Part Two レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Etter rask levering, fikk jeg dessverre levert en feil vare i ordren min. Men kundeservice ordnet opp i det pÃ¥ et blunk. Meget vennlig og imÞtekommende kundeservice. Ekspertisen var god og profesjonel... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nettbutikk med i hovedsak godt utvalg, mange gode basis- og hverdagsplagg. En del av klÊrne er designet for hÞye og meget slanke damer, det kunne vÊrt fint med ulike lengder pÃ¥ noen bukser, kanskje... もっず芋る

䌁業が回答したした

Köpte en fodrad kappa för regndagar och efter ett skyfall kom jag hem och kappan torkade pÃ¥ en timme drygt, fantastiskt. Snygg varm men lite dyr som kompenseras av den fina kvalitén. Finns i tvÃ¥ fÀrge... もっず芋る

䌁業情報

1. 婊人服店

圓該䌁業による蚘述

Velkommen til Part Two – et dansk modebrand grundlagt i KÞbenhavn i 1986. Med rÞdder i den skandinaviske designtradition skaber vi tidlÞse kollektioner med fokus pÃ¥ komfort, kvalitet og pasform. Vi designer tÞj, der fÞles lige sÃ¥ godt, som det ser ud – styles skabt til at blive brugt, elsket og bevaret sÊson efter sÊson. Med omtanke for detaljer, materialer og hÃ¥ndvÊrk skaber vi garderobefavoritter, der holder over tid. Welcome to Part Two – a Danish fashion brand founded in Copenhagen in 1986. Rooted in Scandinavian design traditions, we create timeless collections with a focus on comfort, quality and fit. We design clothes that feel as good as they look — styles made to be worn, loved and kept season after season. With thoughtful attention to detail, materials and craftsmanship, we create wardrobe favourites made to last over time.

• Danneskiold-SamsÞes Allé 55, 1434, KÞbenhavn, デンマヌク

Snabb leverans och fin klÀnning

2025幎9月30日

Hei Eva

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og det gleder oss å hÞre at du er fornÞyd med både kvaliteten og leveransen.

Team Part Two

Fint fÀrg och perfekt passform

Fint fÀrg och perfekt passform. Snabb leverans

2025幎10月9日

Hei Daissy

Quality dressing

Very quick delivery to the UK and a lovely dress I will be wearing for a long time to come - effortless and cool style

2025幎9月18日

Hi Claire

Thank you so much for your lovely review!
We’re delighted to hear that you’re happy with both the quick delivery and your new dress.

We hope you’ll enjoy it for a long time to come – and thank you for choosing to shop with us.

Best regards,

VÀldigt snygg kjol

VÀldigt snygg kjol, sitter perfekt. Bra material, faller snyggt.

2025幎10月7日

Hej Doriana

Stort tack för din fina recension!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med kjolen – bÃ¥de passformen, materialet och hur den faller.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse och hoppas att du får stor glÀdje av ditt köp.

VÀnliga hÀlsningar,
Team

Tröjan var verkligen vit vilket jag

Tröjan var verkligen vit vilket jag uppskattar Ofta står det vit men så Àr varan natur eller liknande Den Àr också lagom elegant

2025幎10月7日

Hej Ulla

Stort tack för din fina recension! Vi Àr glada att höra att tröjan levde upp till dina förvÀntningar – bÃ¥de nÀr det gÀller fÀrgen och det eleganta uttrycket.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss och hoppas att du får stor glÀdje av ditt köp.

VÀnliga hÀlsningar,
Team Part Two

Det var ment at hente min pakke

Det var ment at hente min pakke, men desvÊrre passede varen ikke så den måtte sendes retur, men det var også nemt.

2025幎10月5日

Hej Elisabeth

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at hÞre, at returneringsprocessen var nem for dig, selvom varen desvÊrre ikke passede denne gang.

Vi håber, du finder noget, der passer perfekt nÊste gang, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Rask levering

Rask levering, nydelig utvalg og en lekker lyseblå kjole til meg 😍

2025幎10月6日

Hei Hege

Helt ok

Helt ok, men ville det vÊre dejligt ikke at modtage en krÞllet klud hvor folderne er svÊre at stryge

2025幎10月5日

Hej Lene

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din feedback med os.

Vi er glade for at hÞre, at din oplevelse overordnet set var okay, men vi beklager, at varen ankom krÞllet – det er selvfÞlgelig ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have.

Vi tager din kommentar til efterretning og sender den videre til vores lagerteam, så vi kan blive endnu bedre til at sikre, at produkterne pakkes pÊnt og ankommer i perfekt stand.

Tak igen for din Êrlige anmeldelse – vi hÃ¥ber at fÃ¥ mulighed for at give dig en endnu bedre oplevelse nÊste gang.

Mottok varen som lovet

2025幎9月29日

Hej Sidsel

Tusind tak for din anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har modtaget varen som lovet.

Vi håber, du bliver glad for dit kÞb og ser frem til at byde dig velkommen igen snart.

Team Part Two

Exactly what I have been looking for

Exactly what I have been looking for - great fall/winter jacket, love the texture, and the fit is absolutely perfect! Fitted without being tight, casual but not boxy and shapeless. Can also be dressed up easily.

2025幎9月25日

Hi, Melissa

Thank you so much for your wonderful review! We’re truly happy to hear that the jacket meets your expectations – both in terms of fit, style, and quality.

We really appreciate you sharing your experience with us and hope you’ll enjoy your new fall/winter jacket for a long time to come.

Best regards,
Team Part Two

Snabbt och bra bemötande o levererat!

Snabbt och bra bemötande o levererat!
Bra utbud!

2025幎9月19日

Hei Britta

Team Part Two

SkjÞrtet var ikke det jeg trodde det

SkjÞrtet var ikke det jeg trodde det skulle vÊre. Fikk varen raskt, men synes det var litt tungvint når jeg skulle sende det tilbake.

2025幎9月15日

Hej Hilde

Tak for din feedback.
Vi er glade for, at leveringen gik hurtigt, men vi er kede af at hÞre, at produktet ikke levede op til dine forventninger, og at returprocessen fÞltes lidt besvÊrlig.
Vi tager dine kommentarer til efterretning og arbejder lÞbende på at gÞre returprocessen så enkel som muligt.

Team Part two

Zum ersten Mal bestellt und top!

Zum ersten Mal bestellt und einen wunderschönen Blazer zu einem tollen, rabattierten Preis erworben. Gerne wieder!

2025幎9月14日

Hallo Kerstin

Vielen Dank fÃŒr Ihre positive Bewertung!
Wir freuen uns sehr, dass Ihnen Ihr Blazer gefÀllt und dass Sie mit unserem Angebot zufrieden sind. Wir freuen uns, Sie bald wieder begrÌßen zu dÃŒrfen!

Freundliche GrÌße,

Bra service av kundtjÀnst

Bra service av kundtjÀnst, enkelt bestÀlla, snabb leverans, dessutom smidigt returnera för byte av storlek.
Så imponerad och nöjd med min bestÀllning.

2025幎9月11日

Hej Maja
Tusind tak for din positive anmeldelse!

Vi er glade for at hÞre, at du har haft en god oplevelse med både kundeservice, bestilling, levering og returprocessen. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med din bestilling.

Mycket nöjd

Snabb leverans, o fina varor. Mkt nöjd!

2025幎9月1日

Hej Mia

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at hÞre, du har vÊret tilfreds med din kÞbs oplevelse.

Team Part Two

Mycket nöjd med kvalité motsvarar mina

Mycket nöjd med kvalité motsvarar mina förvÀntningar. Super snabb leverans goda rutiner för retur.

2025幎9月8日

Hej Lena

Tusind tak for din positive feedback!
Vi er glade for at hÞre, at du er tilfreds med kvaliteten, leveringen og vores returprocesser. Det betyder meget for os at vide, at vores kunder får en god oplevelse.

Team Part Two

Fin jeans med god stretch og riktig

Fin jeans med god stretch og riktig lengde. StÞrrelsen stod til forventningene. Jeg kjÞpte sort stretch jeans med flare, uten lommer i Str 44.

2025幎9月10日

Hej Bente

Tusind tak for din bedÞmmelse, den sÊtter vi stor pris på,

Dejlig at hÞre.
Ønsker dig en god dag.

Med Venlig Hilsen
PartTwo
Inger

Gode produkter og rask levering.

2025幎9月9日

Hej

Tusind tak for din bedÞmmelse, den sÊtter vi stor pris på,

Dejlig at hÞre.
Ønsker dig en god dag.

Med Venlig Hilsen
PartTwo
Inger

Älskar deras byxor men stl Àr inte helt tillförlitlig

Älskar deras byxor men tycker det Àr synd att storleken skiftar, dvs nÀr jag redan har en byxa i en specifik modell som passar bra, förvÀntar jag mig kunna bestÀlla en till likadan byxa i samma storlek. Fick just hem en stl 38 som Àr mindre Àn den stl 38 som jag redan har, vidare Àr den kortare i benen, det skiljer ca 5 cm. Jag behÃ¥ller byxan och hoppas den töjer sig lite pÃ¥ bredden. LÀngre lÀr den inte bli förstÃ¥s.

2025幎7月18日

KÀra Lisbeth,

Tack för din kommentar, vi kommer definitivt att vidarebefordra den till vår designavdelning.

Med vÀnliga hÀlsningar,

Parttwo
Wendy

RÃŒcksendung eine Katastrophe!

Ich kann mich den negativen Bewertungen nur anschliessen. Erstmal machen sie die RÌcksendung so kompliziert wie nur möglich. Dann hat es Wochen gedauert, bis die Nachricht kam, die RÌcksendung sei eingegangen. In dieser Zeit habe ich zwei Mahnungen wegen nicht bezahlter Rechnung bekommen! Nun haben sie die Rechnung auf die MahngebÌhren reduziert, die ich also trotzdem noch zahlen soll! Eine Frechheit!!

2025幎7月2日

Liebe Penny,

wir bedauern sehr, dass Sie mit der Retourenabwicklung nicht zufrieden sind. Da wir kein eigenes Lager in der Schweiz haben, muss die Retoure im Retourenportal registriert werden. Dies ist bedauerlicherweise nicht vermeidbar. Aus dem gleichen Grund dauert die Retourenbearbeitung etwas lÀnger. Melden Sie die Retoure auch immer bei Klarna an, wenn Sie Klarna als Zahlungsmittel verwenden, damit die Zahlungsfrist verlÀngert wird. Bei Fragen und Problemen hilft unser Kundenservice immer gerne.

Ihr Team von Part Two