Peter Lieps Hus レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alle lige fra kÞkkenchef til tjenere gjorde deres til, at besÞget blev en uforglemmelig oplevelse. Maden var elendig, og serveringen var nÊsten lige sÃ¥ ringe. Jeg glÊder mig allerede til den dag, hvor... もっず芋る

Vi havde bestilt en vildt meny, men det var ikke det vi fik serveret. De havde ingen kÞkkenchef, meget travlt, vi kom faktisk tilbage fordi vi havde en dejlig madoplevelse i 2025. Men 2026 var under... もっず芋る

Vi holdte vores Bryllupsfest hos Peter Liebs i lokalet Pejsesalen og vi kan kun anbefale det. Helt fra starten da vi rakte ud, blev vores mails besvaret hurtigt og spÞrgsmÃ¥l afklaret ude... もっず芋る

Vi har netop afholdt et ekstremt vellykket bryllup inklusive reception hos Peter Lieps i den smukke Havestue med dejlig stor terrasse. BÃ¥de mad, drikke og betjening var i top og vi har vÊret i trygge... もっず芋る

䌁業情報

1. レストラン

圓該䌁業による蚘述

Vi inviterer indenfor i lyse og hyggelige lokaler med fokus på godt vÊrtskab og et moderne kÞkken, der afspejler skoven omkring os og havet bare et stenkast herfra. Huset har en mere end 100 år gammel historie som traktÞrsted i kanten af bÞgeskoven. Peter Liep, som lÊgger navn til huset, var skytte og skovfoged i Dyrehaven og den fÞrste til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. I dag har vi opdateret vores rummelige restaurant- og selskabslokaler med respekt for traditionerne på stedet og den unikke beliggenhed. Vi glÊder os til at byde dig velkommen.

たあたあ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

Vi holdte vores datters konfirmation i

Vi holdte vores datters konfirmation i i Malerstuen. Det var en fantastisk dejlig aften. Flot borddÊkning, skÞn mad - virkelig lÊkkert - og vores gÊster, der spiste vegansk, synes også maden smagte dejligt. De sÞdeste tjenere, der sÞrgede for os på bedste maner. Tusind tak for en uforglemmelig aften. Mh Tim og Sharon

2023幎5月5日

KÊre Tim og Sharon,
Tak for jeres fine feed back og hvor er vi glade for at hÞre, at I havde en dejlig konfirmation i rammen af Malerstuen i hovedbygningen.
Dejligt I synes om lokalet, maden og betjeningen og at dette var med til at gÞre jeres aften uforglemmelig.

Super mad og betjening

Super mad, kanon venlig betjening. Kan kun anbefales.

2022幎10月29日

Hej Andreas,
Tak for din anmeldelse, venlige ros og ord.
Vi glÊder os til byde dig velkommen igen.

Frokost selskab

Spiste frokost med selskab. Virkelig fin betjening og rigtig god mad.

2022幎9月18日

KÊre Camilla,
Tak for din anmeldelse og tid du har taget dig til at beskrive dit frokostbesÞg. Vi er glade for din gode og tilfredse oplevelse.
Du Þnskes et skÞnt eftermiddag og på gensyn
Peter Lieps Hus

God service, fantastisk mad og sted

Vi havde lÊst de dårlige anmeldelser her på Trustpilot inden vi bookede og var lidt betÊnkelige ved det. - men efter at have vÊret ude og test spise en almindelig frokost derude, hvor vi oplevede at maden, stemningen og servicen var god, valgte vi alligevel at booke og det er vi virkelig glade for.

Vi holdte vores barnedåb på Peter Lieps, hvilket kun var med til at gÞre en sÊrlig dag endnu mere sÊrlig og magisk.
Vi holdte arrangementet i pejsesalen og i gårdhaven og det var helt perfekt. Gårdhaven var meget smuk og idet vi havde en del bÞrn med var det skÞnt, at der var plads til at bÞrnene kunne lege, både i lokalet, i gårdhaven og at man kunne se dem ude i skoven fra lokalet.

Servicen har hele vejen igennem og på dagen vÊret en af de bedste jeg har oplevet. Professionel, fleksibel, venlig og rummelig. Stor ros herfra.

Maden var uovertruffen. Vi fik smÞrrebrÞd og kage. -Fiskefileten var den bedste jeg fÃ¥et, sÃ¥ smÞrblÞd i kÞdet og sÃ¥ sprÞd udenpÃ¥ og fasansalaten var ligeledes himmelsk. 🙏🏌

Jeg kan bestemt anbefale at holde sit arrangement på Peter Lieps.

2022幎9月10日

KÊre Sussie,
1000 tak for den utrolig fine, venlige og rosende anmeldelse og tiden du har taget dig, til at beskrive jeres oplevelse af både frokost og selskab i rammen af Peter Lieps Hus. Vi er glade for at både maden og service samt omgivelser var som Þnsket. Vi takker for at have valgt Peter Lieps Hus.
Du Þnskes et skÞnt efterår og på gensyn

Selskab på 11 Pers

Selskab på 11 Pers. Havde bestilt bord i forvejen. Vi kunne kun bestille bord indenfor. Der var 8 andre Pers i rummet fordelt på 3 borde .
Efter 20 minutter fik vi menukort !
Vi fik bestilt efter 10 minutter fra menukortene var i hånden.
45 minutter efter bestilling kom HALVDELEN af maden - 60 minutter efter kom det sidste - PÅNÆR 2 couverter som endnu i skrivende stund ikke er kommet !!! Vi er mildeste talt rasende !
Kaffe var der “ikke mere af “ da det er en “dÃ¥rlig dag” at komme pÃ¥ ifÞlge tjeneren, fordi det er sÞndag og de lukker .
De 2 sidste couverter aflyste vi .
BARE IKKE GODT NOK !
SÞde og pÊnt undskyldende tjenere - tydeligt presset af situationen.
Tror der skal nye boller på suppen fÞr vi bestiller bord en anden gang !

2022幎9月4日

KÊre Lobber Koch,
Tak for din feed back.
Bordplacering og reservation, har vi kun mulighed for reservationer indendÞrs, i tilfÊlde af regn, skal der vÊre plads til vores gÊster indenfor.
- og når vejret er forudsigeligt/skriftligt både varmt og kÞligt sidder gÊsterne både ude og inde. Der er ofte mulighed for at sidde udenfor hvis dette Þnskes, venligst forhÞrer sig med tjeneren på dagen.
Vi er utrolig kede af ventetiden og manglende kaffe, hvilket vi fÞlger op på. Vores gÊster skal gå herfra tilfredse og få deres frokost indenfor rimelig ventetid (kan til tider vÊre ekstraordinÊrt ventetid grundet mange frokostbestillinger på samme tid) Kaffen skal dog vÊre muligt en sÞndag eftermiddag.
Afslutningsvis undskylder vi ventetiden og håber vi kan byde jer velkommen en anden dag.

SkandalÞst!

En skandale at Peter Lieps oprindelige hyggelige kroatmosfÊre er totalt smadret efter Madkartellets raceren!
Hvorfor sÊtter man ikke i stand med en stÞrre respekt for det gamle, som folk holder af!!? Det fremstår nu totalt upersonligt og ligegyldigt - kolde bare vÊgge, ingen gardiner, kedelige borde, kedelige stole ja - ALT er gabende kedeligt! Vi er mange der er knust over jeres disrespekt for kro ånden.

2022幎8月30日
自発的なレビュヌ

De smukkeste rammer til bryllup

Vi valgte havestuen ved Peter Lieps hus som lokation til vores bryllup - og det fortryder vi på ingen måde!

Alt kommunikation med restauranten (Pernille) har fungeret fuldstÊndig upåklageligt, og der blev taget hånd om alle madforbehold og allergier. Alle detaljer og aftaler blev også nedskrevet, så vi hele tiden kunne fÞlge med i planlÊgningen af middagen.

På selve dagen blev brylluppet afholdt fuldstÊndigt som aftalt, og vores forventninger til maden, lokalet og servicen blev mere end indfriet! Det var mere end vi turde drÞmme om og vores gÊster roste også vores valg af lokation.

Tusinde tak for at skabe de bedste rammer for vores bryllup, som vi aldrig nogensinde vil glemme. Vi kan kun på det varmeste anbefale Peter Lieps, og vi glÊder os til at komme tilbage og prÞve deres a la carte menu.

Vh
M&M

2022幎8月16日

Peter Lieps Hus からの回答

Tusind tak for den fine, sÞde og varme feed back på jeres bryllup. Vi er så glade for, at I havde en uforglemmelig fest i rammen af Peter Liesp Hus.

Vi er glade for at hele forlÞbet gik som Þnskes og forventninger indfriet.

Vi glÊder og til at byde jer velkommen i vores restaurant.

Peter Lieps Hus

Dejlig velkomst- hurtig betjening og

Dejlig velkomst- hurtig betjening og super lÊkker mad. Ekstra godt var rådyrtartaren

GlÊder mig allerede til nÊste besÞg

2022幎8月6日

KÊre Rasmus,
Tak for din anmeldelse og fine ord. Dejligt at hÞre at vores hjortetartar isÊr satte positive spor.
Du Þnskes en god sommer og på gensyn

Jeg kommer igen

Havde et eftermiddagsarrangement med 40 personer. Vi fik serveret en standardfrokost med Þl og snaps. Det er er anderledes end de sidste mange år, hvor vi har vÊret på Peter Liep, men kunne godt mÊrke at der var krÊset lidt mere om retterne. Det var ok og fint og der manglede ikke noget. Servicen var god, og de gjorde deres bedste med et smil efter omstÊndighederne.

2022幎8月1日

KÊre Mogens,
Tak for dit fine skriv og anmeldelse af dit besÞg, hvilket vi er glade for at hÞre.
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
SkÞn sommer

Virkelig tarveligt smÞrrebrÞd:( Var på

Virkelig tarveligt smÞrrebrÞd:( Var på besÞg i fredags og bestilte 6 stk. smÞrrebrÞd. 2 stk med fiskefilet, med hjemmerÞrt remoulade med krabbe. Udseendet af fiskefileterne var der ikke noget specielt over.
1 kartoffel mad med oksespegepÞlse under. Heller ikke her var der noget ekstra. Kedeligt stykke.
2 Êggesalat, en klat Êggesalat med 4 soltÞrrede tomater på og karse. Heller ikke her, var der gjort noget stort ud af det.
1 karrysild, en sild med to Êggebåde, så små at man dårligt kunne se dem.
Lidt lÞg og noget geleagtigt der lå på tallerkenen.
Havde forventet noget mere lÊkkert og indbydende. Lidt ala hÞjt belagt smÞrrebrÞd.
Fik 2 glas lemonade og en lille hvedeÞl.
Prisen for dette var omkring 750!!!!!
Vi er kommet 3 gange. 1., sidste OG eneste gang!
Kejserens klÊder i den grad!!

2022幎7月24日

KÊre Loa Cecilie,
Tak for din feed back og detaljerede skriv.
Vi er kede af at din oplevelse og syn på vores smÞrrebrÞd ikke levede op til dine forventninger. Vores intention og energi bag ved vores smÞrrebrÞd er en anden og vi strÊber efter at give vores gÊster en positiv madoplevelse og et tilfreds restaurantbesÞg. Vi Þnsker at vores gÊster går herfra med en smagfuld oplevelse, hvilket vi overvejende opfylder hos vores gÊster.

Spild af penge

Jeg har ikke ord for hvor skuffet jeg er.
HÃ¥ber der kommer en ny ejer en dag.
Grunden til at de ikke får en stjerne er, at personalet gjorde deres bedste, selv om de ikke havde forstand på det hele fik jeg fortalt.
DÃ¥rligt mad og lidt mad☹

2022幎7月10日

KÊre Kenneth,
Vi er kede af din oplevelse, som vi strÊber efter skulle have vÊret et positivt besÞg. Maden er nÞje tilrettet efter kvalitet og stÞrrelse med god smagsoplevelse. Vi er kede af at hÞre at din oplevelse har vÊret en anden og håber alligevel at vi kan byde dig velkommen en anden dag.
Du Þnskes en god sommer
Peter Lieps Hus

Super fin betjening og dejlig stemning

Super fin betjening og dejlig stemning. SmÞrrebrÞd kan også anbefales og vores hund fik vand :-)

2022幎6月19日

KÊre Carina,
Tak for din tid du har taget dig til at anmelde dit besÞg og tak for de fine ord.
Vi Þnsker dig en god sommer og på gensyn.

God oplevelse

Jeg fik en "stor Moules frites m. safran aioli"
det smagte rigtig dejligt, god betjening og flinke tjenere, jeg kommer helt sikkert igen.

2022幎6月3日

KÊre Kirsten,
Tak for din venlige og rosende ord. Det er vi glade for at hÞre.
Vi glÊder os allerede til at kunne byde jer velkommen igen.
God dag

Hold jer vÊk

Hold jer vÊk, under al kritik. Lang ventetid og maden kold. Da man ikke kan give 0 stjerner, mÃ¥ den ene stjerne tilkomme Þllen 😠😠😠

2022幎5月29日

KÊre gÊst,
Vi er meget kede af din oplevelse og ville gerne have haft en dialog op hele dit besÞg. I så fald er du velkommen til at skrive til info@peterlieps.dk.
- herudfra kunne spore os frem til hvilken dag, du besÞgte os, idet vi Þnsker at gÊsten skal gå herfra med en god og tilfreds oplevelse.
Du Þnskes en god sommer
Peter Lieps Hus

Frokost på Peter Liep sÞndag d. 22/5-22.

Min kone og jeg havde bestilt bord til frokost denne dag.
FÞrst det positive: betjeningen og fadÞllen var i orden!
Vi bestilte begge fiskefilet (125kr) og Êggemad (105kr)
Verdens mindste fiskefilet blev serveret og denne havde fået så meget salt at det nÊrmest var uspiseligt!
Jeg nÊvnte dette for tjeneren der beklagede meget og ville sige dette videre til kokken.
Æggemaden var kÞleskabskold.
Alt i alt en dårlig oplevelse når jeg sammen ligner med andre gange vi har spist der.
Kunne forstå der var kommet nye ejere! Må sige at der skal strammes gevaldigt op i kÞkkenet hvis stedet skal overleve.
Mvh. JÞrn Hansen.

2022幎5月22日
自発的なレビュヌ

Vi holdt vores datters konfirmation på

Vi holdt vores datters konfirmation på Peter Lieps Hus og havde en rigtig god oplevelse. Maden var fortrÊffelig, betjeningen helt i top og så er beliggenheden jo skÞn. Et dejligt sted som jeg varmt kan anbefale og helt sikkert vil benytte igen.

2022幎5月17日

KÊre Jennie og familie,
Tak for jeres fine ord og de 5 stjerner. Vi er glade for at hÞre at I havde et godt konfirmations-selskab i rammen af Peter Lieps Hus.
Vi glÊder os til at kunne byde jer velkommen igen.

Virkelig kedelig kunde oplevelse

Virkelig kedelig kunde oplevelse.
Havde i februar booket bord til 8 personer til d. 14. Maj, som blev accepteret. 12 dage fÞr familien skal mÞdes annullerer de vores bookning, da de ikke kan servicere mindre selskaber med a la carte menu.
Ved kontakt spÞrges ind til hvad de så kan tilbyde os af menu, og der er ingen mulighed for andet end en annullering da der ikke er plads mindre selskaber. Virkelig dårlig kunde oplevelse at blive fravalgt fordi vi KUN er 8 personer. Det kan man åbentbart ikke tjene penge på !!!

2022幎5月3日

KÊre Kate,
Som oplyst telefonisk d.d. har annullering ikke noget med jeres antal gÊster af gÞre eller ligeledes indtjening. Vi var desvÊrre nÞdsaget til at annullere alle vores frokostgÊster. Det var med stor beklagelse og professionel baggrund at vi måtte trÊffe dette valg og vi ville have Þnsket at kunne byde vores frokostgÊster velkommen i vores nyrenoverede lokaler. Vi foreslog at imÞdekomme med at rykke reservation til anden dato.
Vi håber, trods skriv at kunne byde dig velkommen en anden dag.
Peter Lieps Hus

uhÞflig service og udelikat mad

uhÞflig service. Ingen velkomst ved ankomst - fik ingen menukort, tjeneren blev ved med at hamre sin fod ind i barnestolen, maden var udelikat, sure, trÊtte tjenere - kedelig oplevelse. Kommer ikke igen

2021幎12月29日

KÊre Olivia,
VI er kede af din oplevelse, som vi ikke Þnsker gentager sig. Hvornår var det du var der, så jeg kan fÞlge op på din oplevelse, idet vi ikke har haft åbent i vores restaurant i en uge. Du er velkommen til at beskrive datoer mfl. til info@peterlieps.dk.
Du Þnskes et godt nytår
Peter Liep hus

Jeg har netop afholdt min datters

Jeg har netop afholdt min datters konfirmation på Peter Lieps med et selskab på mere end 100 gÊster. Både servicen, maden og omgivelserne var fantastiske og jeg kan klart anbefale.

Både min familie og mange af mine gÊster var meget begejstrede for hele arrangementet.

Stort tak til hele holdet på Peter Lieps

2021幎10月12日