レビュアーのコメントを見てみましょう
We hadden enorm haast door een geannuleerde vlucht in Dusseldorf toch te halen in Amsterdam. Vanaf de parking zouden wij 1 uur de tijd hebben om bij de gate te komen. De vriendelijke jongeman heeft... もっと見る
企業が回答しました
Het brengen en ophalen van de auto verliep zeer vlot. De medewerkers waren erg vriendelijk, aardig en beleefd. Alles was netjes geregeld en we zijn zeer tevreden over de service.
企業が回答しました
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Parkmundo is Oplichting
Parkmundo is Oplichting. De afspraak voor Parkeren auto komen ze niet na.
Je hebt dan we al betaald en ben je geld kwijt!!
Dus wees gewaarschuwd.
Doe géén zaken met Parkmundo

Parkmundo からの回答
zeer gemakelijk en vlot kunnen boeken
Gemakkelijk te reserveren
Geboekt 23-9-26
Ik heb 22-9-2026 geboekt voor 13 januari tot en met 20 januari 2027, boeken ging zeer gemakkelijk. afgelopen jaar van 21-1-26 t/m 28-1-2026 ook gebruik hiervan gemaakt en is prima bevallen dus we rekenen in2027 hier ook weer op met een goede shuttel verbinding.
Hogerhand goed geregeld, bij de terugreis was het minder
Ze gaven netjes op de ochtend zelf door dat de parkeerplaats was veranderd, buiten hun schuld om. Bericht gehad via whatsapp. Op de parkeerplaats best wel een tijdje moeten wachten. Op de terugweg gebeld nadat we de controle doorwaren. Kregen precies te horen waar we het busje konden verwachten. Eindelijk een grijs busje. De chauffeur vertelde ons dat hij niet ons moest ophalen. Na een halfuur wachten gebeld en bleek de aangesproken chauffeur toch op ons aan het was. Dus eindelijk naar de parkeerplaats. Onderweg ziet de chauffeur een andete bus. Ze stoppen beiden. Er komt iemand uit de andete bus en beginnen op het gemak een gesprek met elkaar. Was een beetje jammer. Als je weer naar huis moet, willen we dat zo snel mogelijk

Pessima esperienza con PARKMUNDO
Pessima esperienza con PARKMUNDO, servizio inaccettabile. Ho pagato una prenotazione per un parking su Fiumicino, ma al mio arrivo non risultava alcuna prenotazione effettuata da PARKMUNDO. Costretta a pagare un altro parcheggio all’ultimo momento, rischiando anche di perdere il volo. Il gestore mi ha riferito che aveva cessato ogni rapporto per inaffidabilità con PARKMUNDO già da aprile 2026. Nonostante ciò, il parcheggio risultava ancora prenotabile sulla piattaforma Parkmundo. Chiesto e ottenuto il rimborso integrale. Mai più!

Duidelijkheid keuze in Parkeren
Ik heb wel even moeten zoeken wat nu de juiste instantie is, die op mijn auto past terwijl ik afwezig ben.

Parkmundo からの回答
Matige communicatie en er is met de auto gereden (>50km)
Matige communicatie. Regelmatig voicemail, maar bellen op zich wel terug. Slecht Engels, zeker de chauffeur(s).
De chauffeur is niet als chauffeur/medewerker van ParkOase herkenbaar. Je hebt dus geen idee aan wie je je auto meegeeft 😬
Wachttijden vielen op zich mee. Heen: 20 minuten. Terug: 15minuten.
Wat mij het meest irriteert is dat er met mijn auto is gereden. Meer dan 50km op de teller erbij🤔.
Beveiligingscamera van mijn auto heeft zo het een en ander vastgelegd. Ook is er aan de instellingen van mijn navigatiesysteem en radio geknoeid.
Beetje rommelig allemaal. Volgende keer parkeer ik weer zelf.

heel tevreden
heel tevreden met parkly, vierwinden te zaventem. Vriendelijke mensen, goede dienstverlening. Snel gebracht naar luchthaven en terug komen halen.
Makkelijk en overzichtelijk te…
Makkelijk en overzichtelijk te reserveren duidelijk uitgelegd
Redder in Nood.
De vriendelijke jongeman heeft op ons gewacht na een telefoontje vooraf en heeft ons geholpen de vlucht te halen!
nooit eerder zo’n enorm slechte Valet Parking!
"Ik heb nog nooit zo’n enorm slechte ervaring gehad met een parkeerdienst. Voor onze vlucht op 4 september 2026 had ik bij ParkMundo in Düsseldorf een Valet-parking geboekt én betaald. Zelfs op 1 september ontving ik nog een schriftelijke e-mailbevestiging hiervoor. De auto zou op 4-9 worden opgehaald bij de terminal en twee weken later op 18-9 weer netjes worden teruggebracht.Onderweg rond 03:00 AM belden wij het nummer uit de officiële bevestiging. Er werd ons verteld de auto op P2 op plek 24/25 neer te zetten. Eenmaal daar aangekomen belden we opnieuw. De medewerker aan de telefoon weigerde simpelweg onze auto op te halen: 'We komen je auto helemaal niet halen.' Ondanks tweemaal aandringen en het aanbieden van ons reserveringsnummer, werd er weigerachtig gereageerd. De auto stond wel aangemeld in het systeem van P2 op onze naam en kenteken. Op de vraag hoe we de auto op 18 september terug zouden krijgen, werd er laconiek gezegd: 'U krijgt een kaartje waarmee u uit kunt rijden als u mij weer belt.' De man klonk absoluut niet wakker of actief.Gezien de tijdsdruk zijn we noodgedwongen met onze hond richting de gate gegaan. Tot onze verbijstering werden we om 05:50 AM (tien minuten voor het boarden!) gebeld door een woedende medewerker die vroeg waar we bleven en dat ze stonden te wachten. De reden? Ze hadden blijkbaar intern hun telefoonnummers gewijzigd. Er werd mij ten onrechte verweten dat ik een e-mail met een nieuw nummer had moeten lezen — een e-mail die ik NOOIT heb ontvangen. Toen ik aangaf dat ik op het punt stond te boarden, werd de medewerker aan de telefoon bizar kwaad en schreeuwde dat ik het dan zelf maar moest uitzoeken.Dit is geen service, dit is pure contractbreuk, grove nalatigheid en een schandelijke manier van met klanten omgaan. Een vliegreis hoort niet met dit soort extreme, door de parkeerdienst veroorzaakte stress te beginnen. Absoluut NOOIT meer ParkMundo!

Parkmundo からの回答
Zeer ontevreden afzetten auto ging wel…
Zeer ontevreden afzetten auto ging wel goed maar ophalen van me auto hij stuurde 2 verschilllende adressen contact is niet daar respect is ook niet daar van de ene adress naar de andere adres gegaan eerst vroeg tie ook 30 eu extra uiteindelijk niet betaald omdat ik beetje pissig ben geworden hier kom ik nooit meer terug zou het ook niemand aanraden.

Was terplekke snel geregeld
Was terplekke snel geregeld.
Behulpzame vriendelijke mensen

Snel, duidelijk, goede prijs
Snel, duidelijke, ruime mogelijkheden en een goede prijs

Parkmundo からの回答
Slechte service pick up na de vliegreis.
Het terugbellen naar het nummer om je op te komen halen was al verwarrend. Eenmaal aan de telefoon werd er gezegd dat we maximaal 10 minuten hoefden te wachten voor de ophaal service. Eenmaal op het pick up point, stond er een mega groep te wachten. Er kwam een busje aan wat niet de capaciteit had om iedereen mee te nemen. Wij moesten als laatste van de groep met een klein meisje van 3 blijven staan , en zouden volgens de chauffeur z.s.m opgehaald worden. Op de plek was geen toilet aanwezig. Wij hebben 40 minuten moeten wachten tot wij eindelijk weer opgehaald werden door een volgend busje, terwijl de parking plaats maar max 10’minuten van het vliegveld lag... Vinden de service niet voldoende, al helemaal niet omdat de chauffeur zag dat we met een klein kindje stonden. Dit alles was bij de service in veldhoven / transfer naar Eindhoven Airport .

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。