Part Two レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Etter rask levering, fikk jeg dessverre levert en feil vare i ordren min. Men kundeservice ordnet opp i det pÃ¥ et blunk. Meget vennlig og imÞtekommende kundeservice. Ekspertisen var god og profesjonel... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Nettbutikk med i hovedsak godt utvalg, mange gode basis- og hverdagsplagg. En del av klÊrne er designet for hÞye og meget slanke damer, det kunne vÊrt fint med ulike lengder pÃ¥ noen bukser, kanskje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en fodrad kappa för regndagar och efter ett skyfall kom jag hem och kappan torkade pÃ¥ en timme drygt, fantastiskt. Snygg varm men lite dyr som kompenseras av den fina kvalitén. Finns i tvÃ¥ fÀrge... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i KÞbenhavn i 1986. Med rÞdder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidlÞse kollektioner med fokus pÃ¥ komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tÞj, der fÞles lige sÃ¥ godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sÊson efter sÊson. Med omtanke for detaljer, materialer og hÃ¥ndvÊrk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 172ä»¶

レビュヌを曞く

Ett systemfel hos Part Two

Ett systemfel hos Part Two sammarbetspart ledde till att en bestÀllning online blev fyra. Hörde av mig till kundtjÀnst samma dag och fick till svar att det nog skulle gå att avbestÀlla och jag skulle få en bekrÀftelse via mail. Först fyra dagar senare fick jag mailsvar att det tyvÀrr inte gick att avbryta ordnarna och jag fick returnera samtliga. Klarna rÀkningar på 11 000 kr tills returerna gått igenom. Ingen kompensation alls för merarbetet för min del, inte ens 10 % rabatt på det köpet jag gjorde, sen återkoppling och allmÀnt kasst kundomhÀndertagande. Som företag bör man kÀnna att Àven om det blivit fel hos en samarbetspartner som ledde till strulet för kunden så har man ansvar för sin kund i slutÀndan. Mycket skylla ifrån sig och lite service!

2026幎8月14日

Meget fin service

Meget fin service, var udsolgt men fik besked da den kom på lager igen🙏🏻 og så på udsalg !!
Tak🌞
Vh. tove20/

2026幎7月22日

Hej Tove,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du var tilfreds med servicen, og at du fik besked, da varen var tilbage pÃ¥ lager – og endda kunne kÞbe den pÃ¥ udsalg. :)

Med venlig hilsen

5぀星のうち1の評䟡

kjolen jeg bestilte var ikke samme som

kjolen jeg bestilte var ikke samme som tidligere, den var endret i passform og stÞrrelse. veldig skuffende . Da jeg måtte returnere den pga dette så var det komplisert å få gjort retur. frister derfor ikke å handle mer her

2026幎7月27日

Hei Åse,

Tusen takk for tilbakemeldingen din.
Vi beklager at kjolen ikke svarte til forventningene dine, og at både passformen og stÞrrelsen var annerledes enn tidligere. Vi er også lei oss for at returprosessen opplevdes som komplisert.

Team PartTwo

5぀星のうち3の評䟡

Nettbutikk med i hovedsak godt utvalg

Nettbutikk med i hovedsak godt utvalg, mange gode basis- og hverdagsplagg. En del av klÊrne er designet for hÞye og meget slanke damer, det kunne vÊrt fint med ulike lengder på noen bukser, kanskje også mer kne-lange kjoler og kåper. Det er etter hvert begynt å komme strikk i livet på flere bukser/skjÞrt, som er bra, da vi damer ikke kommer med én fasong.

Retur-ordningen er svÊrt tungvinn, man må selv printe etikett, og retur-behandlingen tar ofte flere uker, har opplevd inntil 4 uker, mange ganger.

2026幎7月24日

Hei Lisbeth,

Tusen takk for den grundige tilbakemeldingen din.
Det gleder oss å hÞre at du setter pris på utvalget og våre basisplagg, og vi takker også for dine gode innspill om passform og flere lengdealternativer.
Samtidig beklager vi at returprosessen har opplevdes som tungvint og at behandlingstiden har vÊrt lengre enn forventet.

Bra kvalité och figursydda klÀder

Bra kvalité och figursydda klÀder

2026幎7月20日

Hej Masoumeh,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du uppskattar den fina kvaliteten och den figursydda passformen på våra klÀder.

VÀnliga hÀlsningar
PartTwo Team

Snelle levering

Snelle levering, prachtige jurk! Helaas valt deze groot dus een nieuwe jurk besteld in een maat kleiner

2026幎7月20日

Beste Rian,

Bedankt voor je fijne review!
Wat leuk om te horen dat je blij bent met de prachtige jurk en de snelle levering. We hopen dat de kleinere maat perfect zal passen. Veel plezier met je nieuwe jurk!

Met vriendelijke groet
Team PartTwo

5぀星のうち5の評䟡

Part Two er et bra merke både når det

Part Two er et bra merke både når det gjelder design og kvalitet.

2026幎7月15日

Hei Britt,

Tusen takk for den fine anmeldelsen!
Det gleder oss å hÞre at du setter pris på både designet og kvaliteten hos Part Two.

5぀星のうち5の評䟡

Some really beautiful maxi dresses

Some really beautiful maxi dresses. They fit very well although I found it's best to order a size or two up. Quick delivery and easy to return. Excellent service.

2026幎7月5日

Dear Lesley,

Thank you so much for your lovely review!
We're delighted to hear that you love the maxi dresses and found them to fit well. It's also great to know you were happy with the quick delivery, easy returns, and excellent service.

Kind regards,

Ich habe zwei T-Shirts vor zwei Jahren

Ich habe zwei T-Shirts vor zwei Jahren gekauft. Jedes 39.-Euro teuer.
Ca max. 20x gewaschen (mit Ariel) und jetzt lösen sie regelrecht auf, es entstehen DÌnne Stellen die zu Löchetn werden und die BÌndchen am Hals ( an der Stoffkante ziehen diverse FÀden) also nicht die NÀhte, der Stoff löst sich auf!!!

2026幎7月11日

Guten Tag Birgit,

vielen Dank fÃŒr Ihr Feedback.
Es tut uns leid zu hören, dass Sie nach einiger Zeit mit der QualitÀt Ihrer T-Shirts nicht mehr zufrieden sind. Wir verstehen, wie enttÀuschend das ist, und danken Ihnen, dass Sie Ihre Erfahrung mit uns geteilt haben.

Ich empfehle Ihnen, in das GeschÀft zu gehen, in dem Sie die Shirts gekauft haben, und dort Ihre Beschwerde vorzubringen. Bitte bringen Sie den Kassenbon mit.

Mit freundlichen GrÌßen
Team Part Two