Per P. Cykler レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Per P. kan nogle tricks med en cykel👏 Der var kÊmpe forskel pÃ¥ komforten fÞr og efter Bikefittet. Jeg kom for et bikefit, men pga den gode vejledning og service, har Per P. cykler fÃ¥et en ny fas... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har lige handlet cykel med Per, kom for at kÞbe en Gravel cykel, Efter at vÊre sendt pÃ¥ en 3 prÞve ture rundt i Snejbjerg, pÃ¥ forskellige cykler, var valget til sidst uundgÃ¥eligt, kom hjem med en Argo... もっず芋る

䌁業が回答したした

Super oplevelse hos Per & Jette. Har kÞbt min drÞmmecykel, en Lapierre Xelius 10.0 racer. Fik den skilt ad, omlakeret hos @jhdesigns og samlet meget omhyggeligt af Kasper pÃ¥ vÊrkstedet med lidt ek... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg bestilte en frempind hos Per P. Cykler fredag morgen og modtog den allerede lÞrdag middag – virkelig imponerende hurtig levering! DesvÊrre var frempinden ridset ved modtagelsen, men da jeg skre... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Mere end 30 års erfaring. Per P. Cykler startede d. 15/1 1994. Per P. Cykler ApS Þnsker at servicere og vejlede deres kunder bedst muligt, både i butikken og på vÊrkstedet. Personalet er lÞbende på uddannelse for hele tiden at sikre sig optimal viden om produkterne. Per P. Cykler er også certificeret Shimano Service Center, hvor butikken lÞbende skal opdateres med kurser og viden. Endvidere tilbyder butikken også cykelopmålinger, der sikrer cyklisten den rette indstilling af cyklen. Per P. Cykler er medlem af Danske Cykelhandlere og er 5-stjernet certificeret cykelforretning.

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

123件のレビュヌ

最近のレビュヌ䟝頌の蚘録はありたせん

この䌁業は最近、顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Sporty damecykel med remtrÊk sendt til Kbh

Fandt efter lang tids sÞgning en sporty damecykel med remtrÊk - endda til meget fornuftig pris hos Per P. Cyklen. Opdagede så, at butikken er i den anden ende af landet, men kontaktede alligevel butikken. Her fik jeg meget fornem service - både fÞr kÞb i form af en rÊkke billeder, under kÞb og efter. Cyklen blev sendt til hovedstaden og kom prÊcis som aftalt og meget godt emballeret. Der blev fulgt op med tilbud om råd til montering - men alt var klar så ingen problemer. Tak for et godt kÞb

2024幎1月5日

KÞb af gravel cykel

KÞbte en lÊkker Cannondale gravel bike hos Per P Cykler.
Super service og kvalitet.
KÞrte hele vejen fra Fyn, men det var det hele vÊrd... nu mangler vi kun lidt bedre cykelvejr 🀞‍♂💪

2023幎12月16日

Alt som det skulle vÊre

Alt som det skulle vÊre. Hurtig levering.

2023幎10月4日

Tak for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

Jeg har oplevet fantastisk service.

Jeg har oplevet fantastisk service og hjÊlpsomhed på vÊrkstedet hos Per. Jeg kom ind med et Enve baghjul, med et defekt leje.
Hjulet havde en anden cykelhandler i 1 1/2 år (!!) forsÞgt at skaffe nyt leje til - uden held.
Per fiksede det hurtigt - og mit hjul er reddet.
Det er ikke fÞrste gang Per lÞser mekaniske problemer med racercykler, som andre cykelmekanikere har meldt pas på.
Jeg kÞrer for fremtiden gerne fra Silkeborg til Snejbjerg for at få top service og hÞj faglighed.

2023幎9月13日

TAK for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

Super god service

Super god service. KÞbte en ny racercykel hos Per, og der var skÞn service hele vejen gennem processen, og han åbnede endda butikken på en ellers lukket sÞndag.

2023幎7月30日

Tak for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

God oplevelse ved kÞb af cykel

​Vi stod overfor at skulle have to nye cykler og efter at have kigget pÃ¥ forskellige modeller faldt valget pÃ¥ en Koga. Der var meget fÃ¥ butikker, der havde dem pÃ¥ lager og ingen havde dem i den rigtige stÞrrelse. Vi skrev derfor til nogle af butikkerne. De fleste svarede meget kortfattet, at den stÞrrelse ville de ikke fÃ¥ hjem. Én undtagelse var Per P, der oplyste, at de godt nok ikke havde bestilt lige den stÞrrelse, men de ville kontakte fabrikken for at hÞre, om det var muligt at fÃ¥ en alligevel. DesvÊrre viste det sig, at der var en meget lang ventetid pÃ¥ omkring et Ã¥r med mindre, der kom en afbestilling.

Efter nogle uger blev vi kontaktet af Per P, der kunne fortÊlle, at fabrikken i lÞbet af nogle uger kunne levere den Þnskede stÞrrelse, hvis vi stadig var interesserede. Det var vi selvfÞlgelig og da de allerede havde den ene cykel på lager i den rigtige stÞrrelse, kunne vi komme og prÞve den. Vi var der over en time, hvor vi grundigt fik demonstreret samt prÞvet den.

I perioden op til at den anden cykel kunne leveres, blev vi flere gange kontaktet af Per P, så vi hele tiden vidste, hvor langt vi var i processen. Efter nogle uger kom den anden cykel som lovet.

Efter kÞbet opstod der nogle problemer med cyklerne, men de blev ordnet med en service, der lå ud over det, man kunne forvente.

Nogle uger efter kÞbet, blev vi kontaktet af Per P, der ville hÞre, hvordan det gik med cyklerne og om vi var tilfredse med dem og om problemerne vi have haft med cyklerne var rettet tilfredsstillende.

Vi kan derfor kun give Per P den varmeste anbefaling og vil uden tvivl handle der igen.

2023幎4月4日

Tak for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

Tak for god service af Per ved kÞb af

Tak for god service af Per ved kÞb af nyt hjulsÊt.
De blev afhentet lÞrdag formiddag, der var lidt tilpasnings udfordringer.
Jeg sendte per en mail over middag ( efter lukketid), fik ret hurtigt svar hvorefter han tilbÞd at afhjÊlpe problemet samme dag. Det er super kundeservice

Mvh Johnny

2023幎5月6日

Tak for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

Jeg skulle se på og evt kÞbe el-cykel

Jeg skulle se på og evt kÞbe el-cykel - og endte med at kÞbe den hos Per P. Vi var der 2 gange, og begge gange fik vi grundig gennemgang og fin faglig vejledning. Vi havde fået anbefalet dette sted af flere hold venner og vores oplevelse lever helt op til forventningen. Stedet er prÊget af professionalisme og godt humÞr.

2023幎4月22日

Hurtig og venlig ekspedition

Ringer en torsdag eftermiddag og får fat i Jette som hurtig guider mig igennem webshoppen og sÞrger for at få sendt min ordre hurtigst muligt. Allerede lÞrdag formiddag modtager jeg pakken.
SÃ¥ alt i alt virkelig hurtig betjening og venligt personale.

2023幎3月23日

Fantastisk personlig service

Helt fantastisk service i forbindelse med fÞrste gangs kÞb af mountain bike.
Vi fÞlte at vi hele vejen fik rigtig god og meget kompetent vejledning.
Jette tog os meget seriÞs fÞrste gang vi kom ind i butikken og vi var ikke meget i tvivl om at det var der vi skulle kÞbe cykler.
Ved afhentning fik vi grundig gennemgang af rengÞring og lÞbende vedligeholdelse.
Vil klart anbefale andre at handle hos Per P 👍

2023幎3月10日

Super god dialog 👍

VCM har gennem mange Ã¥r fÃ¥et klubtÞj leveret via Per P Cykler. TÞjet er super - altid korrekt levering - og en god dialog med Jette. Et dejligt sted at komme 👍👍
Mvh Jonna

2023幎2月23日

Tak for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

God oplevelse - selv ved returnering

Jeg kÞbte en batavus HARLEM E-GO hos Perpcykler, som jeg desvÊrre måtte returnere, da lyden fra den hÞjtydende yamaha motor ikke lige var mig. Under hele kÞbsprocessen har Jette fra Perpcykler holdt mig orienteret, og hun har hjulpet mig med alle spÞrgsmål jeg måtte have, fra tekniske detaljer om motoren til det praktiske omkring returneringen (jeg bor i KBH området). Det blev ikke denne gang, at jeg endte med en cykel fra Perpcykler, men jeg ville ikke tÞve med at kÞbe her fra en anden gang.

2022幎6月14日

Tak for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

har kÞbt 2 elcykler, super rådgivning og de cykler som en drÞm.

2023幎1月16日

Tak for din anmeldelse; det betyder meget for os. Mvh Per P. Cykler

Super god oplevelse at handle med Per P!

Jeg fik en rigtig god oplevelse af at handle med Per P.
Jette jeg handlede med, havde både stor kompetence og var dygtig til at vejlede og guide om cyklens bestykning osv. Hele leverancen var lynhurtig, og gik over al forventning.
Jeg kan derfor varmt anbefale både forretningen og personalet - uden tvivl.
Vh. JÞrgen Steen Jensen

2022幎11月15日

En rigtig god oplevelse!

God og venlig service, klar kommunikation, pÃ¥lidelig og jeg kan varmt anbefale at kÞbe cykel her! 👍

2022幎10月16日

Helt i top

Jeg kÞbte et par gode cykelsko, som var en sÊrlig model jeg ikke kunne finde andre steder. Jeg fik venlig og imÞdekommende betjening samt hurtig forsendelse. Helt perfekt.

2022幎9月5日

Defekt sadelpind på Êldre racercykel

Defekt sadelpind på Êldre racercykel. PrÞvede fem cykelforretninger, som ikke kunne skaffe en ny, heller ikke fra importÞren. Kontaktede Per P, som gerne ville kigge på det. Jeg kÞrte ud til vÊrkstedet og i lÞbet af kort tid lavede Per en konstruktiv Êndring / reparation, så nu kan jeg komme ud på cyklen igen. Det er simpelthen en fornÞjelse se at en dygtig håndvÊrker finder en god lÞsning på mit problem

2022幎9月7日

KÞb af KOGA cykel

Har netop kÞbt en ny KOGA cykel via Per P's hjemmeside. De fulgte op på mit kÞb både via mail som via telefon, så den blev som jeg ville have den. Super service og super levering som aftalt. Kan kun anbefales.

2022幎8月22日