã£ãšèŠã
Vi har haft to skader igennem 15 Ã¥r og begge gange har vi oplevet mistro fra Pantaenius og intet fÃ¥et dÊkket. Idag har jeg endelig fÃ¥et taget konsekvensen og fundet mig et andet selskab og ovenikÞbe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Read more about the world of Pantaenius. On the homepage of Pantaenius you find detailed information about yacht insurances.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
skade på Hallberg Rassy
Rigtig god og hurtig betjening - kan varmt anbetale Pantaenius
This company are atrocious and haveâŠ
This company are atrocious and have absolutely no regard for professional behaviour or customer service. Their marketing material says one thing - they behave in the opposite manner. They will hike your premiums and treat you badly.
Do yourself a favour and go elsewhere for your insurance, there are much better options out there - I found a great alternative!
Alt for langsomlig behandling afâŠ
Alt for langsomlig behandling af opgaver/spÞrgsmål. Har vÊret over 3 uger om at afslutte min forsikring hos dem og ikke mindst tilbagebetaling af overskydende prÊmie. Synes jeg ikke er ok!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹