Var kund hos Peter Hahn först alla Ã¥r i Tyskland o sen i Sverige. NÀstan mon hela garderob bestÃ¥r av klÀder frÃ¥n Peter Hahn. Bra med betalning, att skicka utan problem tillbaka, lite svart i sista... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jag har handlat hos Peter Hahn i flera Ã¥r, har alltid blivit bra bemött & bra service. KlÀderna fanns i olika prisklasser& upplevde att kvaliteten var bra. En period var det lite besvÀrligt med le... ãã£ãšèŠã
Jag har aldrig upplevt en sÃ¥ dÃ¥lig frakttjÀnst. Mitt paket leker kurragömma och det verkar som om företaget vinner. SpÃ¥rningsinformationen Àr inkonsekvent och förvirrande, vilket gör det omöjligt att... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
BestÀllde varor och betalade med kort i slutet av augusti. Inga varor kom och jag ringde flera samtal till kundtjÀnst, som varje gÃ¥ng lovade att varorna skulle skickas. Inga varor kom dock, och till s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
BestÀll aktuellt dammode enkelt online hos PETER HAHN. Vi erbjuder dig utvalda naturkvaliteter, som finaste SUPIMA®-bomull, exklusiv kashmir, naturligt lin eller skimrande silke. I vÃ¥rt erbjudande som innehÃ¥ller över 250 kÀnda mÀrken finns bÃ¥de vÀlkÀnda designermÀrken som Brax, Bogner eller Lacoste och mÀrken som Fadenmeister Berlin, Looxent eller Fluffy Ears som bara finns hos oss | Ãver 50 Ã¥rs erfarenhet av handel | Medlem i SDH och Trygg e-handel | SÀker och enkel bestÀllning | Fria returer
é£çµ¡å
Kanongatan 157, 254 67, Helsingborg, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 040-13 33 31
- service@peterhahn.se
- peterhahn.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Var kund hos Peter Hahn först alla Ã¥r iâŠ
Var kund hos Peter Hahn först alla år i Tyskland o sen i Sverige.
NÀstan mon hela garderob består av klÀder från Peter Hahn.
Bra med betalning, att skicka utan problem tillbaka, lite svart i sista tiden med leveransen.
Men jag saknat Peter Hahn mycket.
TrÃ¥kigt att ni inte Kommer finnasâŠ
Tråkigt att ni inte Kommer finnas kvar i Sverige. Trots lite strul genom åren, har alltid klÀderna varit till belåtenhet. Klassiskt och vackert mode.
Vet ej varför ni försvinner, sviktande kunderunderlag, kanske....
Mvh Evy Pettersson âšïžð
Jag har handlat hos Peter Hahn i fleraâŠ
Jag har handlat hos Peter Hahn i flera år, har alltid blivit bra bemött & bra service. KlÀderna fanns i olika prisklasser& upplevde att kvaliteten var bra.
En period var det lite besvÀrligt med leveransen, av någon anledning.
Nu nÀr jag skulle göra en bestÀllning fick jag information om att Peter Hahn inte skulle finnas kvar i Sverige, utan att det hade upphört.
TyvÀrr, tycker jag att det Àr vÀldigt tråkigt.
Eva S
Kommer sakna Peter Hahn...
Så tråkigt att Peter Hahn ska upphöra sin försÀljning i Sverige. Har varit nöjd med allt jag köpt av dem. Aldrig några problem. Synd.
Datumet Àr på ett ungefÀr.
Oh sÃ¥ ledsamt underbara klÀder och storâŠ
Oh sÃ¥ ledsamt underbara klÀder och stor sortering pÃ¥ det allra bÀsta ...Blev sÃ¥ ledsen var finns Ni nu ?? Helt vilsen ....Kan inte fatta ..saknar ER VAR HANDLAR JAG NU??? Ni hade ju allt det bÀsta KVALITET SOM SOM MAN ÃNSKADE ..FINNS NI I NÃ
GOT ANNAT LAND ???
FÃ¥r alltid betalningspÃ¥minnelseâŠ
Får alltid betalningspåminnelse gÀllande för sent betalning av leverans.
Har alltid betalat inom 3o dagar enligt faktura, men nÀr betalningspåminnelsen kommer framgår ett annat betalningsdatum. Varför dessa skillnader.
KlÀderna har alltid varit tillfyllest!
BestÀllde pÃ¥ webben mot faktura treâŠ
BestÀllde på webben mot faktura tre varor den 11 februari -24.
Fick sms om att hÀmta paket hos mitt valda schenkerombud och hÀmtade paketet 17 februari.
Allt bestÀllt levererat tillsammans med följesedel, returetikett med instruktioner hur man gör retur. MEN: ingen faktura!
Går in på peterhahn.se som stÀngts ner! Sidan visar endast ett meddelande att PH med omedelbar verkan upphör med verksamheten i Sverige och att de strÀvar efter att behandla alla bestÀllningar korrekt
Telefonen besvaras av tel-svar med samma meddelande. E-posten lÀmnar autosvar att de ska återkomma! Det Àr fyra dagar sedan.

PETER HAHN ããã®åç
Jag har aldrig upplevt en sÃ¥ dÃ¥ligâŠ
Jag har aldrig upplevt en så dålig frakttjÀnst. Mitt paket leker kurragömma och det verkar som om företaget vinner. Spårningsinformationen Àr inkonsekvent och förvirrande, vilket gör det omöjligt att förutse nÀr min bestÀllning kommer att anlÀnda. Om du vÀrdesÀtter snabba leveranser och kundservice ska du hålla dig borta från den hÀr butiken.

okomplicerat
Bilderna på plaggen stÀmmer överens med verkligheten. Info vad gÀller fÀrg, material, snitt, mått, skötsel, storlek Àr tydlig och gör att man undviker felköp. Jag överraskas ofta av att plaggen Àr mera klÀdsamma Àn jag vågat hoppas. I de fall jag sett mig tvungen att returnera beror det på att jag inte varit tillrÀckligt vaksam vad gÀller detaljerna nÀr jag bestÀllt. BestÀlla och returnera sker smidigt och snabbt. Min basgarderob består av dessa skÀl till stor del av produkter från Peter Hahn.

Produkterna Àr ju fina och så Men
Produkterna Àr ju fina och sÃ¥. Men att bestÀlla Àr alldeles för invecklat. Trots att jag bestÀllt flera gÃ¥nger tidigare finns inga uppgifter sparade utan man fÃ¥r börja pÃ¥ nytt varje gÃ¥ng. Personnummer och allt.Onödigt och obehövligt. Spara tidigare anvÀnda uppgifter. Avstod nÀsta frÃ¥n att bestÀlla dÃ¥ jag blev sÃ¥ irriteradð¡
Snygg skjorta!
account debited and package never sent
Following my order on October 2, 2023, the sum of â¬124.65 was debited from my bank account on October 4, 2023. I contacted after-sales service on October 18, 2023, who told me that the package had never been been sent and that the necessary would be done immediately because the situation was abnormal. On October 23, 2023, send an email to confirm the shipment and obtain the tracking number of the shipment. Response obtained on another order in progress... Telephone call on October 30, 2023 to after-sales service who advised me to redo my order (fortunately, I did not follow this advice) and forwarded my reimbursement request to the accounting department...
Sending a new email on November 6, 2023 because still no refund. Response by email from Mrs. Fanny HACK who says to relaunch the accounting department which is behind schedule in its files!
Sending a registered letter with acknowledgment of receipt to PETER HAHN Strasbourg on December 1, 2023 and follow-up by telephone on December 19, 2023 to after-sales service because still no response...
Telephone switchboard which only takes messages... transmits to the accounting department.
I have been a long-time customer of PETER HAHN and I do not understand that with the prestigious brands that you sell, you can have such behavior with your customers. This gives the impression that the health of the company is in dire straits and is detrimental to youâŠ

Omregistrering
Mycket att vÀlja på.
Har flera gånger handlat hos er och Àr registrerad som kund. Kunde dock inte logga in som kund. Skulle tydligen registrera mig på nytt = dåligt.

Har varit storkund tidigare
Har varit storkund tidigare, men pga sjukdom ej kunnat handlat i samma omfattning. Gillar era varor och er hantering.
BestÀllde varor och betalade med kort iâŠ
BestÀllde varor och betalade med kort i slutet av augusti. Inga varor kom och jag ringde flera samtal till kundtjÀnst, som varje gång lovade att varorna skulle skickas. Inga varor kom dock, och till slut bad jag att få pengarna tillbaka. Fick ringa ytterligare en gång, men idag, nÀstan tre månader senare, har pengarna återbetalats. Kommer inte att bestÀlla varor från Peter Hahn igen.

PETER HAHN ããã®åç
VÀgrar ersÀtta returnerade varor pÃ¥âŠ
VÀgrar ersÀtta returnerade varor på annat vis Àn som avdrag på ev. framtida bestÀllning.
SnÀlla, naturligtvis har jag kontaktat er via mail och telefon. Många ggr.
VÀnligen Christina

PETER HAHN ããã®åç
Nöjd med varor jag köper hos PeterâŠ
Nöjd med varor jag köper hos Peter Hahn.
Bra kvalite! Relativt bra priser.
Skulle vara tacksam om varor man köper skickas lite fortare.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ