SchippersStop レビュー 82

TrustScore 5段階評価の1.5

1.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Verschrikkelijk. Oud stuk Chagrijn bracht ons weg naar de luchthaven. Kon geen lachje vanaf. Zo zegt hij eerst ff racen.... ik dacht ik sla je helemaal verrot. Terug in Eindhoven auto helemaal ontreg... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Geweldige service , super aardige chauffeur, die begrijpt wat er speelt . Met een knipoog , moe en gespannen na een vliegreis , maar eenmaal in de bus een zeer empathische chauffeur die de sfeer proe... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Mij auto stond niet op de afgesloten parkeerplaats maar gewoon buiten de hekken bij de benzinepomp En niet eens op slot maar gewoon open Tevens was de accu helemaal leeg Verder zoek het maar ui... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Zeer teleurstellende ervaring met ParkFlyWash. Vandaag helaas onze vlucht vanaf Eindhoven Airport gemist en daardoor moesten we onze auto eerder ophalen. Begrijpelijk dat daar misschien een kle... もっと見る

企業情報

さまざまな外部ソースから提供された情報

SchippersStop: de plek voor auto's en trucks in Eindhoven e.o. met tanken, parkeren, carwash, bandenservice, lunchroom en meer...

連絡先

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Auto niet parkeren!!!

Auto niet parkeren!!!

Auto daar geparkeerd, speciaal gekeken naar een plekje met iets meer ruimte en daar de auto geparkeerd. Wat blijkt na terugkomst auto verplaats en beschadigd. Trap er niet in, half uur wachten in een koude ruimte vol spinnenwebben, zeer krappe parkeer plekken. Er wordt gesproken over een veilige bewaakte plek maar bij schade wordt letterlijk in de communicatie gesproken over geen toezicht op de parkeerplaats.

2023年10月28日
5つ星のうち1の評価

Auto daar niet parkeren !!!

Auto zonder schade na moeten inleveren van sleutel achtergelaten op parkeerplaats. Na terug komst bleek auto te zijn verplaats en er bleek schade aan de bestuurderskant te zitten. Direct deze schade gemeld bij het bedrijf en formulier ingevuld. Na twee dagen kregen we bericht ze nemen geen enkele verantwoordelijkheid en nemen de schade niet in behandeling. Auto is bijna nieuw staat 7800 km op de teller . Ik vindt het schandalig vandaar deze review !!

2023年9月18日

Geen bereidwillige service!

Een APK afspraak van 10.30 tot 11.15
Bleek na aankomst ca 15 minuten te laat (ik was in de buurt voor de wasbeurt van dekbedden) geannuleerd. De achteroverhangende baliemedewerker was ondanks mijn verzoek om coulance niet bereid mijn auto alsnog te laten keuren de brug was leeg de monteurs aan het pauzeren. Geen aanrader.

2023年9月20日

Kilometerstand noteren

Mocht je er parkeren; kilometerstand noteren bij aankomst. Tijdens onze vakantie hebben ze met onze auto gereden en hem ook nog vuil achtergelaten; vieze koffiebekertjes met lippenstift (niet van ons) enz. Beter niet parkeren dus en in elk geval de kilometerstand noteren bij aankomst.

2023年9月11日
5つ星のうち1の評価

Hele slechte service met hele lange…

Hele slechte service met hele lange wachttijden. Geen volgorde van ophalen. Mensen die brutaal zijn kunnen instappende de rest kan weer wachten. 1 busje dat op en neer rijdt tussen Veldhoven en Eindhoven. 25 wachtende mensen. Dan weet je het wel. Ronduit slecht!!!

2023年9月12日
5つ星のうち3の評価

Onze auto voor 11 dagen geparkeerd

Onze auto voor 11 dagen geparkeerd. De aankomst op de heenreis was goed geregeld. Personeel was ook vriendelijk. Op de terugreis was dit geheel anders. Eerst al meer dan een half uur wachten in het wachthok op de airport. Toen ik dit zei dat we lang moesten wachten werd er onvriendelijk geantwoord dat we zeker in de terminal gebeld hadden! Hadden wij niet gedaan, pas gebeld toen we op de wachtplek waren.
Tijdens het wachten meermaals de klantenservice gebeld, deze zijn onbereikbaar.
Bij aankomst bij de garage was het onduidelijk waar we moesten uitchecken. Op een vraag van mede passagiers werd hier onduidelijk en zeer kortaf op gereageerd. Voor ons nooit deze parkeerplek meer. Dan liever iets meer betalen.

2023年7月27日

Schade

Inchecken ging prima en snel, daarna werd mijn auto door hun ergens geparkeerd. Bij terugkomst bleek dat ze mijn auto met de bumper tegen een metalen hek hadden geparkeerd, hierdoor een hapje uit mijn bumper. Ik moest vervolgens terug om een schadeformulier in te vullen. Excuses of aangeven dat de situatie erg vervelend was zat er niet bij. 2 weken naar thuiskomst kreeg ik een mail dat ik bij een autoschadebedrijf een offerte moest laten opmaken. Dit heb ik gedaan en opgestuurd, vervolgens zijn ze bereid om maar de helft van het bedrag te betalen van de schade. Belachelijk! Het is geen rommelmarkt waar je kunt afdingen en de schade is toch echt niet mijn schuld. Het is nu 2 maanden geleden en het probleem is nog steeds niet opgelost!

2023年5月25日
5つ星のうち2の評価

Onbereikbaar,niet echt klantvriendelijk

De ontvangst en het vervoer was goed geregeld. Wat niet zo plezierig is, dat je als 70 plussers met je koffers van 20 kg een paar honderd meter moet lopen. Waarom niet afgezet bij de ingang van de terminal. Bij de terugkomst had één van ons vieren een verzwikte voet en kon daarom niet lopen. Dan heb je wat extra hulp nodig, helaas niemand te bereiken, je wordt teruggebeld. Dat moet nog steeds gebeuren. Voor mij de laatste keer om hier de auto te parkeren.

2023年7月1日

Jammer dat ik 1 ster moet plaatsen

Jammer dat ik 1 ster moet plaatsen. Ik had er liever -10 willen zetten. Wat een waardeloos bedrijf is dit. Het inchecken gaat goed. Zelfs je banden worden gecontroleerd. Maar dan kom je op een parkeerterrein wat eigenlijk zo niet mag heten. Geen asfalt of bestrating. Nee grof puin met gaten. In ieder geval heb je al vast wel een voorproefje van de wegen op een niet toeristisch eiland in Griekenland. En bij het ophalen van de auto is hij zo smerig van het stof en gruis dat je denkt; ik ben er toch niet mee over de gevaarlijkste wegen van Europa gereden? Bij terugkomst door vertraagde vlucht kwam er geen busje ons ophalen en hebben wij 1 uur op de unheimische picknick up point staan wachten. Je krijgt bij het bellen een automatisch bericht: we hebben uw nummer herkend en komen u ophalen. Nou mooi niet. Ik ben 1 x door de chauffeur gebeld of we al geland waren. Hij kreeg mijn voicemail omdat ik steeds probeerde het bedrijf te bellen. Het lukte ook niet om hem terug te bellen want dan kreeg ik weer dat automatische bericht. En blijkt achteraf je kunt niet 2x je nummer doorgeven dat pikt die automaat niet. Na een uur heb ik een taxi gebeld en heb extra taxi kosten van €45 moeten maken. Gewoon omdat ik niemand van het bedrijf te pakken kon krijgen. Het bedrijf was al gesloten en alles donker. Gelukkig had ik mijn autosleutels zelf mee en kon toen snachts om 1.00 uur naar huis van teruggave taxicontrole willen ze niets weten omdat ik de procedure vh bedrijf niet goed opgevolgd had. Tja met zo n waardeloos systeem waar s avonds niemand met een fatsoenlijk 06 nummer te bereiken is kan je weinig. Als men mij de taxi had vergoed had ik geen review geschreven. Kortom PARKEER HIER MAAR NIET

2023年6月21日
5つ星のうち3の評価

Minder goed dan voorheen

Bij terugkomst was instructie om te bellen maar krijg je bandje dat er zondag geen telefoon wordt opgenomen???? Anderen stonden meer dan 40 min in hitte te wachten op busje. Ook moeder met baby!

2023年6月25日

Nooit geen problemen

Wij hebben al een aantal keren onze auto hier gezet
Nog nooit problemen gehad
Bij Inchecken krijg je een formulier met de gegevens die je moet volgen bij terugkomst
Heel simpel
Nooit lang hoeven wachten
Altijd alles naar wens
Mijn advies van wat ik hier lees
Mensen bekijk de website goed
En lees de instructies
Heb het idee dat veel mensen dat teveel moeite vinden
Wij blijven hier boeken

2023年6月14日
5つ星のうち1の評価

Nu voor de tweede keer geparkeerd

Nu voor de tweede keer geparkeerd. Als je geen wijzigingen hebt, zoals de eerste keer gaat alles goed.
De tweede keer de terugkom datum gewijzigd omdat de auto eerder werd opgehaald. Dit kenbaar gemaakt via een webformulier. Hier begint de ellende. Van het webformulier ontvang je geen kopie. De week daarna bellen voor 12.00 uur anders is er niemand meer bereikbaar. Dan wijzigt deze persoon de ophaaldatum enzal doorgeven dat het tarief moet worden aangepast. Inmiddels de auto opgehaald en we kregen te horen, het is wat druk bij de administratie u hoort van ons. Tot vandaag, u heeft pas gewijzigd nadat uw auto hier stond……kortom mijn advies wil je niet het schip in gaan parkeer niet hier! Geef liever iets meer geld uit en dat je goed wordt geholpen dan dat leugens, bedrog worden aangegrepen alvorens je een creditering krijgt. In de algemene voorwaarden staat dat er bij wijziging 15 euro admi kosten in rekening gebracht kan worden. Dit was inderdaad netjes geweest maar dit niet. Kortom wil je geen schip van bijleggen ga dan niet met Schippers in zee!

2023年5月18日

Echt Prima !

Alles klopte, lekker vlot, ook nog eens de voordeligste P bij Eindhoven Airport, zeer vriendelijke en hulpvaardig personeel. Ik weet waar ik voortaan parkeer bij dat vliegveld !

2023年5月14日

Nooit weer Schipperstop

Nooit weer Schipperstop. Wij hadden bij hun gereserveerd voor juni 2023, helaas moeten annuleren. Ze doen erg moeilijk over een terugbetaling. Het is nu 11 mei en ik ben al sinds 21 april bezig om mijn geld terug te krijgen. Gister 10 mei weer gebeld en ik ben nog nooit zo afgesnauwd, de persoon die mij een mail had gestuurd was niet aanwezig. Ze wilde wel een terugbelverzoek sturen, maar wist niet zeker of ik dan wel teruggebeld zou worden. Wij hebben hier een paar keer tot tevredenheid geparkeerd maar ons zien ze nooit weer en ik zal dit andere mensen ook laten weten. We hebben inmiddels ons geld teruggekregen en in tegenstelling tot wat de eerste medewerker zei is er wel degelijk €15 van ons tegoed afgehouden. De eerste medewerker zei nog dat dat niet zou gebeuren omdat we op tijd hadden geannuleerd. Dus pas op voor deze oplichters met hun enorm slechte service!!!!!!!!!!

2023年5月10日
5つ星のうち5の評価

bij terugkomst startte auto niet

bij terugkomst startte auto niet, i.v.m. koude en hevige sneeuwval.
Medewerker (chauffeur) Hans was bijzonder aardig en hielp ons met een jumpstarter meteen weer op weg, en dit allemaal in de sneeuw, en in het donker, complimenten voor de geweldige service, volgende keer parkeren we weer bij jullie,
Harrie en Anne Marie Schaijk

2023年1月19日
5つ星のうち1の評価

Waardeloze service wat betreft terugkomen

Bij aankomst moest er een nummer ingevoerd worden met cijfers wat niet mogelijk is. Ons blauw lopen zoeken naar een ander nummer want met een personeelslid spreken ging ook mooi niet door. Waardeloos bedrijf. Nietet hen in zee gaan want als je terug moet kom je bedrogen uit.

2022年11月26日

Slechte service

Slechte service. 45 min gewacht op de shuttle. Werd beloofd dat er een andere bus zou komen maar die kwam niet. Arrogante mensen nooit meer met parkflywash Eindhoven!

2022年10月26日

Intimiderend personeel

Intimiderend personeel. Personeel spreekt elkaar tegen. Maken misbruik van situatie als vlucht gecanceld wordt. Het is een verdienmodel. Klantenservice niet bereikbaar. Auto was zeer vies bij terugkomst.

2022年10月9日

Trustpilot エクスペリエンス