Peter Lieps Hus レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Alle lige fra kÞkkenchef til tjenere gjorde deres til, at besÞget blev en uforglemmelig oplevelse. Maden var elendig, og serveringen var nÊsten lige sÃ¥ ringe. Jeg glÊder mig allerede til den dag, hvor... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Vi havde bestilt en vildt meny, men det var ikke det vi fik serveret. De havde ingen kÞkkenchef, meget travlt, vi kom faktisk tilbage fordi vi havde en dejlig madoplevelse i 2025. Men 2026 var under... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi holdte vores Bryllupsfest hos Peter Liebs i lokalet Pejsesalen og vi kan kun anbefale det. Helt fra starten da vi rakte ud, blev vores mails besvaret hurtigt og spÞrgsmÃ¥l afklaret ude... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vi har netop afholdt et ekstremt vellykket bryllup inklusive reception hos Peter Lieps i den smukke Havestue med dejlig stor terrasse. BÃ¥de mad, drikke og betjening var i top og vi har vÊret i trygge... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

圓該䌁業による蚘述

Vi inviterer indenfor i lyse og hyggelige lokaler med fokus på godt vÊrtskab og et moderne kÞkken, der afspejler skoven omkring os og havet bare et stenkast herfra. Huset har en mere end 100 år gammel historie som traktÞrsted i kanten af bÞgeskoven. Peter Liep, som lÊgger navn til huset, var skytte og skovfoged i Dyrehaven og den fÞrste til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. I dag har vi opdateret vores rummelige restaurant- og selskabslokaler med respekt for traditionerne på stedet og den unikke beliggenhed. Vi glÊder os til at byde dig velkommen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Peter Liep's House a perfect place for my Birthday

Peter Liep's House in Klampenborg was a perfect experience. The Staff and service was in top. The planing process made the day very succesful. The food- and wines were in top as well. The restaurant with fire in the fireplace in the middle of Dyrehaven was the perfect place to gather all my friends and family (40 people) for my birthday.

2025幎2月8日

Kaffen og kagen m.v

Kaffen, bollen med vesterhavsost, kagen, priserne og akustikken var elendig

2025幎1月19日
Peter Lieps Hus ロゎ

Peter Lieps Hus からの回答

KÊre JÞrn MÞller Nielsen,
Vi er kede af din oplevelse ikke levede op til dine forventning ved dit besÞg i Havestuen. Vi Þnsker selvfÞlgelig at vores HavestuegÊster går derfra. med en god kop kaffe og tilsvarende dejlig bolle og ost, som vi altid serverer med vesterhavsost. Der kan forekomme en del bÞrn weekenden, som skaber et hÞjere lydniveau. For ydereligere tilbagemelding er du velkommen til at skrive til os på info@peterlieps.dk.

5぀星のうち1の評䟡

Råt kÞd i flÊskestegs sandwich

Efter en flot vinter tur på bakken, med blå himmel og sol. Gik min mand og jeg ind på hestebaren/ havestuen og kÞbte 2 flÊskestegs sandwich og pomfritter. Pris 270kr
Vi sad ude, da vi havde vores lille hund med.
Pomfritter kom langtid fÞr vores sandwich. Minimum 10 min. Hvilket betÞd de enten blev kolde eller skulle spises fÞr vores sandwich.
Men ok, der var mange gÊster, jeg var dog undrende, da menuen også kan bestilles med side pomfrit, vi Þnskede bare dele en portion.
Sandwich kom. Ud stak sprÞde svÊr. Dog var jeg undrende over stegen var meget sej og gummi agtig.
Til sidst piller jeg et stykke kÞd og og opdager det er nÊrmest rå kÞd.
Jeg henvender mig i baren og en ung mand siger: ja det kan jeg godt se, tager tallerknen og forsvinder. Kommer tilbage og betjener kunder. Jeg spÞrger ind til min klage og fÃ¥r afvise, han lige nu har travlt og ikke kan gÞre noget. Efter endnu en tid, gÃ¥r jeg ud til deres “ grov “ kÞkken. Retter henvendelse og en ansat for fat pÃ¥ tjeneren, beder ham gÃ¥ over i kÞkkenet.
Han kommer tilbage, siger kokken har fortalt kÞdet ikke var rå🀚
Jeg spÞrger hvor min tallerken blev af, vi havde jo set på stykket sammen.
NÃ¥ det havde han smidt ud?
Fisker stykket op af skraldespanden og siger: det fejler ikke noget. Siger nu: dette er jo flÊsk. NEJ det var kÞd.
En ting er de har helt ung arbejdskraft som ikke kan håndterer en klage/ oplysning. Men kÞkkenet ikke tager min oplysning alvorligt, blev jeg vred over.
FlÊskestegen lignede en steg der. At stegt i friture, da svÊren og sprÞd.
Men betale 270kr og ikke taget alvorlig, ikke få en undskyldning er uhÞrt dårlig opfÞrsel. Og var i den grad med til at give en dårlig oplevelse på en dejlig sÞndag.
Kan kun anbefale at gÊster nÞjes med varme drikke og kage. RÃ¥t svinekÞd kan i vÊrste fald give mave gener. 🀮
Velbekomme

2025幎1月12日
Peter Lieps Hus ロゎ

Peter Lieps Hus からの回答

KÊre Solveig
Vi er kede af, du har haft en skuffende oplevelse i Havestuen.
Vi beklager, at du ikke fÞler, vi har lyttet på dagen. Vores flÊskestegssandwich er tilberedt helt efter forskrifterne, og vi har ikke modtaget andre klager. Så hvad der er sket her, er svÊrt for os at afgÞre, - men vi håber at se dig i skoven en anden gang, og hvis du henvender dig/skriver til booking@peterlieps.dk vil vi sÞrge for at rette op på din oplevelse ved at invitere dig på en ny, lille frokost.
Beste hilsner
Team Havestuen

5぀星のうち5の評䟡

Det bedste jule bord genne tiden

Når man som uddannet kok trÊder ind i en restaurant, er forventningerne naturligvis hÞje. Men denne restaurant formåede virkelig at overraske og imponere på alle fronter!

Lad os starte med snapsen – den bedste hjemme lavet snaps vi nogensinde har smagt! Ja, mÃ¥ske endda bedre end min egen hjemmelavede. Det siger ikke sÃ¥ lidt, nÃ¥r man selv har stÃ¥et i kÞkkenet og eksperimenteret med krydderier og urter.

Maden? Der er simpelthen ikke en finger at sÊtte pÃ¥ den. Hver ret var en fryd for bÃ¥de Þjne og smagslÞg. PrÊsentationen var sÃ¥ flot, at man nÊsten ikke nÊnnede at tage den fÞrste bid – men kun nÊsten! Hver mundfuld var en rejse gennem smagsnuancer, der fik os til at smile fra Þre til Þre.

Og sÃ¥ var der tjeneren – en sand perle! Hun formÃ¥ede at lege og hygge om os pÃ¥ en mÃ¥de, der gjorde oplevelsen endnu mere mindevÊrdig. Hun fangede hurtigt, at vi vidste en ting eller to om mad og vin, og det gjorde hele oplevelsen bÃ¥de sjov og jovial.

Alt i alt var det en aften, der vil blive husket lÊnge. Hvis du leder efter en restaurant, der kan levere bÃ¥de pÃ¥ smag og oplevelse, sÃ¥ er dette stedet at besÞge. SkÃ¥l til mange flere besÞg! 🍜🥂

2024幎12月4日

Peter Lieps “ STORE” julebord

Peter Lieps “ STORE” julebord - en dårlig oplevelse - i forhold til prisen - som er helt i top - en forvirret tjener som havde en del problemer med servicen - et lille stk sild - verdens mindste fiskefilet mindre end en “ fiske finger” mini stk laks - de 2 lune retter var fine og en god risalamande -
Vi besÞgte stedet sidste år - da var det en 5 * oplevelse

2024幎11月30日
5぀星のうち3の評䟡

Jeg synes der var mange forviklinger

Jeg synes der var mange forviklinger ved booking af dato, lokale og pris, inden det faldt på plads. Det virkede uprofessionelt og jeg sad med en fÞlelse af at vÊre til besvÊr.
At selve arrangementet forlÞb godt, kan vi takke Anna for, som var utrolig sÞd og dygtig.
Vi fik en 3-retters frokostmenu, som smagte godt, men flere af gÊsterne sagde efterfÞlgende at de ikke blev mÊtte. Hovedretten var ikke fyldig nok, det var rigtig Êrgeligt at en menu til 595,- ikke mÊtter.

2024幎8月31日

Flad oplevelse..

Frokosten var ok, men måtte gÞre opmÊrksom på alt for lang ventetid ml retterne( 35 min) vi fÞlte os overset flere gange og tjernerne virkede ligeglade og var meget lidt smilende.

2024幎9月8日

Magisk bryllup

Vi havde det mest vidunderlige bryllup hos Peter Lieps Hus.

Lige fra det fÞrste mÞde med fremvisning af deres fede lokaler til natmaden på bryllupsdagen, har alting spillet.

Hele teamet har vÊret top professionelle, meget detaljeorienterede og generelt utroligt serviceminded.
Både mad og service har vÊret ekstraordinÊrt hele vejen igennem.

Vi skulle både have ceremoni, reception og bryllupsfest midt i skoven og det var skÞnt at kunne lÊgge bekymringer og ansvar fra sig for personalet havde helt styr på alle dele af dagen.

Det hele lÞb af stablen i pejsesalen med gårdhaven der hÞrte til og da solen skinnede frem var der ikke et Þje tÞrt.

Vi overvejede de andre lokaler Peter Lieps Hus også har til rådighed og vil helt sikkert benytte os af stedet igen, til den nÊste store begivenhed i vores liv.

Vi vil altid se tilbage på vores bryllupsdag som den perfekte dag.

Tak til hele Peter Lieps Hus.

Fra Molly og Mads

2024幎8月17日

Magisk bryllupsfest 10. august 2024

Vi havde den mest magiske bryllupsfest hos Peter Lieps Hus i Pejsesalen den 10. august 2024. Peter Lieps Hus satte de perfekte rammer for festen og alt spillede. Vi var vilde med stemningen, maden, lokalet og betjeningen - fra de flotteste knudeservietter til det super venlige og professionelle personale. Vi fik også meget ros fra vores gÊster, som alle synes, at det var et fantastisk sted.

Peter Lieps Hus skal have et kÊmpe tak for at gÞre vores kÊrlighedsfest til den bedste dag i vores liv - stedet vil altid vÊre helt specielt for os. Og et kÊmpe tak til Pernille, der under forberedelserne altid var super imÞdekommende og fleksibel, og som svarede hurtigt på vores spÞrgsmål mv.

2024幎8月10日
5぀星のうち5の評䟡

Bryllupsfest levede op til alle forventninger

Vi havde det mest fantastiske bryllup hos Peter Liep's Hus - i Havestuen - 29. juni 2024.
Alt spillede bare på dagen/aftenen. Overtjener Kåre og hans dygtige hold tjenere havde kÊmpe overblik på hele aftenen - der manglede aldrig noget i glassene og div. allergier/sÊrlige madÞnsker blev der også taget godt hånd om. Maden var super lÊkker.
Bordene og lokalet blev pyntet lige som vi havde aftalt.

Flere gÊster har efterfÞlgende også rost stedet/personalet.
Vi er MEGET tilfredse med, at vi valgte Peter Liep's som rammen for vores bryllup :)

2024幎6月29日

Fantastisk fest i havestuen hos Peter Lieps

Vi afholdt 2 x 80 års fÞdselsdag for 65 personer
Alt klappede, både fÞr og under festen
Havestuen var meget velegnet og hyggelig
Betjeningen var super og imÞdekommende under opsyn af en overtjener, der havde et Þje på hver finger
Maden fremragende - og det samme var vinen, som vi havde udvalgt sammen med husets sommelier
Vi sluttede med dans til et 4 mands band - og dansegulvet var stort set fyldt op i 2 timer med hÞjt humÞr
Vi tog hjem, trÊtte men meget glade og tilfredse
Vores gÊster har efterfÞlgende rost stedet meget
Vi kan kun anbefale Peter Lieps til alle

2024幎7月6日

Kan ikke anbefales!

Havde ellers hÞrt at Peter Lieps var et af de bedre Bakkesteder men nej, det var det sÃ¥ ikke - sÞd velkomst med rar tjener der tog imod vores bestilling og det var osse alt der var godt - jeg fik en silde anretning med tre slags sild til 179,- tre smÃ¥ stykker sild anrettet pÃ¥ kÊmpe kage tÃ¥rn - silden smagte dog ok men da heller ikke mere end det - min frue tog dagens stykke, Roastbeef, der retteligt skulle have heddet remoulade mad med tynde skiver roastbeef, hold da op der var meget remo! Efter maden kom pÃ¥ bordet ville vi egentlig gerne lige have to glas vin men der var ikke en tjener pÃ¥ udeserveringen de nÊste smÃ¥ 22/25 min sÃ¥ vi nÃ¥ede at spise de smÃ¥ anretninger op inden vi selv mÃ¥tte gÃ¥ indenfor for at finde en tjener der kunne tage imod betjening - det blev sÃ¥ en meget fÃ¥mÊlt afrydder der klarede den

Synd, for stedet ligger godt og har uendeligt potentiale men vi kommer ihvertfald ikke igen!

2024幎6月28日
5぀星のうち3の評䟡

Ikke en sÊrlig god oplevelse.

Portionerne var små, men maden var lÊkker. Også der er priserne steget.
Synes betjeningen var forjaget. Der blev ryddet af trods det stadigvÊk var en der spiste, og det af flere omgange. Vi diskuterede ved bordet hvordan det lige var med vand, det var 15kr pr person og karaflerne blev flittigt genfyldt. TÊnker tjeneren hÞrte det, for han lagde spisekortet bestemt ved siden af mig, sagde at det stod til 25 men vi havde fået det til 15kr. Vi bestilte en vin til 450kr, på regningen stod der 500kr. En 50'er blev 'smidt', ingen 'jeg beklager'.
Vi var der også om eftermiddagen, bare til en drink. Blev i fÞrste omgang afvist med begrundelsen at det var kun frokost gÊster, trods der var 3 tomme borde udenfor. Han gik dog ind og spurgte om der var plads, efter forslag fra os, og vi kom ind. Fik en lÊkker G&T.

2024幎6月14日
5぀星のうち5の評䟡

Stort tak for et fantastisk bryllup!

Et stort tak til Peter Lieps for at danne rammerne for vores magiske bryllup.

Alt var helt som det skulle vÊre og mere til - personalet var utrolig sÞde og hjÊlpsomme og hurtige til at reagere, når vi havde det mindste. Maden og vinen var utrolig lÊkker og opdÊkningen virkelig smuk. Og hele stemningen og atmosfÊren var bare lige som vi Þnskede det.

Vi kunne ikke vÊre gladere for at have valgt lige netop Peter Lieps Hus til at holde vores bryllup.

2024幎6月8日
5぀星のうち3の評䟡

Spurgte om de serverer stjerneskud ,og

Spurgte om de serverer stjerneskud ,og fik et klart svar at det havde de og de var rigtig flotte og lÊkre, jeg er fan af stjerneskud og mÃ¥tte godt nok bide skuffelsen i mig, tjener kommer og serverer rugbrÞd med fiskefilet, 🀪🀪ikke i orden ikke melde klart ud at stjerneskud ikke fandtes pÃ¥ menuen 😀😀😀😀

2024幎5月5日

Peter Liebs Hus dannede ramme for en

Peter Liebs Hus dannede ramme for en workshop i mit firma. Ud over at lokaler var hyggelige og anderledes og stemningsfulde, så var maden også af meget hÞj kvalitet. Men mest af alt vil jeg takke for fleksibilitet og servicesind, når det kommer til at bevÊrte et travlt hold med mange forskellige behov.
tusinde tak. vi kommer igen

2024幎5月2日
5぀星のうち5の評䟡

Vi havde en dejlig og hyggelig

Vi havde en dejlig og hyggelig konfirmationsfest, og de skÞnne og stilfulde lokaler. Beliggenheden blev udnyttet til fulde, ved at give den yngre del af selskabet muligheden for at få en pause fra den siddende spisning, med en time i Bakkens forlystelser.

Betjeningen var sÞd, fleksibel og meget engageret.

Alt i alt en rigtig dejlig aften og god oplevelse.

2024幎4月13日
5぀星のうち1の評䟡

Har et par gange kÞbt varm kakao med

Har et par gange kÞbt varm kakao med flÞdeskum fra Havestuen, Peter lieps hus men idag var det så fra selve restauranten.
Jo, de havde da varm kakao med flÞdeskum dvs opvarmet i mikroovn og flÞdeskummet blev der snuset i og smagt på om det nu var godt nok. Jeg vil ikke kalde det flÞdeskum men flÞde der var blevet tyndt og faktisk var det en ret ulÊkker oplevelse med opvarmning i mikroovn, snuseri og flÞdeskum der trÊngte til et piskeris. Hvis ikke det var fordi jeg havde betalt og det var lidt koldt så var jeg gået uden kakao.

2024幎3月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス