Fuldkommen smagslÞs intetsigende mad. Vi bestilte pastaret - pasta med kylling, basilikum og ristede hvidlÞg. Kedelig tynd pasta snasket ind i olie. Lidt basilikum, intet parmesanost, kyllingest... ãã£ãšèŠã
Vi holdt min 70 Ã¥rs fÞdselsdag i Bondestuens fine festlokaler pÃ¥ 1. sal, hvor der ogsÃ¥ er en balkon gÊsterne kan gÃ¥ ud pÃ¥ undervejs. Vi var 54 gÊster, heraf 4 gÊster der selv tidligere har drevet r... ãã£ãšèŠã
Utrolig ringe oplevelse. Madens kvalitet er simpelthen for dÃ¥rlig. Vi bestilte stegt flÊsk. FlÊsket er skamtilberedt, sÃ¥ det er nÊrmest umuligt ag skÊre og tygge. Kartoflerne tilberedt uden salt og... ãã£ãšèŠã
Flad sodavand - ustegte pommes og glemt sauce!
Var et selskab pÃ¥ 6 personer der skulle fejre 70 Ã¥rs fÞdseldag. Der blev serveret sodavand der var flad - det var de sÃ¥ godt klar over - for den kom fra en af de haner der var lidt nede pÃ¥ gas! SÃ¥ blev der serveret en bÞrneburger med pommesfrittes der var sÃ¥ hvide og blege at de nÊsten ikke kunne spises. Ydermere havde de glemt at servere bearnaise saucen til den ene retâŠ.. det var bestemt ikke pengene vÊrd og jeg vil ikke anbefale det til nogen.
Fuldkommen smagslÞs intetsigende mad.
Fuldkommen smagslÞs intetsigende mad.
Vi bestilte pastaret - pasta med kylling, basilikum og ristede hvidlÞg.
Kedelig tynd pasta snasket ind i olie. Lidt basilikum, intet parmesanost, kyllingestykker, der tydeligvis kom fra en pose - havde en kedelig smag. HvidlÞg var ikke til at se eller smage.
Kedeligt når man har set frem til en aften med lidt god mad og hygge.
Tjeneren var tilpas beklagende overfor vores âdÃ¥rlige â oplevelse af deres mad, men det afspejlede sig dog ikke i regningen.
Vender ikke tilbage
Den stegte flÊsk kan jeg virkelig ikke anbefale, den var alt for tÞr stegt. Havde valgt at bestille ad libitum og beder om 2-3 stykker som er mere til den "blÞde" side. Endnu en gang var de mega tÞr stegt.
Sovs og kartofler var gode
En af de andre i selskabet på 6 personer havde valgt schnitzel, den var på den ene side fuldstÊndig teflon stegt.
SÃ¥ vi vender bestemt ikke tilbage
Alt i alt bare dårligt!!
Vi havde bestilt bord til 3 til kl.19 på Bondestuen. Vi kunne selv vÊlge pladser, der hvor vi valgte bord manglede service.
Vi fik tallerkner fÞr maden, men manglede bestik og servietter. Vi bestilte alle 3 Stegt flÊsk med persillesovs.
Da maden kom var den kold og kedelig.
Hvilket Vi gjorde opmÊrksom på, da vi blev spurgt om vi ville have fyldt op. Så nÊste portion var varm, og nu med persille på kartoflerne.
I den sidste portion stegt flÊske, lå der et stykke som der var bidt af i forvejen. Så stoppede vi der med at spise. Virkelig ulÊkkert!!!
Hele vejen igennem måtte vi selv gÞre tjenerne opmÊrksom på tingene. De virkede uhÞflige, ugidelige og flabede.
En af os vÊltede sin helt nye velkomst drink. Vi måtte selv hente flere servietter og en tjener. Som tydeligvis var irriteret over kunden nu skulle have ny tallerken, hvilket hun fik. Men endnu engang ingen bestik!!
Midtvejs sagde tjeneren at nu ville han ikke have mere brok, tror dog det var i sjov. Men det virkede meget flabet. Der var meget få gÊster og tjenerne havde mere travlt med selv at sidde og hygge og spise, eller stå med deres tlf.
Medens vi sad og spiste begyndte de at stable stole osv. Indenfor. Det virkede slet ikke som det sted vi kendte for et par år siden.
Så vi kommer ikke igen og får kold mad, kÞd der tydeligvis har vÊret serveret fÞr osv. Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse.
Super lÊkker mad og en tjener der bareâŠ
Super lÊkker mad og en tjener der bare gjorde lige det ekstra. Der var nok at lave og varmen var hÞj men han viste et skÞnt overskud over for os alle. Det var en super oplevelse og klart det bedste mad vi nogensinde har fået på bakken.
LÊkker Frokostbuffet
Min mor og jeg spiste Idag frokostbuffet , det var virkelig lÊkkert og friskt og meget at vÊlge imellem.
Virkelig sÞd og smilende betjening. Kommer helt sikkert igen.
Super service
Vores familie holdt rund fÞdselsdag i lokalet på 1. sal som vi havde for os selv. Super service og rigtig god frokostbuffet til prisen.
Fantastisk 70 års FÞdselsdagsfestoplevelse
Vi holdt min 70 års fÞdselsdag i Bondestuens fine festlokaler på 1. sal, hvor der også er en balkon gÊsterne kan gå ud på undervejs. Vi var 54 gÊster, heraf 4 gÊster der selv tidligere har drevet restauration eller har vÊret kÞkkenchefer.
Vi fik en flot frokostbuffet i rigtig god kvalitet, med gode råvarer og god variation, så der var noget for enhver smag. Også 2 vegetarer blev tilgodeset med svampebÞf fra menukortet, som de begge sagde var rigtig lÊkker. ALLE gÊster roste mad, stedets atmosfÊre og sÞd betjening.
Vi fik god service og betjening undervejs af 2 unge tjenere, som sÞrgede for friske fade og drikkevarer til alle hele tiden.
TAK til Bondestuen for en dejlig dag på Bakken
Dejligt sted
Super god betjening, dejlig stemning og virkelig god mad til prisen. Kan varmt anbefales.
FiskeflÊsk
Vi havde forventninger om at fÃ¥ en god omgang stegt flÊsk ad libitum, hele familien. Den stegte flÊsk mÃ¥ vÊre tilberedt med fiskefileten, for det smagte af fisk. Gris skal ikke smage af fisk - sÞg andre steder hvis i sÞger stegt flÊskð
Fantastisk frokost buffet
Vi var 52 gÊster fra fyn som skulle have buffet , det var som ALTID lÊkkert og der blev fyldt op hele tiden ,af smilende og venlige tjenere ,vi kommer HELT sikkert igen nÊste år , TAK for en fantastisk frokost
En meget behagelig oplevelse
Havde i dag fornÞjelsen af at spise frokostbuffet pÃ¥ Bondestuen. Da vi ankom var vi de fÞrste. Der var en meget hÞflig og god betjening. Vi fik at vide at de lune retter endnu ikke var klar. Ãjeblikket efter var der lune fiskefileter til at starte med. Dejlig friske og gode. Buffeten udvalg var stort og blev hele tiden fyldt op. Selv om der hurtigt blev stuvende fuldt var betjeningen stadig hurtig og hÞflig. En meget behagelig oplevelse som helt sikkert bliver gentaget ved nÊste besÞg pÃ¥ Bakken
DÃ¥rlig oplevelse
Vi besÞgte Bondestuen i går aftes. I forhold til sidste år, var det en stor skuffelse.
Ved forretten manglede der tallerkener til brÞdet, knive og gafler til senere brug måtte vi lÊgge på et ikke helt rent bord, og affald ditto.
KÞdet til hovedretten var halvtÞrt, og der var intet gjort ved anretningen.
Desserten som var pandekager med is, var der heller ikke gjort meget ud af.
Betjeningen var overfladisk.
Jeg er kommet der meget
Jeg er kommet der meget, men priserne er blevet meget hÞje, og da vi fik en flaske hvidvin og bad om en kande postevand skulle vi betale 39 kr for detteð«€ð¬ð«€
Vi holdt igÃ¥r min fars fÞdselsdag pÃ¥âŠ
Vi holdt igår min fars fÞdselsdag på Bondestuen på bakken.
Det var bestemt ikke nogen positiv kulinarisk oplevelse :-(
Vi bestilte 3 gange wienersalat. Den ene var helt sort ! De 2 andre rimelig okay. Dog meget kedeligt tilbehÞr. Man forestiller sig brasede kartofler - men blev serveret med ovnstegte kartoffelskiver. En bestilte stegt flÊsk - som simpelthen var så tÞrt at det splintrer når man bed i det. Smagte som det var blevet lavet dagen fÞr - og så varmet op.
De 2 sidste bestilte stjerneskud og det var til gengÊld rigtig fint.
NÊste gang bliver det nok et andet sted på bakken.
God mad og god betjening. Vi spiste frokostbuffet og det varâŠ
God mad og god betjening
Vi spiste frokostbuffet og det var rigtig dejligt. Alt maden var lÊkker og der blev hele tiden fyldt op
Betjeningen var super god. En rigtig god oplevelse, vi kommer helt sikkert igen
SkÞn mad
Vi var derinde og spise 10-12-2023. Det var så hyggeligt! Og maden var himmelsk! Vi var 4 og vi alle var helt vilde med jeres dejligt mad.
Man kunne virkelig smage det var hjemmelavet, og det smagte fantastisk. Tak for en skÞn frokost!
Vi var sÞndag 27/8 2023 3 menneskerâŠ
Vi var sÞndag 27/8 2023 3 mennesker inde og spise på bondestuen. Det var en fantastisk oplevelse, rigtig god mad kÞdet var helt mÞrt og smagen var helt i orden. Betjening også i top
Maden var sÃ¥ ringe at jeg ikke villeâŠ
Maden var så ringe at jeg ikke ville servere det for min hund
Der var travlt men tjenerne var sÞde og imÞdekommende
Mad 0 stjerner betjening 4 stjerner
Flink betjening.
Flink og hurtig betjening.
Maden var udmÊrket, vi var tre ud af otte der bestilte stegt flÊsk. FlÊsket var nogenlunde, men sovsen var helt i top. De andre fik lidt forskelligt og var rigtig godt tilfreds.