レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har modtaget en total lÊkker stÞvle i bedste kvalitet. Jeg kontaktede Phenumb pr. tlf. nogle gange inden kÞbet og fik super god vejledning mht. stÞrrelse og model. Allerede dagen efter modtog jeg... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fantastisk kundeservice! MÃ¥tte afbestille et par stÞvler kort efter ordren var lagt. De nÃ¥ede at sende stÞvlerne inden kundeservice sÃ¥ min mail. Helt forstÃ¥eligt. Fik det sÞdeste og mest venlige... もっず芋る

Ich empfehle Phenumb gern weiter. Die Stiefel haben eine sehr gute QualitÀt und entsprechend genau der Beschreibung und den Fotos. Ich habe mich sehr gefreut. Die Lieferung verlief reibungslos un... もっず芋る

I ordered one pair and l had to order another one in different color immediatley because they are so awesome. Very beautiful and unique shoes. I am in love with. Leather is amazing-so soft, the wor... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 靎屋

圓該䌁業による蚘述

phenumb copenhagen began its journey in the fall of 2019. we embarked on a mission to create a shoe brand founded in true passion for shoe making and by using the best quality and responsible materials in production. we presented our very first phenumb designs at the international fashion fair ciff in copenhagen in january 2020, and were quickly recognized for our outstanding look&feel, contemporary designs, and more than anything the high quality of our shoes. with more than 25 years of experience in designing and producing shoes for the scandinavian market we live and breathe for making the best looking shoes. we have taken our extensive knowledge and experience in designing and producing shoes and made it available to all of europe and the world.

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

212件のレビュヌ

Det var rigtig nemt

Det var rigtig nemt. Pakken kom dagen efter bestilling, det var en rigtig positiv overraskelse!

2026幎2月20日

phenumb copenhagen からの回答

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse 😍
Det er vi bare sÃ¥ glade for at hÞre 🥰

Handler der gerne igen :-)

Jeg besluttede at sende varen retur, da stÞvlen ikke sad godt på min ret smalle fod, men jeg havde inden da gået god hjÊlp i kundeservice til stÞrrelse, som var rigtig. Så selvom stÞvlen ikke passede på min fod, så handler jeg der gerne igen, da det er lÊkre sko/stÞvler, og de er meget sÞde til at hjÊlpe. Og varen kom ret hurtigt efter bestilling.

2025幎12月2日

Hurtig

Hurtig, nem og god service

2026幎1月2日

KÊre Janni,

Tak for din anmeldelse. jeg hÃ¥ber at du er glad for dit kÞb 🀎🙏🏌

Fine stÞvler

Fine stÞvler, hurtig levering!

2025幎11月28日

Hej Lene,

Mange gange for din anmeldelse. SkÞnt at du er tilfreds med dine nye stÞvler. 😍

LÊkre stÞvler

LÊkre stÞvler. Jeg kÞber gerne et andet par igen

2025幎11月6日

KÊre Lise,

Tak for din anmeldelse! Hvor er det dejligt at hÞre, at du har lyst til at handle hos os igen 😍 Og rigtig godt valg af stÞvler – dem bliver du glad for.

Anbefaling

God kvalitet og pasform. Og dejlig hurtig levering

2025幎10月27日

KÊre Lea,

TUSINDE tak for din fine anmeldelse. 🀎

Helt vildt hurtigt respons fra man

Helt vildt hurtigt respons fra man havde bestilt varen , til den var fuldt på og levering dagen efter 🙌

2025幎10月30日

Hej Anja,

TUSINDE TAK for din anmeldelse. Hvor er det fantastisk at du er tilfreds. Jeg hÃ¥ber at du bliver glad for dine nye stÞvler 🀎

Super hurtig levering

Super hurtig levering. StÞrrelsen passede. Fede stÞvler😊

2025幎10月21日

KÊre Lone,

TUSINDE tak for din anmeldelse. Hvor er det bare dejligt at du er tilfreds med dine nye Martina stÞvler 🀎

Snabbt svar på frågor

Snabbt svar på frågor. Dock fick jag vÀnta ca 3 veckor från bestÀllning till leverans.

2025幎10月14日

KÊre Karin,

Mange tak for din anmeldelse 🀎

Jeg forstår godt, at det kan vÊre frustrerende at skulle vente lidt lÊngere på sin pakke. Jeg har tjekket op på din ordre og kan se, at det har vÊret en pre-order, og derfor har leveringstiden vÊret lidt lÊngere end normalt.

Det fremgik ogsÃ¥ pÃ¥ hjemmesiden, men jeg kan sagtens forstÃ¥, at ventetiden stadig kan fÞles lang 🀎

Jeg hÃ¥ber, du er blevet rigtig glad for dine nye stÞvler 🍂

Har fået den bedste hjÊlp og service af Rabab

Har fået den bedste hjÊlp og service af Rabab, som sidder i kundeservice.
Virkelig outstanding :-)

2025幎10月10日

KÊre Hannelore,

TUSINDE TAK for din anmeldelse. 🀎 Jeg er virkelig glad for, at du har vÊret tilfreds med den service jeg har ydet. Jeg er helt sikker pÃ¥, at du bliver glad for dine nye stÞvler. 🍂

Ovenud tilfreds

Måtte ombytte pga for lille stÞrrelse og fik rette stÞrrelse uden problemer. StÞvler i dejlig kvalitet og fede designs.

2024幎11月29日

Hej Katrine,

Tusind tak for din fine anmeldelse! ❀ Der er intet bedre end hurtig levering, nÃ¥r man skal have byttet en vare 😍🎉

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。