Jeg har aldrig haft sådan en god mad oplevelse! Burgere i verdensklasse! Maden var 100/10 - snasket som den skulle være, fyldig og bare lækker! Sweet patato med til menuen, og selvfølgelig nogle Buff... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hvis du ikke allerede har været forbi Philly&Burger, så går du seriøst glip af noget. Jeg har prøvet mange burgersteder, men det her sted rammer noget helt særligt. Kødet er saftigt, smagen er on p... もっと見る
Jeg var der inde i dag og fik en sååå lækker Philly cheesesteak! Mega lækkert kød og virkelig hyggelig atmosfære! Så dejligt besøg personalet var så søde og imødekommende!
Vanvittigt god burger! Har ikke smagt noget lignende i lang tid. En hel menu til 100kr. Personalet kom med gratis vand og spurgte i øvrigt om jeg manglede noget. Kan kun anbefale dette sted .
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Maden smagte fantastisk
Maden smagte fantastisk, bedste burger og super god service!
Virkelig god service og lækker mad
Virkelig god service og lækker mad. Maden kommer også hurtigt og de har de sødeste medarbejdere!! 10/10
Jeg har nu flere gange været på…
Jeg har nu flere gange været på Phillyburgers og maden er altid så lækker! Personalet er rigtig søde og imødekommende og servicen er bare i top😊
Hjernedødt mad og endnu bedre service
Hjernedødt mad og endnu bedre service, kan kun anbefale, Maria og ayman sørget for vi alle havde det godt, så virkelig tak til jer to
Kan anbefales
Har været her et par gange nu, og det har været godt hver gang. Burgerne smager rigtig godt, og servicen er altid venlig. Klart 5 stjerner herfra.
Virkelig god service og ikke nok med…
Virkelig god service og ikke nok med det så var maden fænomenalt!
Top service
Top service, rigtigt godt mad generelt, og god stemning. Anbefaler stærkt.
Bedste service blev betjent af en ung…
Bedste service blev betjent af en ung egyptisk herre med god rigtig god energi , som brænder for sit arbejde. Udover den gode service er maden 10/10 i sig selv. Rigtig godt sted med et fedt concept til rigtig gode priser
Bedste smash burger
Maden var fantastisk, det den bedste smasher burger jeg har smagt i København. Og servicen var lige så god som maden
kæmpe anbefaling 😊
Jeg spiste herinde og jeg elskede det!!
Jeg elsker stedet
Jeg elsker stedet, maden var vildt god 10/10 herfra, og jeg kan virkelig anbefale det!
Philly cheesesteak minder om hundemad
Philly cheesesteak minder om hundemad! En udefinerbar våd klump af noget hakket kød i noget sovs, ingen smag overhovedet. Gråbrun masse mellen en aflang kedelig bolle. Skulle indeholde cheddarsovs. Det dårligste mad jeg nogensinde har oplevet - og jeg er Ikke kræsen. Smed det meste ud.
Virkelig god og saftige burger til…
Virkelig god og saftige burger til meget fornuftigt priser. Service er 10/10 og placering er perfekt, tæt på søen
Vanvittigt god burger
Virkelig godt burgersted
Virkelig godt burgersted. Burgeren var saftig og smagte godt. Personalet var flinke, og maden kom hurtigt. God stemning og et sted man helt sikkert har lyst til at besøge igen. Kan klart anbefales.
Super god service
Super god service, behagelig oplevelse samt butiks indretning giver god burger vibes. Burgeren overgik min forventning, ik sidste gang jeg kommer her.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。