ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Waarom kiezen voor Perfect Health? Bij Perfect Health draait alles om een totaalaanpak van gezondheid. Wij combineren wetenschappelijk onderbouwde supplementen, persoonlijk advies en geavanceerde Health Checks om u een compleet beeld van uw gezondheid te geven. Wat ons uniek maakt: Wetenschappelijke basis: Al onze supplementen en Health Checks zijn ontwikkeld op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Persoonlijk advies: U krijgt altijd begeleiding en advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Breed assortiment: Van vitamines en probiotica tot gerichte Health Checks, alles om uw gezondheid optimaal te ondersteunen. Convenience en kwaliteit: Eenvoudig online bestellen, betrouwbare levering en een hoogwaardige kwaliteitsstandaard. Perfect Health biedt u de tools en kennis om gezonde keuzes te maken die écht bij u passen. Ontdek meer op www.perfecthealth.nl
é£çµ¡å
Burgemeester Haspelslaan 15, 1181 NB, Amstelveen, ãªã©ã³ã
- 020 280 9200
- info@perfecthealth.nl
- perfecthealth.nl
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kwaliteit, service en uitstraling
Kwaliteit, service en een mooie uitstraling voor iedereen.
Kwaliteisproducten
Ik ben onder de indruk van de kwaliteit van de producten van Perfect Health.
Echt héél iets anders dan wat je bij de supermarkten/drogisterijen in de schappen ziet staan !
Inmiddels slik ik de supplementen nuâŠ
Inmiddels slik ik de supplementen nu ruim een half jaar. Destijds op advies na een bloedonderzoek, bij perfect lab, aangeschaft en nu voel ik duidelijk verschil in mijn energie en mijn weerstand is veel beter geworden.
Goede supplementen en service .
Goede supplementen en service .
Al jaren klant !
Goede service.
Goede producten en service, snelle levering.
Fantastisch bedrijf
Fantastisch bedrijf! Helpt mij echt en snelle service
Snelle levering van kwalitatief goedeâŠ
Snelle levering van kwalitatief goede producten
Keurig advies
Keurig advies. Snel geholpen. Spullen waar je echt iets aan hebt
Ik gebruik nu al enkele jarenâŠ
Ik gebruik nu al enkele jaren supplementen van Perfect Health en ben tot nu toe erg tevreden. De kwaliteit van hun producten is duidelijk merkbaar: zo zuiver mogelijk zonder onnodige toevoegingen. Vooral de omega-3, Q10 en curcuma supplementen voelen als een waardevolle aanvulling.
Wat ik ook erg waardeer is de klantenservice. Toen ik vragen had over dosering en combinaties van supplementen, kreeg ik snel en deskundig antwoord. De levering was bovendien telkens snel en goed verpakt.
Over het algemeen straalt Perfect Health vertrouwen, kwaliteit en klantgerichtheid uit. Zeker een aanrader voor wie bewust met gezondheid en supplementen omgaat.
De combinatie van supplementen enâŠ
De combinatie van supplementen en Health Checks is top! Omdat ik heel graag wilde weten of mijn lichaam tekorten kende heb de Health Check gedaan. Vervolgens heb ik een prettig gesprek en goed advies gekregen over het gebruik van supplementen. â€ïž
Advies gekregen op basis van mijnâŠ
Advies gekregen op basis van mijn bloedbeeld, supplementen besteld en enkele maanden daarop weer mijn bloed laten testen. Ik was sceptisch, maar mijn bloedwaarden heb ik daadwerkelijk weten te verbeteren! Ik ben om en inmiddels vaste klant bij dit bedrijf. Klantenservice is goed bereikbaar en heeft mijn vragen altijd vriendelijk weten te beantwoorden.
Erg goede en vlotte service
Erg goede en vlotte service, en perfecte supplementen adviezen. Mijn vrouw en ik voelen ons een stuk energieker en gaan zeker door hiermee! Chapeau
Kan niet anders zeggen dan goedeâŠ
Kan niet anders zeggen dan goede kwaliteit producten en tijdige levering. Ook toen een zending niet was aangekomen belde ik met de klantenservice die me snel en adequaat hielp
Goede service! Top producten. Bestel altijd al supplementen maar deze worden goed opgenomen! Voor mij niet anders
ze maken zelf contracten zonder uwâŠ
ze maken zelf contracten zonder uw medeweten. Als je ze één keer koopt, duurt het lang. Na het eerste probleem ermee wil ik er niets meer mee te maken hebben. Maar ze zeggen dat je opnieuw een contract met hen hebt getekend. Ze sturen de goederen opnieuw en nemen het geld aan.
Ze geven het geld pas na een maand terug. En ik moet altijd betalen om het product naar hen terug te sturen
Wat moet ik doen? Dus sturen ze hun spullen en nemen mijn geld af. Ze beantwoorden mijn brieven niet. Ik bel ze maar het heeft geen zin, ze sturen nog steeds.
Eigenlijk gaat alles mis bij dit bedrijf...
Eigenlijk gaat alles mis bij dit bedrijf. Mijn betaling raakt zoek, dan wordt de order niet doorgegeven, dan kan men het verzendadres niet vinden. Ik heb meerdere keren geprobeerd een abonnement aan te schaffen bij dit bedrijf, maar steeds gaat het weer fout. Nu ook weer ontvang ik niets... er zal wel weer ergens niet fout gegaan zijn. Ik geef het op en ga op zoek naar een alternatief. Ik kan dit bedrijf dus niet aanraden. De "Health" is misschien "Perfect" de service beslist niet.
Goede ervaring
Goede ervaring! Supplement kwamen keurig op tijd binnen.
Hoge kwaliteit supplementen en oog voor jou
Hele fijne organisatie en ook nog eens bereikbaar. Ze kijken echt naar je health status en bieden de juiste ondersteuning door health checks uit te voeren en daarbij de juiste suppletie te adviseren. Niet zomaar supplementen aanbieden dus, maar puur op basis van wat je lichaam echt kan gebruiken.
automatische incassoâs kloppen niet
Bij de automatische incasso schrijven ze bedragen dubbel af. Gelukkig kon ik het 2x zelf terugboeken. Geen excuses en geen verklaring van hun kant. Ik denk dat daar iemand zit die niet deugt. Het ging jaren goed maar nu gebeuren er rare dingen. Heb abonnement opgezegd ( toen werd er meteen weer â¬229 afgeschreven zonder dat er iets geleverd was). Klopt helemaal niet!
Website werkt niet goed
Website werkt niet goed. Korting code krijgen werkt niet. Bestellingen doen werkt niet. Bevestiging krijgen werkt niet.
Hulp telefoon werkte eerst wel en daarna de rest van de dag niet (in gesprek). Kortom pijnhoop.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ