Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS  レビュヌ 98

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god oplevelse 👍 Jeg har fÃ¥et lavet enkelt eyeliner og powderbrows efter flere Ã¥rs overvejelser. Jeg havde lÊst godt om Permanet Make up Danmark og Svetlana og jeg er meget tilfreds. Svetlana e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har benyttet Camilla lige fra hun startede i ca. 2005/2006 og senere som selvstÊndig i SolrÞd. Jeg har fÃ¥et lavet Þvre/nedre eyeliner samt bryn gennem alle Ã¥rene og til nu. Camilla er fabelagtig... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg har fÃ¥et lavet bryn hos Permanent Makeup Danmark i 10 Ã¥r, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Hver eneste gang bliver jeg mÞdt af professionalisme, omhu og en utrolig prÊcision i arbejdet. Mi... もっず芋る

䌁業が回答したした

Camilla har lavet bryn pÃ¥ mig, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. De er sÃ¥ flotte og naturlige og gÞr bare mine Þjne smukkere. Jeg var Ã¥r om at tage beslutningen fordi jeg var bekymret for, om de v... もっず芋る

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Vi laver alle former for permanent makeup, medicinske tatoveringer samt tilbyder master classes. Vi har mere en 17 års erfaring og er altid up to date med de nyeste teknikker.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

98件のレビュヌ

Super god oplevelse 👍

Super god oplevelse 👍
Jeg har fÃ¥et lavet enkelt eyeliner og powderbrows efter flere Ã¥rs overvejelser. Jeg havde lÊst godt om Permanet Make up Danmark og Svetlana og jeg er meget tilfreds. Svetlana er super dygtig og professionel 👍

2026幎4月16日

KÊre Heidi,
1.000 tak for din fine anmeldelse.
Det sÊtter vi meget stor pris på.

Enormt kompetente og venlige

Enormt kompetente og venlige medarbejdere. Svetlana er isÊr fantastisk dygtig. Jeg har fÞlt mig i meget trygge hÊnder hver gang jeg er blevet behandlet her.

2025幎7月21日

Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS からの回答

KÊre Carina, 1.000 tak fordi du deler din oplevelse. Det sÊtter vi stor pris på. Rigtig god påske. BH. Tina

Jeg har fÃ¥et lavet PMU pÃ¥ lÊber af

Jeg har fået lavet PMU på lÊber af Svetlana 3 gange og er altid tilfreds. Hun er super professionel og omhyggelig. Klinikken er pÊn og ren og man bliver taget godt imod

2026幎3月30日

KÊre Nette,

Flotte lÊber

Professionelle og man fÞler sig tryg i gode hÊnder!
Flot resultat🀗

2026幎3月1日

Permanent Makeup Danmark & Medical Tattoo ApS からの回答

KÊre Susanne, Tak fordi du deler din oplevelse. Vi glÊder os til at se dig igen. KH. Camilla

Camilla er vildt dygtig.

Camilla har lavet bryn på mig, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. De er så flotte og naturlige og gÞr bare mine Þjne smukkere. Jeg var år om at tage beslutningen fordi jeg var bekymret for, om de ville se kunstige ud, blive for mÞrke eller ikke klÊde mig, men alt det er glemt - de er bare helt perfekte. Camilla er også virkelig sÞd og så hyggelig at snakke med. Anbefaler på det varmeste.

2026幎2月6日

KÊre Eva, Mange tak for dine sÞde ord. Det betyder meget for mig. KH. Camilla

Varm anbefaling

Jeg har fået lavet bryn hos Camilla i flere år efterhånden, og jeg er altid mere end tilfreds med resultatet. Hun er virkelig dygtig til at rådgive om farve, brynene bliver altid helt perfekte, og de holder lÊnge. Jeg bliver ofte spurgt, hvor jeg får lavet mine bryn, og Camilla får mine varmeste anbefalinger.

2025幎4月7日

KÊre Eva,

jeg har vÊret hos Svetlana i SolrÞd og

jeg har vÊret hos Svetlana i SolrÞd og jeg kommer Helt sikkert igen:-)anbefaler hende til alt og alle hun er utrolig sÞd og imÞdekommende også når man er lidt usikker om hvad og hvor meget man Þnsker.
glÊder mig til nÊste besÞg.

2025幎9月9日

Hej Joan,
BH. Tina

Meget tilfreds – smukt og naturligt resultat

Jeg kan varmt anbefale Permanent makeup v/Camilla Hemmingsen. Jeg har fået lavet både bryn, lÊber og eyeliner hos Camilla, og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet, som virkelig er flot og naturligt. Camilla er yderst professionel og grundig med stor fokus på detaljerne. Der bliver lyttet til mine Þnsker samtidig med, at der bliver taget god tid til at sikre, at farve, form og stil passer perfekt til mig og mit ansigt. Derfor fÞler jeg mig altid tryg hele vejen igennem. Klinikken er ren, rolig og behagelig med en smuk indretning, og hele oplevelsen er bare i topklasse hver gang. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Permanent makeup v/Camilla Hemmingsen.

2025幎6月6日

KÊre Lene,

Camilla er SÅ dygtig

Jeg er kommet hos Camilla i mange år, og ingen andre end hende får lov at rÞre mig med en tatoveringsnål hånden:-).
Klog af skade, og vil hellere vente flere måneder end benytte en anden behandler end hende - Hun er SÅ dygtigt.

Kh Lotte

2026幎2月6日

Hej Lotte,

Det allerbedste sted

Jeg får opfyldning af mine bryn 1 gang om året hos Cilla. Hun er den sÞdeste kosmetiker man kan gå hos. Jeg startede hos Camilla for ca 13-14 år siden. DesvÊrre stoppede hun i Glostrup så vores veje skiltes i nogle år, da hendes klinik lå for langt vÊk. Men til min store glÊde åbnede hun på Frederiksberg, hvor jeg bliver behandlet af Cilla. Hun er sÞd, professionel og der er en behagelig stemning i klinikken. Jeg vil på det varmeste anbefale klinikken for man får den allerbedste behandling.

2025幎11月12日

KÊre Maj-Britt,
BH. Camilla

Jeg har benyttet Camilla lige fra hun

Jeg har fået lavet Þvre/nedre eyeliner samt bryn gennem alle årene og til nu. Camilla er fabelagtig dygtig og hun har en stor forståelse for hvorledes resultatet skal se ud. Jeg er årgang 1955 så også vigtigt at resultatet skal fÞlge ens alder gennem årene. Utrolig sÞd personlighed og man er i trygge hÊnder. Kan varmt anbefales og jeg vil fortsat benytte Camilla.

2026幎2月10日

KÊre Lisbeth,
BH. Camilla

De smukkeste bryn og den bedste oplevelse!

Jeg har i flere Ã¥r nu, fÃ¥et lavet de mest fantastiske bryn hos Camilla hos Permanent Makeup Danmark, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds. Alt ved denne forretning udstrÃ¥ler professionalisme — lige fra den fÞrste kontakt til den sidste opfÞlgning.
Jeg var meget nervÞs, da jeg endelig besluttede mig for at få lavet mine bryn, men jeg blev taget imod med så meget ro, varme og faglig tryghed, at nervÞsiteten hurtigt forsvandt. Camilla er ikke bare dygtig; hun er omhyggelig, Êrlig og virkelig god til at forklare processen, så man fÞler sig helt i gode hÊnder.
De allervarmeste anbefalinger herfra. Hvis du overvejer permanent makeup, så er dette stedet.

2026幎1月16日

Hej Susanna,

Perfektion

Man får altid en professionel behandling, bliver taget i mod med smil og der bliver lyttet og guidet igennem behandlingen også selvom man har vÊret der flere gange!

2025幎2月10日

KÊre Bianca,

Perfekt resultat

Opfyldning efter opfyldning kommer jeg igen hos Camilla og jeg er hver gang yderst tilfreds. Flot arbejde og min varmeste anbefaling.

2026幎1月30日

Hej Celine,

Meget professionel klinik

Jeg har brugt Permanent makeup i flere år og er altid gået meget tilfreds derfra. Meget professionelt personale, som forstår kundens Þnsker.

2025幎10月13日

KÊre Kirsten,

Dygtig og professionel behandling

Dygtig og professionel behandling . Kan kun anbefale firmaet. ❀✔✔✔✔. Bodil.

2025幎2月27日

KÊre Bodil,
BH. Camilla

Den skÞnneste og mest behagelige og

Den skÞnneste og mest behagelige og professionelle oplevelse. Jeg fÞlt mig mÞdt og set fra jeg trÃ¥dte ind af dÞren og resultatet er intet mindre end perfekt og meget detalje orienteret.🀩🀩🀩

2025幎11月26日

Hej Michella,

Grundig og professionel oplevelse

Har fået lavet bryn hos Svetlana og kan varmt anbefale det. Det var så grundig og professionel en behandling, og jeg fÞlte mig helt tryg hele vejen, og jeg er meget glad for det.

2025幎12月26日

KÊre Maiken,

kan virkelig anbefale dette sted

kan virkelig anbefale dette sted
bÃ¥de i SolrÞd og pÃ¥ Frederiksberg er de meget kompetente/dygtige og virkelig en god atmosfÊre - fÞler sig tryg og det er SÅ vigtigt syntes jeg nÃ¥r der skal behandles i mit ansigt - stor ros
bh
Bolette