Part Two レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Etter rask levering, fikk jeg dessverre levert en feil vare i ordren min. Men kundeservice ordnet opp i det pÃ¥ et blunk. Meget vennlig og imÞtekommende kundeservice. Ekspertisen var god og profesjonel... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Nettbutikk med i hovedsak godt utvalg, mange gode basis- og hverdagsplagg. En del av klÊrne er designet for hÞye og meget slanke damer, det kunne vÊrt fint med ulike lengder pÃ¥ noen bukser, kanskje... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Köpte en fodrad kappa för regndagar och efter ett skyfall kom jag hem och kappan torkade pÃ¥ en timme drygt, fantastiskt. Snygg varm men lite dyr som kompenseras av den fina kvalitén. Finns i tvÃ¥ fÀrge... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i KÞbenhavn i 1986. Med rÞdder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidlÞse kollektioner med fokus pÃ¥ komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tÞj, der fÞles lige sÃ¥ godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sÊson efter sÊson. Med omtanke for detaljer, materialer og hÃ¥ndvÊrk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.

• Danneskiold-SamsÞes Allé 55, 1434, KÞbenhavn, デンマヌク

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 172ä»¶

レビュヌを曞く

Fint plagg

Fint plagg. Fotoet på nettsiden ga korrekt bilde og forventning. Rask levering.

2026幎6月1日

Hei Kristina,

Tusen takk for din anmeldelse!
Det gleder oss å hÞre at plagget levde opp til forventningene, at bildene på nettsiden ga et godt inntrykk, og at leveringen var rask.

5぀星のうち3の評䟡

KjÞpe to bluser/skjorter i str 40.

KjÞpe to bluser/skjorter i str 40.
De var veldig store i stÞrrelsen og stoffet var litt tynt, men sånn er det når man handler på nett og ikke i butikk.

2026幎6月2日

Hei Camilla,

Tusen takk for din anmeldelse!
Vi beklager at stÞrrelsen ikke var som forventet, og at stoffet opplevdes tynnere enn Þnsket. Men ja, det kan noen ganger vÊre vanskelig å vurdere når man ikke har hatt klÊrne i hendene.

SÃ¥ snygga byxor

SÃ¥ snygga byxor

2026幎5月29日

Hej Madelene,

Stort tack för din recension!
Vad roligt att höra att du tycker att byxorna Àr så snygga.

5぀星のうち5の評䟡

I am thrilled I was able to replace the

I am thrilled I was able to replace the original cardigan which I bought and had lost. I love it. The quality is excellent and very good value for the money.

2026幎5月29日

Dear Pamela,

Thank you so much for your wonderful review!
We’re delighted to hear that you were able to replace your original cardigan and that you love it just as much. It’s great to know that you’re happy with the quality and value for money. Enjoy your cardigan :D

Flot kjole

Flot kjole - passer perfekt.

2026幎5月19日

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at kjolen passer perfekt, og at du er glad for den.

5぀星のうち1の評䟡

Do not use or trust this organisation

Do not use or trust this organisation, they are scammers. There is definitely nothing easy about their returns process, it is a con and deliberately designed to avoid providing a refund.

2026幎5月19日

Dear Janet,

Thank you for your feedback.
We’re very sorry to hear that you feel disappointed with your experience and the return process. We understand how frustrating this situation must feel, and we regret that the process did not meet your expectations.

5぀星のうち5の評䟡

Alt var let ved bestillingen.

Alt var let ved bestillingen.
DesvÊrre passede stÞrrelsen ikke. Den var for stor. Sende varen retur.

2026幎5月15日

Hej Else,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at bestillingen var nem. Vi beklager, at stÞrrelsen ikke passede denne gang, men håber at returprocessen forlÞb nemt og problemfrit.

Snygg och skön jacka

Snygg och skön jacka! Snabb leverans!

2026幎5月14日

Hej Anneli,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du Àr nöjd med jackan och att leveransen var snabb. Det glÀder oss mycket :)

5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra kvalité och bra design

Part Two Àr bra företag.Det Àr lÀtt att hitta klÀder som passar.

2026幎5月15日

Hej Anneli,

Stort tack för din recension!
Vad roligt att höra att du tycker att det Àr lÀtt att hitta klÀder som passar hos oss.

VÀnliga hÀlningar

Toppenbra!

KlÀnningen Àr superfin och köpet och leveransen gick smidigt.

2026幎5月9日

Hej Karin,

Stort tack för din fina recension!
Vad roligt att höra att du tycker om klÀnningen och att både köpet och leveransen gick smidigt.

5぀星のうち1の評䟡

I thought your returns policy was

I thought your returns policy was rubbish. I had to pay £15.25 to send it back to you. Neither garment looked nice and it turned out I had to send it to Poland. I hope thats right. I have the receipt so I will be phoning if I dont hear from you in repsect of the refund

2026幎4月25日

Dear Gill,

Thank you for your feedback.
We’re very sorry to hear that your experience with the return process has been disappointing.
It is correct that our warehouse is in Poland, the address is stated on the website under "Shipping and returns", where it is also stated that "returns are at your own risk and expense."

5぀星のうち5の評䟡

Meget glad for min part two jakke er

Meget glad for min part two jakke er fin syet god kvalitet og god pasform
Jeg anbefaler andre at kÞbe hÞr jakke fra part two

2026幎4月16日

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glÊder os meget at hÞre, at du er glad for din Part Two-jakke, og at du er tilfreds med både kvalitet og pasform. Mange tak for din anbefaling.

Felaktig information ang. utlÀmningsstÀlle

BestÀllningen levererades till annan utlÀmningsadress Àn den angivna i orderbekrÀftelsen. Vid telefonsamtal med Part Two angavs som skÀl att den angivna utlÀmningsbutiken inte kunde ta emot fler paket för ”det var fullt”. NÀr jag gick förbi den aktuella butiken var den stÀngd och den sÃ¥g ut att vara helt tom och öde. PÃ¥ en lapp pÃ¥ dörren stod endast öppet lör-sön frÃ¥n och med 24/4.

2026幎5月6日

Hej Carita,

Tack för din feedback.
Vi beklagar verkligen att leveransen inte nådde den leveransplats som angavs i din orderbekrÀftelse och att informationen uppfattades som otydlig. TyvÀrr har vi ingen kontroll över leveransplatsernas öppettider, men vi hoppas att du Àr nöjd med din bestÀllning.

Ein hervorragend geschnittenes Kleid

Ein hervorragend geschnittenes Kleid
Mega bequem
Super QualitÀt

2026幎5月5日

Guten Tag Joanna,

vielen Dank fÃŒr Ihre tolle Bewertung!
Es freut uns sehr zu hören, dass Ihnen das Kleid so gut gefÀllt und Sie mit Passform, Komfort und QualitÀt zufrieden sind.

Mit freundlichen GrÌßen

Flott skjorte

2026幎4月28日

Hei Linda,

Tusen takk for din anmeldelse!
Så hyggelig å hÞre at du er fornÞyd med skjorten. Det setter vi stor pris på :)

5぀星のうち5の評䟡

Nemt at handle og alt ok.

Nemt at handle og alt ok.

2026幎4月23日

Hej Birte,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at det var nemt at handle, og at alt levede op til dine forventninger.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。