Personal Touch Travel レビュヌ

1,553
TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Wij zijn net terug van onze reis naar Curaçao, niet voor het eerst en toch maken wij heel graag gebruik van de service van Patricia van Oord. Eén vraag aan haar, even schakelen om af te stemmen en... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Afgelopen zomer een prachtige reis gemaakt door Zuid-Afrika! Lara heeft een perfecte mix gemaakt, afgestemd op onze wensen en verrassende activiteiten toegevoegd. De locaties waren stuk voor stuk... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij gingen eiland hoppen in Griekenland. Van Athene naar Paros naar Santorini en Kreta. Vlucht, transfers, ferry en hotels alles was top geregeld. Zelfs nadat wij vertraging hadden heeft Petra no... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Esther Zweers heeft weer een fantastische lokatie voor ons uitgezocht. Sentido Naga Bay in Egypte is een héél mooi en zeer relaxed resort. Kleinschalig, maar juist daarom zo prettig. De kamers waren e... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行代理店
  2. 芳光案内所

圓該䌁業による蚘述

Ben jij op zoek naar het allerbeste reisadvies? Wist jij dat je met één muisklik een afspraak kunt maken met de meest ervaren reisspecialist bij jou in de buurt? En wist je dat deze gewoon bij jou thuis advies komt geven wanneer het jou uitkomt? En ontdek hoeveel meer dimensies jouw droomreis nog kan hebben! Je betaalt bovendien geen cent meer dan bij het reisbureau. Wie wil dit nou niet?

連絡先

(1,553)

過去12か月のレビュヌ数: 234ä»¶

レビュヌを曞く

Rootsreis China

Christine Davids heeft ons uitstekend geholpen met het organiseren van onze onvergetelijke, betekenisvolle en emotionele rootsreis naar China. Wij kwamen op plekken waar nog nooit buitenlanders geweest waren. Zonder Christine hadden we dit nooit voor elkaar gekregen. Alles was perfect geregeld! Zelfs tijdens de reis konden we op haar rekenen. Christine is enorm betrokken, betrouwbaar en deskundig.
Christine heel erg bedankt!!!

2026幎4月17日

Mallorca -Alcudia

Annemarie heeft een leuke reis voor ons geboekt naar Mallorca. Prettige reistijden, auto gehuurd, ingecheckt voor heen- en terugreis. Leuk hotel in omgeving waar veel te doen was.
Communicatie verliep soepel en fijn

2026幎5月16日

Fantastische Cruise gemaakt.

Noortje Hensen is een topper,ze denkt met je mee bij het uitzoeken voor een vakantie,ze ontzorgt je volledig,ze checkt in,print de tickets uit,lost problemen op en is attent.
Wij hebben een geweldige Cruise gedaan op de Middellandse Zee, Barcelona, Valencia, Livorno, Rome en Marseille.
Dank je wel Noortje.
Tot de volgende reis.

2026幎5月1日

Wat een heerlijke reis

Wat een heerlijke reis! Patricia van Oord heeft super goed geluisterd naar onze wensen, kwam met realistische suggesties budget vs bestemming en heeft een heerlijke reis samengesteld voor ons 5-en. Drie dagen Lissabon en aansluitend een relaxte week in de Algarve is het geworden waar wij (2 ouders met onze 3 kinderen van 21,19 en 16) volop van hebben genoten deze meivakantie. Van A tot Z geregeld; vlucht, huurauto en twee super logeeradressen. Volgende reis gaat zeker weer via Patricia!

2026幎4月22日

Petra Neet heeft ons fantastisch

Petra Neet heeft ons fantastisch geholpen met het samenstellen/organiseren van onze cruise (4 personen). Alles was geregeld, zoals afgesproken! Ze nam alle tijd voor ons en regelde alles wat besproken was! Zodat wij zooo genoten hebben van deze fantastische cruise naar de Noorse Fjorden. Het was geweldig!

2026幎5月17日
5぀星のうち5の評䟡

Annemarie heeft een fantastische reis

Annemarie heeft een fantastische reis voor ons samengesteld. Drie weken lang door Andalusië. Ze heeft niet alleen de vlucht en de huurauto geregeld. Maar ook alle hotels. En dit waren zeker geen standaard hotels, maar kleinschalige bijzondere hotelletjes. Bijvoorbeeld een voormalige Hacienda of landhuis, waar je als gast echt persoonlijk gezien werd.

2026幎5月15日
5぀星のうち5の評䟡

Christine Davids uit Nootdorp heeft ons golfweekje onvergetelijk gemaakt.

Christine Davids uit Nootdorp heeft onze reis geregeld. Zelf raakte ik gestressed door de vele opties qua vluchten icm hotels. We wisten ook niet goed wat nu bij ons zou passen. Dan kan je een pakketreis nemen en accepteren dat het dat ook is. Wij waren nu voor minder geld beter af. Christine heeft de beste combinatie gevonden van luxe hotel, golfbanen en sfeer waar wij van houden. En dat na 1 intakegesprek van ca. 1,5 uur.
We kregen daarnaast een lijst van de golfbanen mee met een beoordeling, gemiddelde kosten ed zodat we heel goed wisten waar we wel naar toe wilden en waar niet (zo hebben we de meest prestigieuze banen links laten liggen en heel veel greenfee bespaard, maar vergelijkbare banen gespeeld voor de helft van dat geld).
Echt een hele fijne begeleiding, zeer persoonlijk, zeer prettig en professioneel.

2026幎5月8日

Stedentrip Praag

Dankzij Christine Davids hebben mijn zoon en ik een leuk vader en zoon trip gehad in Praag.
Zij heeft alles top geregeld voor ons,
Dicht in het centrum in een leuk betaalbaar Hotel.
Een volgende trip (naar de Noordkaap) is al geboekt via haar en verwachten hier ook een top verblijf want tot in de puntjes is geregeld!!!!!

2026幎4月19日

Reis Sicilië

We hebben een prachtige, goed verzorgde reis naar Sicilië gemaakt. Dank aan Annemarie van der Helm. Alles was prima door haar geregeld, de huurauto, alle leuke accommodaties. Bedankt voor het ontzorgen Annemarie.

2026幎5月7日
5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben een onvergetelijk marathon reis gehad

Wij hebben een onvergetelijke marathonreis naar Boston geboekt via Mirjam Dijk. Alles was tot in de puntjes geregeld. De vliegtijden waren gunstig en het hotel lag op toplocatie in de stad zodat wij onbezorgd konden genieten van de stad en zonder stress aan onze marathon konden deelnemen.

2026幎4月20日

Onvergetelijke rondreis

Irma Schout van Personal Touch Travel heeft voor ons een mooie, onvergetelijke rondreis door Zuid-Afrika georganiseerd. Het waren drie weken vol met indrukken. Veel dank voor onbezorgd rondreizen door een bijzonder land met vele gezichten.

2026幎5月4日

Familievakantie Estepona

We zijn met kinderen en kleinkinderen een week naar een villa met zwembad in Estepona met vakantie geweest. Aangezien dit wat meer uitzoekwerk betrof dan een standaard vakantie met zijn 2-tjes hebben wij de hulp van Personal Touch Travel ingeroepen. We zijn van A tot Z volledig ontzorgd. De locatie voldeed helemaal aan de verwachtingen hetgeen er toe leidde dat wij met zijn allen van een top vakantie hebben genoten.

2026幎4月30日

Patricia van Oord

Patricia van Oord heeft ons fantastisch geholpen met een gezinsvakantie naar Tenerife.
Patricia gaf niet op en bleef net zolang dingen uitzoeken totdat het compleet was. We kunnen haar van harte aanbevelen!

2026幎4月23日
5぀星のうち5の評䟡

Wilke heeft voor ons een prachtige reis

Wilke heeft voor ons een prachtige reis naar Istanbul uitgezocht, geboekt en ons compleet ontzorgd van A tot Z. Wilke heeft o.b.v. een persoonlijk gesprek een voorstel gedaan hoe we het beste maximaal uit onze stedentrip konden halen. Helemaal top. De reis, de parking, het inchecken, het hotel, de ligging, het ontbijt, de kamer, de tips, alles was tot in de puntjes geregeld. Ook op de terugreis was alles weer uitstekend geregeld. Wilke heeft goed naar ons geluisterd wat we leuk vinden om te doen tijdens een stedentrip en heeft daar een super reis van weten te maken. Een aanrader om het proces van zoeken naar vluchten en hotels uit te besteden. Tevens was de personal travel touch app een aanvulling want alle reisdocumenten waren makkelijk terug te vinden en bij elkaar gezet. Al met al een echte aanrader om op deze manier een reisje te boeken.

2026幎4月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス