Lyn hurtig levering og fantastisk service hos Hr. Sko. I mit tilfÊlde havde jeg kÞbt varen for lille og have byttet til andet par. Blev ringet op af en rigtig rar medarbejder, som forklarede hvordan... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Siden mit fÞrste kÞb helt tilbage i 1984 og utallige kÞb herefter, sÃ¥ har Hr. Sko altid vÊret min foretrukne skobutik, og jeg kikker altid lige ind forbi hvis jeg alligevel er i nabolaget, da de tit h... ãã£ãšèŠã
Modtog mine Lloyd sko dagen efter min bestilling. Hurtig personlig betjening trods Êndring af stÞrrelse efter min online bestilling. Jeg handler helt sikkert hos Hr. Sko igen. Tak for den gode hurtige... ãã£ãšèŠã
KÞbt: Playboy Original herre-stÞvle. Sko af hÞj kvalitet til en rigtig fornuftig pris - buissness as usual. Jeg har handlet sko hos Hrsko i mere end 10 Ã¥r, bÃ¥de til arbejde og privat brug. Service... ãã£ãšèŠã
En af KÞbenhavns Êldste skoforretninger finder du i Jorcks Passage, hvor vi har vÊret tilstede siden 1967. Så kig ind forbi, vi har alt du mangler inden for herresko.
Vimmelskaftet 42B, Jorcks Passage, 1161, KÞbenhavn K, ãã³ããŒã¯

Hr. Sko ããã®åç
LÊkre Lloyd sko til attraktiv pris og hurtig levering så jeg kan varmt anbefale Hr.Sko
Mvh Kjeld Jensen , StÞvring

Hr. Sko ããã®åç
Super god service og klart anbefalesvÊrdigt. Bestilte sko hjem til mig, som ikke var på lager.

Hr. Sko ããã®åç
Hurtig levering og god service ved returnering og ombytning til anden Str.

Hr. Sko ããã®åç
Great service. Nice and knowledgeable people. Went out of his way to find my shoes, found them cheaper in Magasin and lowered the price for me. Love this place.

Service
The team was incredibly approachable, and Iâm grateful for the exceptional service I received. They were attentive, offered great recommendations, and helped me try different styles of shoes. A truly outstanding experience.

Hr. Sko ããã®åç
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Hr.sko! ð
Jeg besÞgte dem til deres Live event, hvor alle deltagere blev budt varmt og smilende velkommen â super god stemning fra start! ðð
Til Live eventet gik jeg rundt i butikken for at finde et par sko, der 'kaldte' pÃ¥ mig ðâš
Teamet hos Hr.sko var utrolig flinke, viste oprigtig interesse for alle kunder, og man kunne virkelig mÊrke, at de strÊber efter at levere topklasse service. ð¯
Jeg fik hjÊlp til at prÞve det fÞrste par sko â som sad helt perfekt ð
Jeg fik derefter Þje pÃ¥ et andet par sko, men i en anden farve. De havde dem desvÊrre ikke pÃ¥ lager, men personalet gjorde alt for at hjÊlpe mig! De bestilte dem hjem til mig med det samme og lod mig prÞve identiske modeller, sÃ¥ jeg kunne finde den helt rigtige stÞrrelse. ð
Alt i alt var teamet hos Hr.sko ekstremt hjÊlpsomme, servicemindede og guidede mig til at finde to par sko, som jeg er super glad for og bestemt ikke fortryder at have kÞbt. âïžâïžâïžâïžâïž
Kan klart anbefales! ð