レビュアーのコメントを見てみましょう
Josephine, der ejer HOLY Official, er utrolig sød og serviceminded. Hun satte sig ind i mine behov og ønsker, og fandt de perfekte styles og størrelser, som faldt lige i min smag. Ordentlig kvalitet b... もっと見る
Josephine er utrolig passioneret og dedikeret, og det kan klart mærkes i både kvaliteten af tøjet, det smukke fit og de unikke styles hun tryller frem! Jeg kun give Holy og Josephine mine varmes... もっと見る
企業情報
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
God service og fantastisk kvalitet af tøjet
Bestilte en blazer som kom hurtigt med posten. Var inde i butikken for at bytte den til størrelsen mindre og fik super god service. Og min blazer er ikke bare fantastisk kvalitet, men også perfekt pasform og utrolig behagelig at have på.
hurtigt levering og lækker trøje
Flotte varer
Flotte varer, nemt at bestille og hurtig levering. Har handlet hos HOLY et par gange nu og det har været en rigtig god oplevelse. Jeg vender helt sikkert tilbage.
Jeg var egentlig rigtig glad for tøjet
Jeg var egentlig rigtig glad for tøjet, som er virkelig flot, men får ikke rigtig gået i det, da jeg har flere af deres trøjer, hvor flere knapper er faldet af efter kun få ganges brug.

HOLY からの回答
lækker bluse.
Den bestilte vare levede op til forventningerne og lignede det der var præsenteret på hjemmesiden.
Vi tilkøbte "indpakning" af gaven. Det levede til gengæld ikke op til forventningerne.
Fin leverance
Perfekt fit og kanon kvalitet
Bestilte to trøjer og et par bukser. Alle tre stykker tøj passede PERFEKT! Kvaliteten virker ekstrem god. Bukserne, som ellers er lidt bøvlet at købe online, sidder simpelthen så godt. Jeg er 173 høj og det plejer at være svært for mig at finde bukser, som er lange nok, men de her er spot on! Tak for en god køberoplevelse - jeg vender tilbage!
Super hurtigt fik jeg mine ting
Helt igennem perfekt
Perfekt pasform, kvalitet og design. Fortrukne sted at købe suit fremadrettet
Meget anbefalelsesværdigt brand
Meget anbefalelsesværdigt brand! Kvaliteten af tøjet er super god, især til prisen, og servicen er helt i top. Din ordre bliver leveret nærmest fra dag til dag, og der er hurtig respons på besvarelse af mails. Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Josephine inde i deres showroom også. 5 stjerner herfra :)
Bedste kundeservice
Bedste kundeservice, hurtig levering og fantastiske produkter og materialer.
Mit nye yndlingssted og shoppe 🤲🏽
Virkelig god kundeservice, hurtig levering og tøj i virkelig god og høj kvalitet <3
Mit nye yndlingssted og shoppe 🤲🏽
Jeg er fuldstændig begejstret for HOLY…
Jeg er fuldstændig begejstret for HOLY Official! Deres tøj er noget af det smukkeste og mest gennemførte, jeg har haft fingrene i. Kvaliteten er helt i top, og man kan virkelig mærke, at der er tænkt over både materialer, pasform og detaljer.
Jeg har handlet hos mange danske brands, men HOLY skiller sig ud – både i design og oplevelse. Alt føles eksklusivt og tidløst, samtidig med at det er moderne og brugbart i hverdagen.
Levering og service har også været upåklagelig – pakken kom hurtigt, flot indpakket, og man føler sig virkelig værdsat som kunde. Det er tydeligt, at HOLY lægger sjæl i både deres produkter og deres kundeoplevelse.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til HOLY – et brand, der emmer af kvalitet, stil og dedikation. 🌿✨
Super god og personlig service
Super god og personlig service!
Kvaliteten er også bare virkelig god til prisen.
Jeg fik ikke den rigtige størrelse, hvor Josephine var virkelig god til at vejlede og hjælpe med ombytning.
Kan kun sende mine varmeste anbefalinger til Holy og Josephine. Jeg skal helt sikkert handle igen 🤍
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。