レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

De combinatie van supplementen en Health Checks is top! Omdat ik heel graag wilde weten of mijn lichaam tekorten kende heb de Health Check gedaan. Vervolgens heb ik een prettig gesprek en goed advies... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Inmiddels slik ik de supplementen nu ruim een half jaar. Destijds op advies na een bloedonderzoek, bij perfect lab, aangeschaft en nu voel ik duidelijk verschil in mijn energie en mijn weerstand is v... もっず芋る

䌁業情報

1. ビタミン・サプリメント専門店
  2. フィットネスず栄逊のサヌビス

圓該䌁業による蚘述

Waarom kiezen voor Perfect Health? Bij Perfect Health draait alles om een totaalaanpak van gezondheid. Wij combineren wetenschappelijk onderbouwde supplementen, persoonlijk advies en geavanceerde Health Checks om u een compleet beeld van uw gezondheid te geven. Wat ons uniek maakt: Wetenschappelijke basis: Al onze supplementen en Health Checks zijn ontwikkeld op basis van recente wetenschappelijke inzichten. Persoonlijk advies: U krijgt altijd begeleiding en advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie. Breed assortiment: Van vitamines en probiotica tot gerichte Health Checks, alles om uw gezondheid optimaal te ondersteunen. Convenience en kwaliteit: Eenvoudig online bestellen, betrouwbare levering en een hoogwaardige kwaliteitsstandaard. Perfect Health biedt u de tools en kennis om gezonde keuzes te maken die écht bij u passen. Ontdek meer op www.perfecthealth.nl

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Ik gebruik nu al enkele jaren

Ik gebruik nu al enkele jaren supplementen van Perfect Health en ben tot nu toe erg tevreden. De kwaliteit van hun producten is duidelijk merkbaar: zo zuiver mogelijk zonder onnodige toevoegingen. Vooral de omega-3, Q10 en curcuma supplementen voelen als een waardevolle aanvulling.

Wat ik ook erg waardeer is de klantenservice. Toen ik vragen had over dosering en combinaties van supplementen, kreeg ik snel en deskundig antwoord. De levering was bovendien telkens snel en goed verpakt.

Over het algemeen straalt Perfect Health vertrouwen, kwaliteit en klantgerichtheid uit. Zeker een aanrader voor wie bewust met gezondheid en supplementen omgaat.

2025幎5月19日
5぀星のうち5の評䟡

Advies gekregen op basis van mijn

Advies gekregen op basis van mijn bloedbeeld, supplementen besteld en enkele maanden daarop weer mijn bloed laten testen. Ik was sceptisch, maar mijn bloedwaarden heb ik daadwerkelijk weten te verbeteren! Ik ben om en inmiddels vaste klant bij dit bedrijf. Klantenservice is goed bereikbaar en heeft mijn vragen altijd vriendelijk weten te beantwoorden.

2025幎1月10日
5぀星のうち1の評䟡

ze maken zelf contracten zonder uw

ze maken zelf contracten zonder uw medeweten. Als je ze één keer koopt, duurt het lang. Na het eerste probleem ermee wil ik er niets meer mee te maken hebben. Maar ze zeggen dat je opnieuw een contract met hen hebt getekend. Ze sturen de goederen opnieuw en nemen het geld aan.
Ze geven het geld pas na een maand terug. En ik moet altijd betalen om het product naar hen terug te sturen
Wat moet ik doen? Dus sturen ze hun spullen en nemen mijn geld af. Ze beantwoorden mijn brieven niet. Ik bel ze maar het heeft geen zin, ze sturen nog steeds.

2025幎1月23日
5぀星のうち1の評䟡

Eigenlijk gaat alles mis bij dit bedrijf...

Eigenlijk gaat alles mis bij dit bedrijf. Mijn betaling raakt zoek, dan wordt de order niet doorgegeven, dan kan men het verzendadres niet vinden. Ik heb meerdere keren geprobeerd een abonnement aan te schaffen bij dit bedrijf, maar steeds gaat het weer fout. Nu ook weer ontvang ik niets... er zal wel weer ergens niet fout gegaan zijn. Ik geef het op en ga op zoek naar een alternatief. Ik kan dit bedrijf dus niet aanraden. De "Health" is misschien "Perfect" de service beslist niet.

2024幎11月26日

automatische incasso’s kloppen niet

Bij de automatische incasso schrijven ze bedragen dubbel af. Gelukkig kon ik het 2x zelf terugboeken. Geen excuses en geen verklaring van hun kant. Ik denk dat daar iemand zit die niet deugt. Het ging jaren goed maar nu gebeuren er rare dingen. Heb abonnement opgezegd ( toen werd er meteen weer €229 afgeschreven zonder dat er iets geleverd was). Klopt helemaal niet!

2024幎6月12日

Website werkt niet goed

Website werkt niet goed. Korting code krijgen werkt niet. Bestellingen doen werkt niet. Bevestiging krijgen werkt niet.
Hulp telefoon werkte eerst wel en daarna de rest van de dag niet (in gesprek). Kortom pijnhoop.

2024幎4月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス